Kocama isminden baska seyle hitap edemiyorum

Ya abarti olani ben de sevmiyorum dogrusu. Ama herkesinki kendibe degerlidif bence.

Benim istedigimde sizinki gibi olmasi ama ev disari ayrimini yapamiyorum.

Deniyorum. Simdi mesaj attim canim bu gun ne pisireyim diye :KK70:
İyi yaptın canımm..

Arada haberdar et bizi mutlaka,ben pek meraklandım şimdi..

Eskiden eşime x-Can derdim, sonra herkes demeye başladı ne alakaysa:)
Şu aralar ortamlarda z-bey diyorum, sadece bana özel oldu :rolleyes:

Aşkım falan hiç demem, yalnızken Can'ım derim :KK66:

Siz ama çok dert etmişsiniz, Can'ım dan başlayın ilk zamanlar, alışınca diğerlerine geçersiniz

Aklıma Dilber Ay geldi:KK70: Aşkitom derse eşimi vururum mu öyle bişey demişti:KK70: Ne kadın ya:KK17:

İyi yaptın canımm..

Arada haberdar et bizi mutlaka,ben pek meraklandım şimdi..
Secenekler ne canim yazmis :)
Secenekleri verdim secti tamam askim yazdim cevap yazmadi :bicak:

Eskiden eşime x-Can derdim, sonra herkes demeye başladı ne alakaysa:)
Şu aralar ortamlarda z-bey diyorum, sadece bana özel oldu :rolleyes:

Aşkım falan hiç demem, yalnızken Can'ım derim :KK66:

Siz ama çok dert etmişsiniz, Can'ım dan başlayın ilk zamanlar, alışınca diğerlerine geçersiniz
Onemli olan hitabin ne oldugu degil ki sevgi dolu olmasi.
İsim kullanilacaksa aysem aysecim gibi takilar eklendbilir. Dum duz ayse denmesi :duduk:

başkalarının yanında ya da ailelerin yanında aşkım hayatım vs demenin ne kötü yanı varki anlamadım ben, hatta güzel bişey bence, ben olsam benim çocuğum eşiyle böyle konuşsa ne güzel çocuğum mutlu diye sevinirim

başkalarının yanında ya da ailelerin yanında aşkım hayatım vs demenin ne kötü yanı varki anlamadım ben, hatta güzel bişey bence, ben olsam benim çocuğum eşiyle böyle konuşsa ne güzel çocuğum mutlu diye sevinirim
Ya eski kafali olunca boyle oluyor.

Ben de ismiyle hitap edemiyorum çok tuhaf geliyor ismiyle hitap etmek. Eşim de ismimle hitap etmez sadece sinirlendiğinde ismimi söyler. 4 senedir evliyiz toplasan 10 kere ismiyle hitap etmemişindir. Çok sinirlenirsem ya da ortam hitap kaldırmayacak bi ortamsa sayın ...(soyismini) derim.
Sen de hayatım canım diyerek başlayabilirsin. Toplu ortamda bebeğim falan demişsen ters tepmiş olabilir. Ben de toplu ortamda bebeğim falan denmesinden haz etmem.
Evliliğinizin başlangıç yıllarında bile birbirinize sevgi sözcükleriyle hitap etmeyecekseniz ne anlamı var evli olmanın asker arkadaşı gibi takılıyorsunuz resmen. Direk yüzüne söylemek tuhaf geliyorsa ilkten mesaj atarak başla kocan odun değilse o da illa canım hayatım falan yazar öyle öyle devamı gelir.

Benim esimle 7yildir suren bi iliskimiz var bana daha 1 kez bile sevgi sozcugu kullanmis degildir. Bende ona sadece canim ve hayatim derim. Ismiyle hitap edersem cok sinirleniyor. Ama kendisi hep adimi kullanir. Onceleri ismime sahiplik eki getirirdi. Aysem gibi. Simdi onuda yapmaz. Ilk zamanlar cok dert ediyordum. Simdi umurumda bile degil. Icimde kalan tum sevgi sozcuklerini cocuklarima kullaniyorum:)))

Gururumdan dolayi evde suslu giyinmeye bile cekiniyorum :işsiz:
Belki de bu konu sırf bu yüzden bu kadar uzamıştır. :) Birbirinizle kırıldığınız, kızdığınız her konuyu sakin sakin konuşabiliyor olmanız lazım. Çift olmak bunu gerektirir. Bazen karşımızdakine çok fazla sorumluluk yüklüyoruz. Erkeklerin bakış açısı bizimkinden çok farklı. Gururunuzu incittiğinin hatta gerçekte ne kadar alındığınızın bile farkında değildir bence. Düz mantıkla yaklaşıyorlar her şeye, yapıları buna daha uygun. :)

Yani icinizden geliyorsa kullanabilirsiniz, demek ki icinizden yeterince gelmiyor..
ben sekiz yıllık sevgilime uzun yillardir ismiyle hitao ediyorum.
Hitap ettigimiz kelimeler sevgimizin fazlaligini kuvvetini göstermiyor. Bu acidan kendinize dert etmeyin.. ama insanin ruhu bir inceliyor güzel sözlerde.. gercekten istiyorsaniz icinizden geliyorsa bi mesajla yazin sonra gelir devami. sizin o ilk kirginliginiz bilincltinizda cok yerettigi icin muhtemelen böyle davranmis savunmussunuz kendi kendinize..

Eve geldi dan dun selam sabah vermeden ben cikiyorum bi isim var dedi gitti.
İlk zamanlar cok uzulurdum ne gelince oper ne giderken. Bu selam verip hatir sormaz diye.
Zamanla alistim alismakla kalmayip ben de onun gibi oldum.
Ne hosgeldin diyorum, ne gule gule.

Bence bu isin pek esprisi yok. Yani surekli askim dersen de o askim onun adi gibi oluyo. Hatta ismini soyleyemiyosun. Bence boyle alistiysaniz bozmaya gerek yok illa ki. Sex esnasinda soylemeniz olaya gizem katiyomus ne guzel

:D
bence ıcınden nasıl gelıyorsa oyle hıtap et ya
bı ıkı demıssın yenı evlıyken deme demıs ya ondan kaynaklanan bırsey bence bu
demek ıstıyorsan de ıcınden gelmıyorsa kendını cok zorlama bosver
zaten senın canın esın yarın o
dılıne dokulmese de olur bosver :)

7 yillik evliyiz. Biz sevgiliyken ismimizi sadece kirgin oldugumuzda kullanirdik. Simdi ise sadece duz isimle hitap eder olduk.
Esim insanlarin yaninda bi iki bebegim, hayatim dedim diye cok kizdi yeni evliyken. ben de agiz aliskanligindan kimse var mi yok mu bakmiyordum. Aliskanligim gitsin diye yalnizken de kullanmadim hitaplari. Oyle oyle sogudum sanirim. Simdi yalnizken de edemiyorum. Etmek istesem de dilimin ucuna geliyor soylemiyorum. Esim de soylemiyor.
Mesajlasirken yazayim diyorum onda bile yazip siliyorum.

Sadece cinsellik sirasinda kullanilir oldu guzel hitaplar bizde.
Bir insan esine canim bile diyemez mi?
Sanki dersem gururum kirilacak gibi hissediyorum.

Ama eslerine sevgiyle hitap edenleri gorunce kiskaniyorum.

Esime niye hitap kullanmiyorsun deyince dalgasina 3-5 hitap soyluyor arka arkaya. Sonra sen niye kullanmiyorsun diyor?

Nasil cozulebilir bu durum? Gercekten rahatsizim bu durumdan.

Canim sut ve ekmek alir misin gelirken yazdim. Sonra canimi silip gonderdim.

Kadinlar kulubundeki forumdaslara bile daha cok canim diyorum inanin.
Kendine kucuk seyleri buyuk mesele haline getirme derim canim bunlar cok onemsiz seyler bende sevmem.hic.milletin yaninda askimli canmli cicimli konusmayi esimde olsa mesefa olmali aramizda en azindan milletin yaninda . bak canim.sen kimsenin ev halini bilemezsin herkesin yaninda hayatim canim der eve gider kadinin afedersin agzna eder .o yuzden kimseye bu konuda ozenme . cok kucuk seyler bunlar gercekten

Ben hitap olayına çok takılmadım da eşin gidip gelirlen selam vermemesi ve sizinde hoşgeldin güle güle dememesi garibime gitti
Eve girerken selam vermekle ilgili pek çok hadis var onları okumanı tavsiye ederim.
Sizde şöyle düşünün bi eve misafirliğe gittin hg demedi ev sahibi ne kadar cok bozulursun demi istenmediğini düşünür gitmek istersin eşinde boyle dusunuyor olabilir.erkeklerin klasik bi lafı vardır eve gelince güleryüzlü karsılasın diye o hesap..

Back
X