ruh halim çok tuaf bugünlerde..hiç bir şey hissedemiyorum.ne acıyı,ne sevinci.. boşluk..sadece boşluk..bu nasıl geçer bilmiyorum..amaçsız yaşarmı insan..?? ben yaşıyorum.bi amacım yok.bi hayalim yok...umut... o hiç yok... kocaman bi boşluk var içimde..sanki bir uçurumdan aşağıya attılar beni ama düşmedim.öylece boşlukta asılı kaldım. nefes almak bile öyle zor geliyorki..
canım anladığım kadarı ile evli değilsin. erkek arkadaşın yok mu? bazen bazı yaşlarda insan yalnız ise bu depresif hallere bürünebiliyor.. arkadaş grubun yok mu? sık sık onlarla program yapıp at kendini dışarılara.. emin ol çok iyi gelecek..
hayat o kadar güzel ki ama bakmayı bilin önce.
hiçbirşey için hayatı böyle gömeyin. umutsuz olmayın ve herşeyin iyi yönüyle bakmaya çalışın.
hayat her an mutlu olmak demek değildir. öyle olsa mutluluk diye birşey olmazdı.
bu ruh halinin geçeceğine inananın öncelikle. maddi özgürlüğünüz var anladığım kadarıyla; çıkın gezin sizi mutlu edecek şeyler yapın.
ruh halim çok tuaf bugünlerde..hiç bir şey hissedemiyorum.ne acıyı,ne sevinci.. boşluk..sadece boşluk..bu nasıl geçer bilmiyorum..amaçsız yaşarmı insan..?? ben yaşıyorum.bi amacım yok.bi hayalim yok...umut... o hiç yok... kocaman bi boşluk var içimde..sanki bir uçurumdan aşağıya attılar beni ama düşmedim.öylece boşlukta asılı kaldım. nefes almak bile öyle zor geliyorki..
Daha beylik cümleler kurulamazdı. Klişeler kitabı sayfa 1.
Daha beylik cümleler kurulamazdı. Klişeler kitabı sayfa 1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?