Kocamdan Başka Kadına Övgü

Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
İncitir elbette,üstelik gayette iyisiniz,yeni doğum yapmış sayılırsınız üstelik.Bulmuşta bunamış bence...

O koca kişisi slim fit gömlekler giyip göğüs kasları ve adonisleri yüzünden gömlek düğmeleri patlatıyor galiba?
165cm boyla 51kg son derece zayıftır. Ayrıca o göbek de göze batmaz 2 doğum yapmış kadınsın. O beğendiği kadın spor salonundan çıkmıyor. Detokslarla besleniyor. Kolay yapılmıyor o vücut onu da deyiver. Ayıp ayıp..

Benim yanımda manken gibisiniz.Esiniz boş bogazlik etmiş.Ben 51 kilonun hayalini bile kuramiyorum 65 olsam yeter.Birde doğum yapmışsınız.Ay iyice sinir oldum eşine.
Seven bir adam sevdiğinin kusurunu bulmak yerine ona her fırsatta değerli olduğunu hissettirir.Benim eşim kırdı beni başka bir kadının fiziğini örnek göstererek.

Bence abartiyorsunuz. Boşver 51 kilosun gayet iyisin. Ayrıca erkek milleti sözle dile getirmeseler bile çok fit bir kadın görünce içine dusuyorlar.
Ben de 52 kiloyum eşim arada laf eder umurumda değil çünkü gayet iyiyim biliyorum. Kendimizi sevelim o yeter.

Haklısın,kendimizle barışık olmak gerekiyor
Bence abartiyorsunuz. Boşver 51 kilosun gayet iyisin. Ayrıca erkek milleti sözle dile getirmeseler bile çok fit bir kadın görünce içine dusuyorlar.
Ben de 52 kiloyum eşim arada laf eder umurumda değil çünkü gayet iyiyim biliyorum. Kendimizi sevelim o yeter.[/QUOTE
Haklısın,kendimize barışık olmak yetiyor.

Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
kusura bakma ama kocan tam bir öküzmüş

Kocamin bunu bana söylemesi için hayattan umudunu kesmiş olması lazım ..çok ciddi arıza çıkartırım . Zayıf olmamı istemesi normal fakat bunu başka kadınlar üzerinden örneklendirmesi cinayet sebebi ..kör bıçakla doğrarım adamı ..

sen doğrama da içini soğutacak birşeyler yapmasını sağla ..

Zeytinyağı misali bir de üste çıkmaz mı,maşallah.Suçluluk hissedeceği yerde.
Her zamanki halleri. Erkekler sözle övmese bile fizigi duzgun acik bi kadib gorunce bakiyolar malesef. Ama biz ayni seyi yapsak olay cikar.

Siz tamamen haklisiniz. Ama sizde ofkeyle kirici şeyler soylemeyin ki haksiz duruma dusmeyin. Kirildiginizi belli edin ve kendinizi cekin. Ve sizde fit bakimli bi erkege ayni seyi yapin ama aradan zaman geçtikten sonra

Hadsizlik etmiş size karşı. 2 cocuk doğuran sanki kendisi ayrıca boyunuza göre kilonuz ideal. Esiniz masallah dediği kadının fiziğinden hariç başka şeylere dikkat etmiş bnce

masallah tatlım bence kılon harıka helekı ıkı cocuktan sonra tipik kaybedınce deger anlama durumu siz harıkasınız sorun esınızde kaldıkı bu szü bnm eşim soylese byuk olay cıkar siz cok ıyı bı essınız

Back
X