Kocama isim beğendiremiyorum :(

Kaedelen ismi çok masum çok güzel bi isim ama. Çocuğunun, kendi ismi kardelen olan için biraz ağır olmuş. Haa benim kızım yok bu arada...

................

Ben iki isim konusunda sizin gibi düşünmüyorum. Bir kişinin bir ismi olur, ne o öyle. Çocuk ilerde ya hangisini kullanacağına karar veremezse? Ben çok tanıyorum öyle insanlar. Hem psikologlardan duymuştum; çocuk kişilik problemi yaşıyormuş...
Size bir isim tavsiye edemem belki, bu çok hassas bir konu ama tavsiye edeceğim tek şey; iki isim koymamanız olacaktır.
Ve siz annesiniz elbette sizin istediğiniz bir isim olacak, modern ya da eski, sizin isteğiniz daha ağır basmalı diye düşünüyorum nacizane. Soyadı babasından, adı da sizden.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde anlasmıstık erkek olursa eşim..
kız olursa ben koyacaktım..
ılk basta erkek denıldı..esım ısımlerını hazırladı..
ben hıcbırını begenmedım ama ona hıcbıse demedım
sonra bebıs kız cıktı..ama ben bı turlu kız ısmı begenemedım,bulamadım..
benım begndıklerımı kocam begenmedı..
kaldıkı ısmı ben seccek olsamda ortak karar olsun ıstedım..
cunku esım ortak karar almadıgımızda genelde onu benım basıma kakar
neyse o ısımlerı sectı..bende onların arasından en begendıgımı sectım..

sızde esınızın ısım lıstesıne bı bakın ve kendı begendıgınızı secın barı,benım gıbı..

bende yazayım
adım melek iki kızım var ama ikisininde adını ben koymadım biri tugce biri tuana benim sevdigim
isimler melike .gülümser .nedret.alya,yagmur,melek,sevilay ,nevilay

canim kendi kararin tabiki de bende bi fikrimi soyliyim dedim
Gülce
Gülendam
Melis
İsimleri benim cok hosuma gidiyor he bide başak ismli kadinlari gormeden bile cok guzeldidr kesin diyorummm neden bilmiyrm ama:))

Bende müsadenizle bi isim söylemek istiyorum
"Begüm" anlamı: Saygıdeğer kadın, hanımefendi - Hint prenseslerine verilen san

Oğlumun adını eşim koymuştu.Hiç sorun etmedim ama kızıma hamile iken bütün bayrakları açtım adı Feyza olacak diye.Ta gençliğimde okumuştum huzur sokağını ve hiç unutamadım FEYZA ile BİLAL arasındaki aşkı. Anlamı da güzel bir isim FEYZA.

ay çok hoşsunuz yaa çok güldüm vallaa

pardonda kardelenin neresi konsomatris ismi oluyormus?

benim kizlarimin adi Berfin ve Nisa

hamileyken hep berfin istedim ,ama sonra dedilerki siyasi isim bu olmaz ,bende isim bulamadım ,
doğum yaptım ,ee bu kızın adı ne olacak dediler ,aklımda hiçbirşey yok ,yada çok şey var ama karmakarışık ,içinde i olan birşey olmalıydı çünkü ismi yumuşatıyor i harfi ,bende MELİS ECE koydum kızımın adını ,hemde o anda doğduktan birkaç saat sonra ..

bizim gelinlerden biri LİNA koymuş kızın adını ,kayınvalidem herkesin içinde adı ne bunun dedi lina dediler ne zina mı hahahahahh dedi ,acayip pot kırdı yani ..o yüzden tuhaf şeylere yakın isimleri sevmiyorum pek mesela yaprak güzel ama başka şeyleri çağrıştırabilir ,yada berrak..
ben bir kızım daha olursa
MARJE
AYBİGE
MİHRİMAH yada
MAHPEYKER isitiyorum

oğlum ise hazır şimdiden MERİÇ EGE

çocuğun adını doğuran kişi onu taşıyan hamilelğin her cefasını çeken annesi koymalı bence :)

aynı fikirdeyim isim koyma hakkı annenindir öyle yok anneanne dede babanne koysun falan tanımam ilk oğlumun adını ben koydum ikinciside bana ait eşime sordum ilkinde baktım hiç anlamıyo bu işlerden ben buldum bu olacak dedim bitti gitti

naneli limoncum..msjını anca gördum cevabımı yazdım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…