- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi naneli_limon
-
sen haklısın canım,okulda biri çıkıpta, sörvayvırı hatırlayıp, daaaçmiiin goooş derse..
doruklar büyüyünce eskinin hakan-murat isminden farkı kalmaycak merak etmeyin
Ayyy kızlar geçen bir aileyle tanıştık bebeklerinin ismi doruk eşim anlamış koruk neyse bir iki derken bize geldiler oturmaya eşim demesinmi koruk çok büyümüşhayatım koruk değil dedim bi hamle daha yapıp foruk muydu dedi herkes şok ben sus Allah aşkını sus yaaaaaaa dedim ne rezillik yaaa
Ayyy kızlar geçen bir aileyle tanıştık bebeklerinin ismi doruk eşim anlamış koruk neyse bir iki derken bize geldiler oturmaya eşim demesinmi koruk çok büyümüşhayatım koruk değil dedim bi hamle daha yapıp foruk muydu dedi herkes şok ben sus Allah aşkını sus yaaaaaaa dedim ne rezillik yaaa
ay ne güldümyaaa bunlar 3 kardeşmi doruk koruk foruk
bu saydığın isimler gayet normal isimler ama bazen modern olacak diye o kadar abartıyoruz ki bazı isimleri duyunca donup kalıyorum ben..anneler netten bakıp manasını bile bilmeden isim koyabiliyor..
aslında isim çok önemlidir..kişiyi yansıtan en önemli şeylerden biridir..ve bence koyulacak ismin modernliğinden daha çok sizin için bir anlamı olması önemli..hani çocuğunuz ilerde anne bana bu ismi neden koydun derse ona verecek güzel ve anlamlı bir cevabı olmalı insanın..
kız ismi olarak aklıma ilk gelen ve üzerine başka isim tanımadığım tek şey Zeynep ismi :) ama iki isim de düşünebilirsiniz.ikinizin de gönlü olmuş olur.
bir arkadaşım kızının ismini ne koydu biliyor musunuz? Pirenses :) evet arada İ harfi var yanlış okumadınız..:)
Kızımın adı Nefes!
kızlarına düşünenlere tavsiye ederim çok anlamlı ve kulağa da hoş geliyor.sıradan değil, duyanlar da bayılıyo:) ikinci çocuğumun ismi ne olacak diye kara kara düşünüyorum çünkü nefesten sonra sönük kalcak gibi...
Alay edilir diyenleri hiç takmayın ilkokulda ismiyle dalga geçilmeyen var mı?
Ben varım hiç ismimle dalga geçilmedi aynı şekilde oğlumun ismiylede bazı isimler var ki ben bile geçiyorum her yaşta yakışan ve anlamı güzel olan bi isim olmalı dalga geçecek kadarda abes olunca ister istemez rahatsız olunuyor
ecrin ALLAH'ın hediyesi demek bence çok güzel bi isim yada elçin,ben rüyamda gördüm kızım olursa elçin koyucam inşallah...ama anlamı çok tuhaf birkerede ele alınabilen tutulan şey veya demet tutam gibi bi anlamı var ama ecrin çoookk güzel bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?