• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yetişemiyorum

Aynı benim babam. Adam 55 yaşında hala her haftasonu dağda bayırda piknikte. Ağaçlara tırmanıyor çıplak elle. Haftaici hep bir aksiyon. Ama annem de öyledir. O yüzden gayet mutlular

Eşiniz her ne kadar aşırıya kaçsada sürekli evde oturmak istemesinden iyidir , tadını çıkarın hayatı dolu dolu yaşamak isteyen bir eşiniz var:KK24:

Benim eşim de aynı böyle yaaa yemek yemeye 1000 kilometre öteye dahi gidiyoruz adamın enerjisi bitmek bilmiyor anlamadım gitti :halay:Gerçi Biz daha 1 yıldır evliyiz gezmekten Evimin tadını hala çıkartamadım şu an hamilelikten pek bir şey yapasım yok bensiz git diyorum onu da yapmıyor ama ben hiçbir zaman şikayet edeceğimi Sanmam İnsan sevdiğiyle, Üstüne bir de 2 güzel kızı varsa Bence bunlar sorun olmamalı hayatın tadını çıkarmalısınız

Vallaha bizde de durum ayni. Ama ben gitmek istemesem esimi cocuklarla gönderiyorum disari. Ben ev islerine yetismeye calisiyorum daha :D bence esinizle anlasin sizin kendiniz icin de zamaniniz olsun

Sizin kocadan,bizim kocalara ilik nakli gerçekleştirsek olmaz mı?:confused:

Belki bizimkilerde böyle olur:))

Biz hafta içi evdeyiz...
Ama hafta sonları evde durmayız...

Bu yeterli benim için:KK73:

@Hize1307 benim babamda böyle. 53 yaşında. ( allah cümlemizinkine uzun ömür versin) ama eşinizin degisecegini sanmıyorum. Huydan ziyade karakter bu. Zaten ölünce yeterinece uyucaz diyormus eşiniz:) valla bekarken babamda beni çok yorardı :) gitmeyince de darılırdı kıyamazdım, ama bende evcimen bi insanım çalışırken insan evi de özlüyor haliyle.

Biz babamla anlaşma yapmıştık hafta sonu bir gun evde bir gün dışarda geciriyorduk. Siz de eşinizle konuşsanız en azından haftanın belli günlerini evde geçirelim deseniz faydası olmaz mı ? Ilk başta kabul etmese bile diretin bence. Ben sizi anlıyorum. Bende bu hızda yaşayan birine uyum sağlayamazdım. Hep sizin uyum sağlamanızla da olmaz. Biraz da o size uysun.

kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için

Çok isterdim eşiniz gibi olmasını eşimin... kıymetini bilin bence..

:):):) böyle okudum resmen. Ne minnoş bi abi. :) banada işte, okulda geçirilen vakit sevdiklerimle geçirmem gereken vakitten çalıyormuş gibi geliyor. O yüzden evde toplanıldığı anda bir şeyler yapmak istiyorum.

Gezi anında herkes tek bir şeye odak. Evde o odağı yakalamak çok zor. Tempoyu biraz düşürebilirsiniz ama mutlaka bu gezilere devam edn bence. Çok sıcak, çok verimli zamanlar bunlar.

Back
X