- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
Bilmiyorum aslinda surekli bosanalim diyor her tartismamizda bende terapiye gitmek istemiyorum bunun için.son 2 aydir boyle oldu. 5 aydir ayri uyuyoruz kizimdan dolayi gece uykusu hic yok. Bundan kaynaklandı sanirim kafam çok karisikivoaslin2 .!.:daha yenisiniz.
terapi çok iyi gelecektir eminim.
bulunduğunuz şehirde çift terapisi veren yer var mı?
Aynen bende boyle dusunuyorumlyaprakl .!.:Sanki kadın kocadan sıkılmış da heyecan arıyor gibi
Günahını almayayım ama bi an öyle hissettim
1 hafta filan calismislar birlikte diye hatirliyorum ondan zaten bu sinirBen eski bi arkadaşıyla mesajlaşmasında yada numara alışverişi yapmasında bir sakınca görmedim. Ben de evliyim ve eski bi arkadaşımla sonradan facebookta arkadaş olsam bende mesajlaşırım ve önceden samimi olduğum ve iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim bi arkadaşımsa numara alışverişi yapmakta da sakınca duymam.
Ama eşinizin başka kırdığı cevizler varsa yada genel olarak güven telkin etmeyen bir tipse ondan dolayı bu olayı büyütüyorsanız bilemem.
1 hafta filan calismislar birlikte diye hatirliyorum ondan zaten bu sinir
Resim filan yok iste maalesef sadece bu kim dedim eşime kadinin adini soy adini söyleyip. Bagirdi cagirdi hakaret etti ve beni odadan gönderdi pek inceleme firsati bulamadim o yuzdenBu mesajını görene kadar çookkk abarttığını düşünmüştüm.
Uzun süre beraber çalışmışlarsa normal bir durum, sorun edilecek bir şey değil. Adeten selamlaşılıp numara verilir alınır, zaten sonradan genellikle pek görüşülmüyor bu gibi durumlarda.
Sizin eşinizle kadın çok kısa süre çalışmışlar, o yüzden garip bir durum. Altında bir şey olmasa da gereksiz. Ama bundan da boşanılmaz. Keşke kavga etmek yerine sessiz kalıp inceleseydiniz. Belki öylesine bir yazışmadır.
Kadının profilini incelediniz mi, nasıl biri olduğu hakkında fikir verir belki.
Resim filan yok iste maalesef sadece bu kim dedim eşime kadinin adini soy adini söyleyip. Bagirdi cagirdi hakaret etti ve beni odadan gönderdi pek inceleme firsati bulamadim o yuzden
Normal sakin sordumEXXWOsordumost: 44309543 .!.:Çok ilginç ya aslında bu kadar bağırıp çağırmaması gerekir öylesine mesajlaşmışlarsa...sizin sormanızdan rahatsız olmuş.
Normal mi sordunuz yoksa suç üstü yakalamış gibi suçlu muamelesi yaparak mı sordunuz?
Anlayamadim="siyah kugu, post: 44309918, member: 693695"]sanırım bundan öncesi var. eşiniz mimli mi?
Tesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?
Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
Bana ters[/QUOTE][QUOTortunate_angel, post: 44309876, member: 172225"]Bence normal bir arkadaşlık.
Her kadın erkek ilişkisi cinseklik odaklı veya amaçlı olacak değil. Eski iş atkadaşı, bir şekilde tesadüf etmişler ve telefon numarası istenmiş.
Kadın evliymiş zaten. Ne yapsın sizin kocanızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?