• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yetişemiyorum

Hayattan tam gaz zevk alıyor eşiniz.:rapci: Maşallah.

Emin olun dizler tutmamaya başlayınca hepimiz evde oturmak zorunda kalacağız.

Ben böyle hareketli yaşamlara gıpta ile bakarım. Kendim biraz yorgun bir tipimde ama gezmeyi de pek severim.

Hem bisikletle dünya turuna çıkanların , extreme sporları yapanların yanında eşinizin ki masum zevkler gibi duruyor:halay:

bu konuda hakkını yiyemem ev işlerinde çok yardımcıdır. çamaşır makinaya atmak kurutmak ütülemek ve yerleştirme eşimin görevi akşam yemeği hazırlığında ben çorba yaparsam o pilav pişirir salatayı mutlaka o yapar. benimkini beğenmiyor kendileri. yemekten sonra masayı toplamayada yardım eder. ben süpürürüm o siler. yani ev içerisindede aktif.
Konu resmen çatlayalım diye açılmış :D
Maşallah maşallah

aynen dediğiniz gibi 40 yaşında ama en fazla 28-29 gibi duruyo ben daha yaşlı kalıyorum onun yanında. ama her insanda öyle olamıyor. ben daha sakin bir hayatı seviyorum. mesela yağmur yağarken ben pencere önünde kahve içmeye bayılırım. ama eşim yağmurda yürümeyi sever hadi hize kalk yağmur yağıyor dışarı çıkalım, kar yağıyor dışarı çıkalım, hava ne kadar sıcak dışarı çıkalım, bu gün çok soğuk hava hadi çıkalım üşüyelim biraz. inanın durum aynen böyle.
ay çok hoş ya, güldüm :KK48: Ne güzel sizi çok seviyor demekki, sizsiz çıkmıyor.

Haftayı bölseniz. 4 gün senin 3 gün benim gibi. Onun günlerinde onun dedikleri, sizinkilerde de siz nasıl isterseniz o size uysa?

Evde yardımcı oluyor mu peki?

Tam tersi içi ölmüş kocadan şikayetçiyim ben de. Rahmetli dayım hiperaktifti. Girdiği her ortamı hareketlendirirdi asla yerinde duramazdı. Zaten çok az uyurdu onda bile uyku arasında kalkıp bir şeyler yer dolaşırdı evde. Gezmediği ülke, şehir kalmamıştı. Evet böyle insanlarla yaşamak çok güzel. Yaşama sevinci hep var oluyor onların sayesinde.

Ancak sizi şu konuda anlayabilirim. Dayım o kadar harekerliydi ki istediği plan hemen uygulansın, hemen hazırlanılsın çıkılsın isterdi. Bu acele yoruyordu bizi. Gece 2'de yarın şehir dışına denize gidiyoruz deyip, sabahın köründe uyandırıp hemen hazır olmamızı beklerdi. Ayakkabılarımı arabada giyerdim:) evet yorucu ama ben dayım gibi bir insan tanımadım. O öldüğünde, bizim de ruhumuz öldü sanki. Kimse dürtmüyor artık "hadi" diye.

Allah yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin. Yorucu olsa da inanın kıymet bilinmesi gereken bir evlilik yaşıyorsunuz. Böyle enerjik insanlara çok sık rastlanmıyor.

@Hize1307 dışardan güzel bir hayat gibi görünse de bence çok yorucu. Ben gezmeyi çok seviyorum ama planlı...Çünkü düzenim vardır, işten sonra eve geldiğimde yapacaklarım bellidir, dinlenmem gerekir vs.

Eşinizin işi yorucu değil galiba, bu kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz cidden merak ettim. Kesin kamudasınızdır ve 5 te çıkıyorsunuzdur işten:(

kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
Seni çok iyi anlıyorum. Dışardan güzel gibi görünüyor ama bi yerden sonra angaryaya dönüyor gezme işleri. Nerden mi biliyorum. Benim amcam da böyleydi. Yazık yengem ordan oraya onunla savruluyordu. Tencereleri kapıp her akşam pikniktelerdi, kışın ise ev gezmeleri bitmezdi. Daha doğrusu öyleymiş, şimdi yengem anlatıp duruyor durmadan. Çalışan da bi kadındı. Çok yoruluyordum, yorgunluktan ölürdüm yine gezmeye giderdik diye anlatıyor. Öyle ki çocukları piknikten nefret etmişlerdi.
Şuan yengem 60 yaşında. Dizleri mahvolmuş, yürüyemiyor. Amcanın peşinde yürümekten mahvettim, çok hor kullandım vücudumu der. O kadar yer etmişki bu durum, durmadan bunu anlatıyor artık.
İstemediğin şeyleri yapma şekerim. Gitme, evde kal, hayır demesini mutlaka ama mutlaka bil. Hayat geçip gidiyor, giden ömürden gidiyor, istemediğin şeyleri yapma. Herşeyin bi ortası olmalı bu hayatta....

ay çok hoş ya, güldüm :KK48: Ne güzel sizi çok seviyor demekki, sizsiz çıkmıyor.

Haftayı bölseniz. 4 gün senin 3 gün benim gibi. Onun günlerinde onun dedikleri, sizinkilerde de siz nasıl isterseniz o size uysa?

Evde yardımcı oluyor mu peki?

Oluyormuş :63: numunelik koca saklanmalı digerlerinden:63:

Evet ve simdi yurtdisina tasiniyorum ve uzuuun vadeli planlarim arasinda evlilik ve cocuk (en buyuk korkum:KK70:) yok :)) Sevgili olarak da bana ayak uyduramayanlar flort asamasinda dogal olarak eleniyor, ozel bir sey yapmama gerek kalmiyor :))

Sanirim babadan zenginsiniz yada iş geregi yurtdisinda bu kadar ulke gordunuz

Kimine göre güzel ama kimine göre kötü bu durum. Şahsen ben 30 yaşındayım bekar yaşamaya o kadar alıştım ki evlensem naparım diye düşünüyorum akşam olunca dizi izleyip bazen 10 da yatıyorum hatta konuşmak bile istemiyorum öyle kendi halimde sessiz sessiz boş boş takılmak hoşuma gidiyor sonra düşünüyorum şuan da evde hayatımı paylaştıgım biri olsa herhalde bu halimden çok sıkılırdı o konuda hafta içi hakkaten monotonum ve evden işe işten eve hiç birşy yapmak gelmez içimden evde zaman geçirip kişisel bakımıma kendıme zaman ayırırım ama hafta sonuda gezip tozup telafi ederim. Ben bu konuda kesinlikle size hak veriyorum çünkü hem iş hem ev hem çocuklara yetişmek büyük bir enerji isterken eşiniz fazlasını bile istiyormuş. Belki çalışmasanız durum farklı olur ama çalışan bir bayan olarak kendinize de eve de yetemez enerjiniz çok haklısınız. Ne yapılabilir diye düşününce aklıma bir şey gelmiyor ama o yaşta bir adamın o enerji o isteğe sahip olmasıda taktire şayan yani:) birde sürekli çık gez ye iç maddi anlamda da fedakarlık ister.

Sanirim babadan zenginsiniz yada iş geregi yurtdisinda bu kadar ulke gordunuz

Ikisi de degil :) Ailemin durumu oldukca iyidir ama ben 15-16 yaslarindan beri harclik almiyorum, araliksiz calisiyorum. Kendi evime bile 18 yasinda biriktirdigim para ile ciktim. Lisans - master calisarak okudum.

Onun disinda comfort zone dan cikinca insan hostelde kaliyor, couchsurfingle birinde kaliyor, daha ucuz ulasim yollari buluyor, ucak indirimleri takip ediyor falan yurtdisi gezmek sanildigi kadar pahali degil aslinda :) Tabii euro ve dolar hizla yukseldigi icin, gittikce zorlasiyor durum.

Ikisi de degil :) Ailemin durumu oldukca iyidir ama ben 15-16 yaslarindan beri harclik almiyorum, araliksiz calisiyorum. Kendi evime bile 18 yasinda biriktirdigim para ile ciktim. Lisans - master calisarak okudum.

Onun disinda comfort zone dan cikinca insan hostelde kaliyor, couchsurfingle birinde kaliyor, daha ucuz ulasim yollari buluyor, ucak indirimleri takip ediyor falan yurtdisi gezmek sanildigi kadar pahali degil aslinda :) Tabii euro ve dolar hizla yukseldigi icin, gittikce zorlasiyor durum.

Bende istiyorum:mad: benim ailem o yasta param olsa da izin vermez yurtdisina gitmeme :KK62: unvde 8 şehir gezdim :KK70:şimdi kimse karismiyor :confused: inşallah birgün parise gidecem :KK68:

Kimine göre güzel ama kimine göre kötü bu durum. Şahsen ben 30 yaşındayım bekar yaşamaya o kadar alıştım ki evlensem naparım diye düşünüyorum akşam olunca dizi izleyip bazen 10 da yatıyorum hatta konuşmak bile istemiyorum öyle kendi halimde sessiz sessiz boş boş takılmak hoşuma gidiyor sonra düşünüyorum şuan da evde hayatımı paylaştıgım biri olsa herhalde bu halimden çok sıkılırdı o konuda hafta içi hakkaten monotonum ve evden işe işten eve hiç birşy yapmak gelmez içimden evde zaman geçirip kişisel bakımıma kendıme zaman ayırırım ama hafta sonuda gezip tozup telafi ederim. Ben bu konuda kesinlikle size hak veriyorum çünkü hem iş hem ev hem çocuklara yetişmek büyük bir enerji isterken eşiniz fazlasını bile istiyormuş. Belki çalışmasanız durum farklı olur ama çalışan bir bayan olarak kendinize de eve de yetemez enerjiniz çok haklısınız. Ne yapılabilir diye düşününce aklıma bir şey gelmiyor ama o yaşta bir adamın o enerji o isteğe sahip olmasıda taktire şayan yani:) birde sürekli çık gez ye iç maddi anlamda da fedakarlık ister.

Ben de sizin gibiyim hafta içi kendi kendime kalmak, kendimi dinlemek, kendime zaman ayırmak istiyorum. Kalabalık, gürültü, insanlar beni yoruyor. Gün içinde kalabalıktan, gürültüden, insandan o kadar yoruluyorum ki...

Her şeyin fazlası zarar, dengede olmalı bence, konu sahibi haklı.

Back
X