- 26 Mart 2018
- 28.476
- 128.088
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
Aynen öyleBizimkilerde kanepeyle aşk yaşayan kocalar :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleBizimkilerde kanepeyle aşk yaşayan kocalar :)))
Konu resmen çatlayalım diye açılmışbu konuda hakkını yiyemem ev işlerinde çok yardımcıdır. çamaşır makinaya atmak kurutmak ütülemek ve yerleştirme eşimin görevi akşam yemeği hazırlığında ben çorba yaparsam o pilav pişirir salatayı mutlaka o yapar. benimkini beğenmiyor kendileri. yemekten sonra masayı toplamayada yardım eder. ben süpürürüm o siler. yani ev içerisindede aktif.
ay çok hoş ya, güldümaynen dediğiniz gibi 40 yaşında ama en fazla 28-29 gibi duruyo ben daha yaşlı kalıyorum onun yanında. ama her insanda öyle olamıyor. ben daha sakin bir hayatı seviyorum. mesela yağmur yağarken ben pencere önünde kahve içmeye bayılırım. ama eşim yağmurda yürümeyi sever hadi hize kalk yağmur yağıyor dışarı çıkalım, kar yağıyor dışarı çıkalım, hava ne kadar sıcak dışarı çıkalım, bu gün çok soğuk hava hadi çıkalım üşüyelim biraz. inanın durum aynen böyle.
40 yas sendromumu oldu ne oldu yaslandim olup gidecem falan yoksa hepmi boyleydiilgisinden değil canım gezmesinden tükendim. bi dur adam bi sakin ol diyorum sanki yarın ölecek gibi bugün ne yapacağını şaşırıyor.
Seni çok iyi anlıyorum. Dışardan güzel gibi görünüyor ama bi yerden sonra angaryaya dönüyor gezme işleri. Nerden mi biliyorum. Benim amcam da böyleydi. Yazık yengem ordan oraya onunla savruluyordu. Tencereleri kapıp her akşam pikniktelerdi, kışın ise ev gezmeleri bitmezdi. Daha doğrusu öyleymiş, şimdi yengem anlatıp duruyor durmadan. Çalışan da bi kadındı. Çok yoruluyordum, yorgunluktan ölürdüm yine gezmeye giderdik diye anlatıyor. Öyle ki çocukları piknikten nefret etmişlerdi.kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
ay çok hoş ya, güldümNe güzel sizi çok seviyor demekki, sizsiz çıkmıyor.
Haftayı bölseniz. 4 gün senin 3 gün benim gibi. Onun günlerinde onun dedikleri, sizinkilerde de siz nasıl isterseniz o size uysa?
Evde yardımcı oluyor mu peki?
maşallah size bekarsiniz galiba:)
Evet ve simdi yurtdisina tasiniyorum ve uzuuun vadeli planlarim arasinda evlilik ve cocuk (en buyuk korkum) yok :)) Sevgili olarak da bana ayak uyduramayanlar flort asamasinda dogal olarak eleniyor, ozel bir sey yapmama gerek kalmiyor :))
Sanirim babadan zenginsiniz yada iş geregi yurtdisinda bu kadar ulke gordunuz
he he, bilim adamları inceleyip çoğaltsınlarOluyormuşnumunelik koca saklanmalı digerlerinden
![]()
Dimi ? Adam 40 kendisi 32 yaşında, yaşlandım diyor. Kadınlar gerçekten tuhaf :)Ne güzel işte :) burada millet kocasından dert yanıyor hiç bir şey yapmıyoruz diye sende şikayet mi ediyorsun, bence sevinmelisin seninle bir şeyler paylaşmak istemesi çok güzel
Ikisi de degil :) Ailemin durumu oldukca iyidir ama ben 15-16 yaslarindan beri harclik almiyorum, araliksiz calisiyorum. Kendi evime bile 18 yasinda biriktirdigim para ile ciktim. Lisans - master calisarak okudum.
Onun disinda comfort zone dan cikinca insan hostelde kaliyor, couchsurfingle birinde kaliyor, daha ucuz ulasim yollari buluyor, ucak indirimleri takip ediyor falan yurtdisi gezmek sanildigi kadar pahali degil aslinda :) Tabii euro ve dolar hizla yukseldigi icin, gittikce zorlasiyor durum.
Kimine göre güzel ama kimine göre kötü bu durum. Şahsen ben 30 yaşındayım bekar yaşamaya o kadar alıştım ki evlensem naparım diye düşünüyorum akşam olunca dizi izleyip bazen 10 da yatıyorum hatta konuşmak bile istemiyorum öyle kendi halimde sessiz sessiz boş boş takılmak hoşuma gidiyor sonra düşünüyorum şuan da evde hayatımı paylaştıgım biri olsa herhalde bu halimden çok sıkılırdı o konuda hafta içi hakkaten monotonum ve evden işe işten eve hiç birşy yapmak gelmez içimden evde zaman geçirip kişisel bakımıma kendıme zaman ayırırım ama hafta sonuda gezip tozup telafi ederim. Ben bu konuda kesinlikle size hak veriyorum çünkü hem iş hem ev hem çocuklara yetişmek büyük bir enerji isterken eşiniz fazlasını bile istiyormuş. Belki çalışmasanız durum farklı olur ama çalışan bir bayan olarak kendinize de eve de yetemez enerjiniz çok haklısınız. Ne yapılabilir diye düşününce aklıma bir şey gelmiyor ama o yaşta bir adamın o enerji o isteğe sahip olmasıda taktire şayan yani:) birde sürekli çık gez ye iç maddi anlamda da fedakarlık ister.