- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
- Konu Sahibi willedwoman
Konu resmen çatlayalım diye açılmış
Maşallah maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu resmen çatlayalım diye açılmış
Maşallah maşallah
Nr mutlu size .kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
iligisi güzel ama hep bir plan şunu yapalım şuraya gidelim hadi termosa bi çay yapta gidelim şu parkta içelim daha neler neler
Bende istiyorumbenim ailem o yasta param olsa da izin vermez yurtdisina gitmeme
unvde 8 şehir gezdim
şimdi kimse karismiyor
inşallah birgün parise gidecem
![]()
Var canım abisi var ama evli doktor abisi oda size çok imreniyorum biz kazandigimixi harcayamadan ölecez diyo. Cok yogun calisiyo onlar.Konu sahibesi esinin kardesi falan var mi dir ?![]()
Paris mi oyle? Cok asiri aman soyle romantik efendim boyle buyulu bi sehir denilmeyebilir ama ben cok sevmistim.Hic de sanildigi gibi guzelliklerle dolu,romantik bir sehir asla degil !! pislikten ,dilencilerden gecilmiyor,pis kokusu....heryerde kolundan tutup resminizi karalamak isteyen ressamlarla ve saticilarla,yan kesicilerle dolu,tura cikacaksin kalabaliktan nefes alamiyorsun.hastalik kapmadan gelirsen sukretmelisin....vs.vs... tarihi eserler ve yapilar anca sizi cezbederse "sukur bari bunlari gorduk" diyebiliyorsunuz....Sana tavsiyem Turkiye'mizde daha cok gezip gorulecek yerler var, mis gibi havasiyla beraber, hem gozun hemde ruhun acilsin kuzum, bosver elin kapitalistlerinin ceplerini dolduracagimiza memlekete yatirim olsunSaygilar Sevgiler Hayirli Ramazanlar
Burcu aslanİnsanlarla sürekli ic içe olmak, kalabalık ortamlar bence de çok yorucu olur. Gezmenin de yeri, zamani var. Daha sakin, huzur verici yerlerde gezilse mükemmel olur. Bu arada maşallah yine de adama felak nas oku bir konu sahibi
Eşinizin burcu ne cok merak ettim açıkçası
Yok canim inan oyle bir niyetim yok. Aslinda ben bu konudaki sikintilarimi dile getirdim ama diger arkadaslarin dedigi gibi erkekler herseyi abartiyor ya eve hapsediyor yada boyle afedersiniz bir yerlerinde kurt var gibi kivraniyorKonu resmen çatlayalım diye açılmış
Maşallah maşallah
İc gecirmeyin lutfen rabbim herkeze diledigi gibi yasamayi nasip etsinNeyse böyle erkeklerin hayal ürünü olmadığını da ispatlamış oldunuz :) biz evde pinekleyen plan plan diye imrenen hanımlar olarak iç geçirdik
Bir kadın olarak diyorum ki 'kadınları memnun etmek çok zor ' :) demek ki herkes hoslanmıyor hızlı yasamaktanDimi ? Adam 40 kendisi 32 yaşında, yaşlandım diyor. Kadınlar gerçekten tuhaf :)
Evet hemcinslerimizi biz anlamıyoruz ama erkeklere bizi anlamıyorsun diye kızanda bizizBir kadın olarak diyorum ki 'kadınları memnun etmek çok zor ' :) demek ki herkes hoslanmıyor hızlı yasamaktan![]()
Sorun bizde demek ki :))Evet hemcinslerimizi biz anlamıyoruz ama erkeklere bizi anlamıyorsun diye kızanda biziz![]()
Hersey dozunda güzel bana kalırsa
Ay derde bak keske bizimde evi otel gibi kullanacak kadar aktif bi hayatimiz olsa kiskandim valla sizi masallah demiyorum belki nazarim degerde rahata kavusursunuzkocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için