• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yetişemiyorum

kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
Nr mutlu size .

İnsanlarla sürekli ic içe olmak, kalabalık ortamlar bence de çok yorucu olur. Gezmenin de yeri, zamani var. Daha sakin, huzur verici yerlerde gezilse mükemmel olur. Bu arada maşallah yine de adama felak nas oku bir konu sahibi :KK48::KK48::KK48:
Eşinizin burcu ne cok merak ettim açıkçası

Ayy ne guzel filan demicem. Benim ki bu kadar asiri olmasada her haftasonu hatta cumadan napcaz napcaz demeye baslar. Bazen cidden sikiyor artik. Insan evde bir film izleyip sakin sakin durabilir yada nebiliyim abur cuburunu alip birlikte konsol oyunu oynamak isteyebilirim. Habire disarda ne var sanki.

Bazi donemlerdeyse durgun oluyor yogunluktan bu seferde benim cikasim gelebiliyor, cikamiyoruz o da ayri bisey ama ben oyle mutsuz degilim bu durumdan cunku zaten calismiyorum koca hafta ister evde ister disardaki seylerimi yapiyorum. Calissam sorun olurdu.

Bende istiyorum:mad: benim ailem o yasta param olsa da izin vermez yurtdisina gitmeme :KK62: unvde 8 şehir gezdim :KK70:şimdi kimse karismiyor :confused: inşallah birgün parise gidecem :KK68:

Hic de sanildigi gibi guzelliklerle dolu,romantik bir sehir asla degil !! pislikten ,dilencilerden gecilmiyor,pis kokusu....heryerde kolundan tutup resminizi karalamak isteyen ressamlarla ve saticilarla,yan kesicilerle dolu,tura cikacaksin kalabaliktan nefes alamiyorsun.hastalik kapmadan gelirsen sukretmelisin....vs.vs... tarihi eserler ve yapilar anca sizi cezbederse "sukur bari bunlari gorduk" diyebiliyorsunuz....Sana tavsiyem Turkiye'mizde daha cok gezip gorulecek yerler var, mis gibi havasiyla beraber, hem gozun hemde ruhun acilsin kuzum, bosver elin kapitalistlerinin ceplerini dolduracagimiza memlekete yatirim olsun ;) Saygilar Sevgiler Hayirli Ramazanlar

Hic de sanildigi gibi guzelliklerle dolu,romantik bir sehir asla degil !! pislikten ,dilencilerden gecilmiyor,pis kokusu....heryerde kolundan tutup resminizi karalamak isteyen ressamlarla ve saticilarla,yan kesicilerle dolu,tura cikacaksin kalabaliktan nefes alamiyorsun.hastalik kapmadan gelirsen sukretmelisin....vs.vs... tarihi eserler ve yapilar anca sizi cezbederse "sukur bari bunlari gorduk" diyebiliyorsunuz....Sana tavsiyem Turkiye'mizde daha cok gezip gorulecek yerler var, mis gibi havasiyla beraber, hem gozun hemde ruhun acilsin kuzum, bosver elin kapitalistlerinin ceplerini dolduracagimiza memlekete yatirim olsun :KK66: Saygilar Sevgiler Hayirli Ramazanlar
Paris mi oyle? Cok asiri aman soyle romantik efendim boyle buyulu bi sehir denilmeyebilir ama ben cok sevmistim.
Bazi ghettolari oyle olabilir ama cok guzel yerleri var.
Hele Sacre Coure Tepesi cok guzeldi.

Konu sahibi ne guzel iste aktif gezmeyi seven bi adam esiniz.

İnsanlarla sürekli ic içe olmak, kalabalık ortamlar bence de çok yorucu olur. Gezmenin de yeri, zamani var. Daha sakin, huzur verici yerlerde gezilse mükemmel olur. Bu arada maşallah yine de adama felak nas oku bir konu sahibi :KK48::KK48::KK48:
Eşinizin burcu ne cok merak ettim açıkçası
Burcu aslan

Konu resmen çatlayalım diye açılmış :KK70:
Maşallah maşallah
Yok canim inan oyle bir niyetim yok. Aslinda ben bu konudaki sikintilarimi dile getirdim ama diger arkadaslarin dedigi gibi erkekler herseyi abartiyor ya eve hapsediyor yada boyle afedersiniz bir yerlerinde kurt var gibi kivraniyor

kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
Ay derde bak keske bizimde evi otel gibi kullanacak kadar aktif bi hayatimiz olsa kiskandim valla sizi masallah demiyorum belki nazarim degerde rahata kavusursunuz:KK45:

Back
X