İlk defa kacyr bna hiç bsy demyr bu yüzden çıldırdım onu taniyrm çünkü yoksa böyle bsy bna kendini anlatir
son zamanlarda fark ediyordum telefona bakarken bi manken görse hemen açıp bakıyordu kadın resmi görse açıp bakıyordu bir kaç kez gördüm baktığını neden bakıyorsun neyi dikkatini çekti die sorduğumda sanane ne karışıyorsun derdi. anladımki adam kaymaya müsaitÇaktırmadan gizlice takip etmelisin bence.Şüphelendiğini belli etme ki herşeyi kısıtlamasın.Kadın farkeder mutlaka.Bu son Zaman'larda tartışmalarınız oluyorsa soğukluk girdiyse takipte kal.Yok çok iyiyiz mutluyuz sevildiğimi hissediyorum diyorsan boşuna üzülme yanlış anlamışsındır.
ben eşimi iyi tanırım çekineceği bşy olmasa benim dikkatimden sonra kapatmak istemez ve beni takip ettiğini görünce şok oldum. Mesela kıskançlık diyelim insan bir açıklama yapmaz mı niye öyle düşünüyorsun diye ama adamın yaptığı kavgayla bağırarak konuyu kapatıp beni pişman etmekSadece bu olaydan bir şey olmaz ki.Takipte kal şuan bana normal geldi cnm.Sıkma canını.
ben eminim eşime biri ilgi gösterdi onunda bu durum hoşuna gitti ve ilgisini çekti ve daha başlangıç biliyorum. kurana el bas dedim küçük birşeyin bile olmadığına bana dediği kurana el bastıktan sonra asla senle konuşmayacağım bunu diyen adama daha çk güvenim sarsıldı.Valla kadin hisseder bence 3 sene biseye takilmayip son zamanlarda huylaniyorsaniz varfir bisey bence takibe devam edin ama sinsi sinsi cok caktirmadan bogmadan eger bisey yoksa cunku senelerce konusuyolar vay egendim durduk yere kavga cikardim durduk yere sucladin bilmemne diye
sizce bu konuda haklı mıyım eşime sen çok samimi konuştun o kadınla dedim bana verdiği cevap sana mı soracağım kimle nasıl konuşacağımı. ben eminim bana şunu yapmaya çalışıyor ona asla bu konularda karışmamam hayatına dikkat etmemem gördüğümde bile konuşmaya hak buldurmamaya çalışıyorValla kadin hisseder bence 3 sene biseye takilmayip son zamanlarda huylaniyorsaniz varfir bisey bence takibe devam edin ama sinsi sinsi cok caktirmadan bogmadan eger bisey yoksa cunku senelerce konusuyolar vay egendim durduk yere kavga cikardim durduk yere sucladin bilmemne diye
ister 45 olsun ister 20 eşim başkasından hoşlandı ya ve benm hislerim çok kuvvetli aralarında ileri derecede bşy var demiyorum kadın eşime yaklaşmıştır oda kaymıştır bundan eminim küçük küçük hoşlantı var aralarında biliyorum çünkü eşimi ilk defa öle benm dışımda biriyle sevimli sevimli konuşurken gördüm. çok üzüldüm.Abartmıyorsun. Bu erkekler tehlikeli oldukları kadar da aptallar. Bana göre hiç bir kadın durup dururken şüpheye düşmez ve genelde altından bir şey çıkar. 45 yaşı da hafife almayın nice 20 liklere taş çıkarırlar.
Wuuuuuuu neler yapmış bu insanlar ya bayıldım vallaGoogleplay den iki telefona da indiriyorsun aynı mail adresiyle oturum açıyorsun eşinin telefonundan bildirimi kapatıp uygulamayı gizliyorsun zaten yaz google a çıkar kamerası kapalıylen bile ön kameradan izliyorsun ve seside duyuyorsun
dün eve gittim bana açıklama yapmamasına sinirliydim hayatıma karışma demesine sinirliydim tartıştık evi terk ettim. sabah işe geldim normalde bni evden alıyorlar sabahları başka yerden geleceğim deyince herkes sanki biliyormuş gibi patronum dahil hayırdır bşy mi oldu diye imalı imalı soru sordular iyice canım sıkıldı ne kadar fesat insanlar varmış hayatımda.Bence şimdi üstüne gidip bunaltmayın.
Zamana bırakın ama hissettirmeden de takip edin, kontrolde kalın.
Konuyu konuşmak istemez tabi açık vermekten korkuyordur.
Eşinizi en iyi siz bilirsiniz.
Biraz daha izleyin bakalım.
keşke keşke yanılsam ben onun için nelere katlandım dünya karşımda durdu evlenmeyin diye ama ben ona sahip çıktım askere gitti sadece maddi manevi bn yanında oldum daha neler neler verdiğim emekler hep boşa gitti.şimdi ayakta durmaya çalışacağım biliyorum aklında biri var. şimdi kendime yeni hayat nasıl kuracağım bilmiyorumAyy valla gerçekten bunların hepsini birleştirince bi işkillenir insan ya bencede o kadın ilgi gösterdi gibi konuşmasından ama takipte kal gerçekten belli etmeden bi erkek bi anda böyle değişmez mutlaka bişey çıkar sen yemin et kur-an'a el bas dedigindede onu yapmamak için çirkefe bağlamış büyük ihtimal keşke yanılan sen olsan
Maalesef insanlar öyle.dün eve gittim bana açıklama yapmamasına sinirliydim hayatıma karışma demesine sinirliydim tartıştık evi terk ettim. sabah işe geldim normalde bni evden alıyorlar sabahları başka yerden geleceğim deyince herkes sanki biliyormuş gibi patronum dahil hayırdır bşy mi oldu diye imalı imalı soru sordular iyice canım sıkıldı ne kadar fesat insanlar varmış hayatımda.
Niye kuramayasın ya çalışan kendi ayakları üstünde duran kendine güvenen bir kadınsın bir erkegemi muhtaçsın dur bakalım hemen celallenmede takip et sonunda ne çıkacak neden evi terkedip gittin ki sen hiç bişey yok gibi davransaydın o şimdi gardını alır çoktankeşke keşke yanılsam ben onun için nelere katlandım dünya karşımda durdu evlenmeyin diye ama ben ona sahip çıktım askere gitti sadece maddi manevi bn yanında oldum daha neler neler verdiğim emekler hep boşa gitti.şimdi ayakta durmaya çalışacağım biliyorum aklında biri var. şimdi kendime yeni hayat nasıl kuracağım bilmiyorum
adam benim hayatıma karışma diyor nasıl bunu nasıl kabul edip o eve geri gideyim. karışma derken bana soru sorma ben istediğimi yaparım sn karışamazsın diyor eşim şunu anlamak istemiyor ben onun annesi değilim kardeşi değilim ne demek karışma . hayırdır ne oluyor sana dediğimde adam canavar oluyor.Maalesef insanlar öyle.
Laf yapacak yer arıyorlar.
Ama siz gene de çevrenize açık vermeyin.
Şimdi elinizde daha somut birşeyler olana kadar eşinizle tartışmayın, sakin bi şekilde izlemeye devam edin.
dayanamdım bana öyle benm hayatıma karışma istediğimle konuşurum dediğinde duramadım şimdi ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum eğer geri dönersem herşeyini kabul etmiş olacağım evet ayakta durabilirim geçişler sancılı bilirsiniz ev tututmalıyım bu şehirde beni bağlayan eşim ve işim vardı başka ilde babamın evi var oraya mı gitsem oksa para kazandığım yerde mi kalmalıyım bilemedim bana kalsa bir dakika durmam bu şehirde sadece işim için duruyorum. kimseye açıklama yapmak istemiyorum boşanmak istiyorum çünkü benm artık gözümle bşy görmeme gerek yokNiye kuramayasın ya çalışan kendi ayakları üstünde duran kendine güvenen bir kadınsın bir erkegemi muhtaçsın dur bakalım hemen celallenmede takip et sonunda ne çıkacak neden evi terkedip gittin ki sen hiç bişey yok gibi davransaydın o şimdi gardını alır çoktan
Serbest olmak istiyorsan boşanırsın o zaman de sende.adam benim hayatıma karışma diyor nasıl bunu nasıl kabul edip o eve geri gideyim. karışma derken bana soru sorma ben istediğimi yaparım sn karışamazsın diyor eşim şunu anlamak istemiyor ben onun annesi değilim kardeşi değilim ne demek karışma . hayırdır ne oluyor sana dediğimde adam canavar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?