Kocama isim beğendiremiyorum :(

Kızlar benim arkadaşın çoçuklarınında ismi farklı bana ilk tuhaf gelmişti şimdi alıştım rüzgar -efsane-masal ay hatta espiri bile yapmıştım bir tane daha olursa hikaye koy diye aaaaaaa ilginç düşüncem dedi

Ayyy kızlar geçen bir aileyle tanıştık bebeklerinin ismi doruk eşim anlamış koruk neyse bir iki derken bize geldiler oturmaya eşim demesinmi koruk çok büyümüşhayatım koruk değil dedim bi hamle daha yapıp foruk muydu dedi herkes şok ben sus Allah aşkını sus yaaaaaaa dedim ne rezillik yaaa

ayyy çok güldüm gece gece...
bu arada taçmin garip bi isim.nefes daha da garip..bu çocukların ileriki yaşamlarını hiç düşünmüyo günümüz anne ve babaları...o çocuk bi gün büyüyecek..hep küçük 2-3 yaşında sevimli bi çocuk olarak kalmıcak.kıllı kılçıklı bir delikanlı yada koca memeli bi teyze olacak bebeklerimiz.lütfen bunları da düşünün..
kız ismi önerisi melike-deniz- nur- sine-

ay ne güldümyaaa bunlar 3 kardeşmi doruk koruk foruk

ay ne güldümyaaa bunlar 3 kardeşmi doruk koruk foruk

ayy cok guldummm bu yorumaa allah ızın verırse benımde oglum olacak ve ben doruk ısmını cok ıstıyorum ama esım hep cocuga koruk derler dıyokesınlıkle ıstemıyor sımdı bu yorumları bırde ona okudum dayanamdım bak haksızmıyım dıyorbirde yendogum yapmıs bır arkadasım var oda doruk cok ıstemıs kaynanası da o ne oylemoruk gıbı demıs ısımden soguttular wallahı

Kızımın adı Nefes!
kızlarına düşünenlere tavsiye ederim çok anlamlı ve kulağa da hoş geliyor.sıradan değil, duyanlar da bayılıyo:) ikinci çocuğumun ismi ne olacak diye kara kara düşünüyorum çünkü nefesten sonra sönük kalcak gibi...
Alay edilir diyenleri hiç takmayın ilkokulda ismiyle dalga geçilmeyen var mı?

Zeynep ismini çok seviyorum ya

çok güldüm yaa gece gece koruk foruk hahah

Ben varım hiç ismimle dalga geçilmedi aynı şekilde oğlumun ismiylede bazı isimler var ki ben bile geçiyorum her yaşta yakışan ve anlamı güzel olan bi isim olmalı dalga geçecek kadarda abes olunca ister istemez rahatsız olunuyor

kızda nehir,erkekte meriç..ne muazzam bır uyum:))

Benim ismim Bilge dalga geçilecek tarafı yok gibi dimi ama bilgiç vs gibi yorumlar yapıldı:) demek istediğim çocuklar acımasız olur isimle olmazsa da başka şeylerle dalga geçerler önemli olan ismin içinize sinmesi herkes beğenirse aynı isimlerden oluyo bütün çocuklar zaten

Son düzenleme:
Eşinize isim beğendiremiyorsanız,

Açelya koyabilirsiniz belki, bence çok hoş bir isim. ( Osmanlı Dönemi'nin isimlerinden diye biliyorum)
Azra
Beren
İrem
Şevval
Merve
Aslı
Başak
Elçin
Gamze
Leyla
Melda
Mehtap
Nevin
Sanem
Sıla
Simge
Tuğçe
Zuhal
Zümrüt

ben leyla ismine bayılırım,ayrıca ELA ismini çok severim.
bir de SARE...
SAF TEMİZ ANLAMINA GELİYOR.

ecrin ALLAH'ın hediyesi demek bence çok güzel bi isim yada elçin,ben rüyamda gördüm kızım olursa elçin koyucam inşallah...ama anlamı çok tuhaf birkerede ele alınabilen tutulan şey veya demet tutam gibi bi anlamı var ama ecrin çoookk güzel bence...

Kızımın ismini çok tereddütlü olsa da çok severek koyduk..
Reyyan.. Kelime anlamı suya kanmış, suya doymuş..
Cennetin 8. kapısı, Allah için oruç tutan ve aç kalanların gireceği kapı..
Çok tepki aldık, "herkes Reyhan diyecek" dediler...
"Demeyiverirsiniz, söylüyorum işte REYYAN" dedim
Sonradan öğrendim ki bir sürü yaşlı nine varmış Reyyan adında..
Benim Reyyan ninem var diyen çok arkadaşımız oldu yani :)))
Tavsiye ederim, kendi söyleyemiyor ama R'den dolayı
Yeeyyan diyor
Allah ağız tadıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah..
Benim eşim de eski isim sever, adam tutturdu Reyhan derler koymam diye..
Kızımız doğdu, isim ekleyeceğim diye gidip tek isim yazdırdı..
Biraz da kısmetiyle gelir derler ya, ona inanmak lazım :)))

Ecrin kerim. Allah'ın hediyesi. Ecrin se tek başına eşya demekmiş. Aleyna'da olduğu gibi yanındaki kelime olmadan anlamı iyi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…