- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
öğrenmek istediğinizi pek anlamış değilim boşanma davasından önce dilekçe vermek mi?
5 yıl sonra neden görüşmek için yazdığı mı?
kadının evli oluşundan dolayı size ahlaki gelmeyişi mi?
yoksa zaten boşanma kararı aldığın bir durum varken bunu merak edişin mi?
Hepsiöğrenmek istediğinizi pek anlamış değilim boşanma davasından önce dilekçe vermek mi?
5 yıl sonra neden görüşmek için yazdığı mı?
kadının evli oluşundan dolayı size ahlaki gelmeyişi mi?
yoksa zaten boşanma kararı aldığın bir durum varken bunu merak edişin mi?
[QUOTEVW annesininminikprensesi, post: 44306782, member: 673079"]
Ya mevzu o da degil yine güvenin var bir şekilde ama benim ahlaki değerlerime ters bu kadinin yaptigi ve kocamin verdiği karsilikMemdat: 44306838 .!.:esinin sana sorması lazımmıs bu durumu rahatsız edermi seni diye
Ya mevzu o da degil yine güvenin var bir şekilde ama benim ahlaki değerlerime ters bu kadinin yaptigi ve kocamin verdiği karsilik
Mesajin gerçekten beni tanimliyor kafam.çok karisik . önceki şeylere bir kadinla konuşma içermiyor bu ilk kez yasiyorum. Ama yine facebooktan bir kaç kadim profiline bakmisbak bence sen kararsızlık yaşıyorsun mesajlarını bir gözden geçir güven eksikliğim var boşanmayı düşünüyorum diyorsun bir yandan da yine güvenim var diyorsun
1.bu olaya istinaden diyorum eşine sorman gerekir bu konuyu ezbere yorum yapman yanlış
2.güvenin var mı yok mu bir buna karar ver
3.boşanmayı düşünüyorsun bu tuzu biberi oldu diyorsun demek ki öncesinde başka şeyler var bence bir kendine ses ver sakinleş kendini dinle ne istediğine ne hissettiğine ne düşündüğüne karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?