kocama mesaj atan kadin

Senin önceden güven sorunun varmış ondan böyle düşünmüşsün haklısın da. Ben de bugün eşimin kız arkadaşıyla konuştuklarını gördüm. Türkiye ye taşınırsanız yardımcı olurum filan yazmış eşim. Numarasını vermiş yarın kocan beni arasın onunla da konuşalım demiş. Hiç yanlış anlamadım normalde kızacağım bir durumdur ama işkillenmedim

gindeniz, post: 44307613, member: 476248"]Senin önceden güven sorunun varmış ondan böyle düşünmüşsün haklısın da. Ben de bugün eşimin kız arkadaşıyla konuştuklarını gördüm. Türkiye ye taşınırsanız yardımcı olurum filan yazmış eşim. Numarasını vermiş yarın kocan beni arasın onunla da konuşalım demiş. Hiç yanlış anlamadım normalde kızacağım bir durumdur ama işkillenmedim[/QUOTE]
Seninki gibi bir konuşma olsa bende takilmam. Normal. Ama esler olmadan bir kadın ve erkek gerek olmadan nasilsin vs muhabbtine giremez bence

ivoaslin2 .!.:
daha yenisiniz.
terapi çok iyi gelecektir eminim.
bulunduğunuz şehirde çift terapisi veren yer var mı?
Bilmiyorum aslinda surekli bosanalim diyor her tartismamizda bende terapiye gitmek istemiyorum bunun için.son 2 aydir boyle oldu. 5 aydir ayri uyuyoruz kizimdan dolayi gece uykusu hic yok. Bundan kaynaklandı sanirim kafam çok karisik

Ben eski bi arkadaşıyla mesajlaşmasında yada numara alışverişi yapmasında bir sakınca görmedim. Ben de evliyim ve eski bi arkadaşımla sonradan facebookta arkadaş olsam bende mesajlaşırım ve önceden samimi olduğum ve iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim bi arkadaşımsa numara alışverişi yapmakta da sakınca duymam.
Ama eşinizin başka kırdığı cevizler varsa yada genel olarak güven telkin etmeyen bir tipse ondan dolayı bu olayı büyütüyorsanız bilemem.

1 hafta filan calismislar birlikte diye hatirliyorum ondan zaten bu sinir

1 hafta filan calismislar birlikte diye hatirliyorum ondan zaten bu sinir

Bu mesajını görene kadar çookkk abarttığını düşünmüştüm.
Uzun süre beraber çalışmışlarsa normal bir durum, sorun edilecek bir şey değil. Adeten selamlaşılıp numara verilir alınır, zaten sonradan genellikle pek görüşülmüyor bu gibi durumlarda.
Sizin eşinizle kadın çok kısa süre çalışmışlar, o yüzden garip bir durum. Altında bir şey olmasa da gereksiz .Hem de eşiniz erkek kadın arkadaşlığı konusunda tutucu biriymiş. Ama bundan da boşanılmaz. Keşke kavga etmek yerine sessiz kalıp inceleseydiniz. Belki öylesine bir yazışmadır.
Kadının profilini incelediniz mi, nasıl biri olduğu hakkında fikir verir belki.

Resim filan yok iste maalesef sadece bu kim dedim eşime kadinin adini soy adini söyleyip. Bagirdi cagirdi hakaret etti ve beni odadan gönderdi pek inceleme firsati bulamadim o yuzden

Resim filan yok iste maalesef sadece bu kim dedim eşime kadinin adini soy adini söyleyip. Bagirdi cagirdi hakaret etti ve beni odadan gönderdi pek inceleme firsati bulamadim o yuzden

Çok ilginç ya aslında bu kadar bağırıp çağırmaması gerekir öylesine mesajlaşmışlarsa...sizin sormanızdan rahatsız olmuş.
Normal mi sordunuz yoksa suç üstü yakalamış gibi suçlu muamelesi yaparak mı sordunuz?

Kadın erkek gibi olunca kadınlığı gitmiş, cinsiyeti değişmiş mi oluyor?
Bu erkeklerin bahanelerinin de elle tutulur yanı yok.
Hata eşinizde. Numarasını vermemeliydi.

Bence normal bir arkadaşlık.
Her kadın erkek ilişkisi cinseklik odaklı veya amaçlı olacak değil. Eski iş atkadaşı, bir şekilde tesadüf etmişler ve telefon numarası istenmiş.
Kadın evliymiş zaten. Ne yapsın sizin kocanızı?

[QUOTortunate_angel, post: 44309876, member: 172225"]Bence normal bir arkadaşlık.
Her kadın erkek ilişkisi cinseklik odaklı veya amaçlı olacak değil. Eski iş atkadaşı, bir şekilde tesadüf etmişler ve telefon numarası istenmiş.
Kadın evliymiş zaten. Ne yapsın sizin kocanızı?[/QUOTE]
Bana ters

Birsey anlasilmiyor dediklerinizden, simdi siz bosaniyormusunuz ? Yoksa Kocanizin yaptigi seyin dogru olup olmadigini mi tartisiyorsunuz yoksa bosanma prosedurunu mu soruyorsunuz ?

Bana ters[/QUOTE]

Bana ters demek nedir yahu?
İnsan sosyal bir varlık. Eşi dışında da çevresi olmalı ki bu zaten normal olanı.
Sanki her merhabanın altından bir şey çıkacak. Düşünce şeklinizi değiştirin.

cGirl, post: 44309931, member: 686451"]Birsey anlasilmiyor dediklerinizden, simdi siz bosaniyormusunuz ? Yoksa Kocanizin yaptigi seyin dogru olup olmadigini mi tartisiyorsunuz yoksa bosanma prosedurunu mu soruyorsunuz ?[/QUOTE]
Anlatigim sey basitti aslinda hepsini soruyorum. Sadece bir şeys orma hakkimiz mi var konularimizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…