- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
himmm. demek Allah sanada versin dedi.
eşim de beni patatesim diye seviyor. gayet fit bi kadin olmama ragmen hemde. ama hicde zoruma gitmiyor. bazen der hamur gibisin diyor"beyaz tenli oldugumdan mi yoksa etim yumsak oldugundanmi hicbir zaaman bilemicem)
ha ben kilolusun demesine takilmam ama tv deki kadina o gozle bakip beni kiyaslamasindan oturu sciveririm agzina.
bence ne yap biliyo musun , esin normal bi is te calisiyorsa en gec 8 de evde olur. trafikti cart cutuda kat. de ki spor a yazilicam yarin. cocuklara 2 saat bakiver bi zahmet.
aynende bunu de. bunu deemenle beraber o lafi sana soyleyen hödük gidecek ve yerine sivi sabun kivaminda bi koca gelecktir

uzulme bu kadar . vermen gereken tepki kilonla ilgili soyledigi sey degilde o kadina oyle bakmasi olmaliydi. bence yani. olaylari kendi lehine cevirme kivrakligina sahip olmalisin ki soyledigi kelime burnundan gelsin.
#benimki leh olayi degil. kiskanclik. belirtmek istedim :)