Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birinin de foto sunu çarpmış profil fotosu yapmıs sanssızın birinin resmini :)abla yürek mi yedin ne yaptın sen
klavyeye geçip herkese her kufuru edecegını sanıyorsan yanılıyorsunCisemmisin nesin ne gerizekalı beyinsiz bi insansın sen öyle ya içimi baydin miy miy miy. Hayaller hayaller.. bence evde kalmış şizofrenin tekisin hayallerindeki ilgiyi gerçek sanıp burda dert yaniyosun
abla yürek mi yedin ne yaptın sen
O neydi gızzCisemmisin nesin ne gerizekalı beyinsiz bi insansın sen öyle ya içimi baydin miy miy miy. Hayaller hayaller.. bence evde kalmış şizofrenin tekisin hayallerindeki ilgiyi gerçek sanıp burda dert yaniyosun
Cisem Allah su kadinlarin agzini sulandirdigin icin seni cehennemine atacak.karım
kaaaarrrıııımmmm
karım karım karım karım
karım benim
benim karım
sen benim başıma gelen en güzel şeysin adam.
yaptığın herşeye,
yolladığın böyle manasızca ses kayıtlarına bile bayılıyorum..![]()
Cisemmisin nesin ne gerizekalı beyinsiz bi insansın sen öyle ya içimi baydin miy miy miy. Hayaller hayaller.. bence evde kalmış şizofrenin tekisin hayallerindeki ilgiyi gerçek sanıp burda dert yaniyosun
Hahahaha :)Cisem Allah su kadinlarin agzini sulandirdigin icin seni cehennemine atacak.
Bu ne kiz bu ne?
Hani memnun degildin ilgiden?
Şu yorumdan sonra hepimize dağılmak farz oldu arkadaşlar yeter gayri hadi.Öncelikle ben kimseye şizofren demedim bu 1. Kaldı ki kimseye böyle bişey söyleyebilecek
Durumda değilim, Söylemeye çalıştığım şeyi zaten açıklamıştım. (anlamayanlar Google la maladaptive yazarak
Ne olduğuna bakabilir)
Sadece düşünüyorum dedim ki hala aynı şeyi düşünüyorum.
2. si ,
Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.
Dediniz ki eşimin ilgisinden bunaldım, sürekli eli kolu üstümde, kitabımı dahi o okumak istiyor.
Evde hiçbir şekilde istediğim gibi özgür değilim. Evet böyle olunca inanılmaz katlanılamaması bi durum.
Sonra insanlar size sorular sormaya başladı. Hatırladıklarımı paylaşayım tekrar.
-Canım acaba eşinin ailesi yaşıyor mu bundan kaynaklanabilir mi?
Siz : Hayır annesi babası yaşıyor, böyle bişey değil
-Kocanı sevmiyor olabilir misin?
Siz: Hayır No Olamaz çok aşığım…
-Acaba sosyal çevresi mi yok, hani arkadaşları..
Siz: yooo hayır eşim oldukça sosyaldir, çıkar dışarı ama sonra beni özlediği için döner.
-Çok mu boğuyor sizi, çıkın dışarı hava alın ona yalnız kalmak istediğinizi söyleyin
Siz: hayır hayır dışarı çıkıp ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirebiliyorum, bu konuda da
Bir sorun yok.
-Peki eşinize hiç hayır demeyi denediniz mi?
Siz: Sanırım ona hayır demeyi öğrenmem gerekli !!!!! (burda sorunun eşde değil sizde olduğu çok aşikar)
Sonra gelen tepkiler… Eeeee o zaman ne istiyosun?
Siz: Geceleri uyuyabilmek, çünkü saçlarımı okşadığı için uyanıyorum işe geç kalıyorum..
-Tamam işte söyle bunu eşine..
Siz: MIY MIY MIYYYY
Sonra otele gittiniz, sabah çıkarken adam uyuyordu,birden bire aslında sabah söylemiş oldunuz otelde kalacağınızı.
Hatta sizi otele o bıraktı. Karım ayrı yatmasın diye koltukta gelip üstünüze yatan adam ne hikmetse tamam bir telefon
Uzağındayım diyerek çapraz odaya yerleşti (romantizimden öldük)
Bu olay gerçekse Demek ki adam normal, bişey söyleyince anlıyor.
Adam olacak kızın dediği gibi,
Size evde 2 dakika nefes aldırmayan adam anlattığınız gibiyse tamam eve gidelim madem öyle kal diğer odada der dil mi?
Hikaye yazmaya ne gerek var.
Ha pardon siz otelde kalmak istemiştiniz. Sorry.
Hala burda yok efendim ilgiden bunalamazmıyım , diye ne söylediğiniz bile anlaşılmayan cümlelerle saçmalamaya devam ediyorsunuz.
Arkadaşım bu kadar insan burada niye ilgiden bunalıyosun diye yazmıyor,
Anlattıklarınız gerçek görünmüyor, çelişkilerle dolu, hatta bana göre tamamen uydurmasyon.
Bu kadar size ölüp biten adam kavga ettiğinizde aha kapı aha sapı diye yol vermez.
Bileğinize kadar etek giymeniz için baskı yapmaz.
Keza sen, kocanı nerdeyse her yazında göklere çıkarmışsın, bir kere de çok bunalıyorum bazen dememişsin.
Sakallarına şiirler hapsetmek istiyorsun.. Gece yarıları kalkıp ne isterse pişiriyorsun yada yapıyorsun..
Bu kadar severken, bu kadar ölürken hangi ara bunalıyosun işte bizde bunu anlayamadık!
Daha önce yazmak için 5 dakikam gitmişti, şimdide 15 dakika, ömrümde 20 dakikalık
ZararSIN. Hadi buda helal olsun.. Tekrar öptüm. by
Cisemmisin nesin ne gerizekalı beyinsiz bi insansın sen öyle ya içimi baydin miy miy miy. Hayaller hayaller.. bence evde kalmış şizofrenin tekisin hayallerindeki ilgiyi gerçek sanıp burda dert yaniyosun
bir sürü yeni yemek tarifi aldım,
beni almaya gelmeni beklemeden evimize gidip sana yemeciklermi pişirsem acep?
Onlar ermis muradina biz cikalim kerevetineCisem'in bugun ogleden sonra attigi post Gecmis olsun hepimize :)