Kocamdan Başka Kadına Övgü

Takma kafanı,repliği geldi aklıma Türkan Şorayın filminden.
Normalde 57ye 167 olan ben, çocuktan sonra 67ye 67 kare oldum.
Benimki de 6 aylık.
Göbek zaten ayrı bi cumhuriyet.
Ona rağmen "sen beni böyle de seviyon domo oşkooowwm" deyip fink atıyom evde.
Bence sen de salla herifi.
O.ssur geç........[/QUOTE
Takma kafanı,repliği geldi aklıma Türkan Şorayın filminden.

Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Uhh bu cumle küçük bir kiyamet kopuşu demek benim icin

Hım... beyefendi sizi biraz kışkırtma derdinde bence. Çünkü bi erkeğin karısının yaninda başka kadınlara iltifat etmesi için canına susamış olması lazim. Bence başkalarını övüp sizi de harekete geçirmeye çalışıyor. Belki bu aralar bebislerden pek fırsat olmuyordur süslenmeye ve başbaşa kalmaya
Evet başbaşa yaptığımız tek etkinlik çocuklar uyurken içtiğimiz yorgunluk kahveleri.:olamaz:

Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Peynir ,ekmek yiyordum, bıraktım hemen .:KK70:
Çok sinir bozucu resmen kadına asılmış ,
Kaslı bir erkek görünce Allah sana da versin de .:bicak::işsiz:

Kocan sacmalamis ustune bir de tüy dikmis.
Bu arada jillian shred 30 day videolariyla günde yarim saat sporla bir ayda fıstık gibi olursun diyeyim :) 3 aylik bebegi olan arkadaşım bile yapiyor

Back
X