Kocamdan bıktım

Ay ben sinir oldum kocana. Hayatta tahammül edemem çok konuşana bile bırak bu şekilde dırdır kavga etmeyi.... yine mi dır dır, çenen kopsun bi sus de şuna yaaa.... asgari ücret bile olsa iş bulunca çalış, kendini toparlayınca daha iyi iş bulursun. Bu adam seni psikolojik olarak yıpratmıştır. Biraz toparlarsın kendini

Senin bir yere gitmene gerek yok ki. O gidecek! Aç davanı al nafakanı, çocuk 18 yaşına gelene kadar sana ev sağlamak zorunda

Bende de sizinki kadar olmasa da bir alt modeli var..
Konuyu takipteyim

Ben çözümü o konuştukça eleştirdikçe onunla dalga geçmekte buldum, bazen bunalıyorum ama çoğu zaman işe yarıyor

Aşağı tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık misali canim. Iyi yaklasmaktan zaten anlamazlar kotu yaklastikca da 2 kat artıyor dırdırı çenesi laflari... en güzeli duymamak ama o da yapabilene.gercekten de narsist bunlar.kendilerinde hata gormedikleri icin de sen ne yaparsan yap çözüm bulunmuyor... ben de takipteyim konuyu

Çocuk ağlıyor zaten
Destek olmak yerine
Mır mır kafa ütüleme deseydin

Bundan sonra ilk eleştirdiği şeyde ‘ al sen yap o zaman, buyur’ deyin eline tutuşturuverin.
Geçmiş olsun çocuğunuza bu arada.

Konu sahibine üzüldüm ama sanada üzüldüm şimdi. İnsan gidecek yerim yok diye katlanabilir mi
Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz eğitim durumunuz nedir
Mesela kendinizi oradan kurtarmak İçin bir plan yapsanız çalışmıyorsanız iş bulmak yada bazı konularda kurslarla vs. Eğitim alıp sonra iş bulmak biraz para kazanıp birikim yapıp kendinize gidecek bir yer hazırlamak gibi. Çok mu abarttım bilmiyorum ama insan hayatını mutsuz huzursuz ne kadar sürdürebilirki.
Allah yardımcınız olsun

Aynen başkasına sorsan bu annesi demezmis bana da o lafı söyledi geçen iyice nefret eder oldum

Bundan sonra ilk eleştirdiği şeyde ‘ al sen yap o zaman, buyur’ deyin eline tutuşturuverin.
Geçmiş olsun çocuğunuza bu arada.
Demeyi çok istedim ama çocuğu bırakmak istemiyorum kiyamiyorum adam zaten içime ilac falan istemiyorsa diyor yani ona bıraksam keyfine göre davranacak

bizimki de çok konuşur ben he he deyip geçiştiriyorum ama ne yalan söyleyim bazen uzun bir süre görüşmediğimiz zaman mesela iş için biyere falan gitse sesini özlüyorum tek yanımda olsun dırdır etsin diyorum.

benim ki zayifligimla dalga geçiyor safinaz diyor ev çocuk perişan oluyorum ama ona ragmen bir şey yapmıyorsun diyor... o kadar kötüyüm ki doğumdan sonra kendime gelemedim sürekli halsizim u sefer de miskin diyor gülerek... elimde kalacak bir gün

Evet bana da oluyor biraz da o yüzden kendime güvenmiyorum... ozlemeyecegimi bilsem karar vermek daha kolay olur. Bitirecm deyip sonra özleyip vazgeçmek olmaz tam olarak sevgimin bitmesi lazim

Çekilecek çile değil ..
Şuan uzman yardımı alıyorum ,psikolojim bozuk .eşim konuşması gerekenden fazla konuşursa (kelimeleri sayiyorum) gözlerimi ona dikip bakıyorum ve susması gerektiğini anlıyor . Tam tersi olsa direkt bosanirim çünkü çekemem ,sağlıklı da olsam tahammül edemem .kişilik haklarima saldırı olur bu ..ç.kü var diye hayatımın içine s.çamaz. onu da bir anne doğurdu beni de ..benden bir üstünlüğü yok .onun ç.kü varsa benim de kukum var :))) kendi üzerimden yazdım ,sen payına düşeni çıkar :)

anasının yetiştirme tarzı bu şekilde ben değiştiremem bu saatten sonra benim.kelimeleri saymama firsatt bırakmaz ki... avukat kendisi gerisini sen düşün

Evet bana da oluyor biraz da o yüzden kendime güvenmiyorum... ozlemeyecegimi bilsem karar vermek daha kolay olur. Bitirecm deyip sonra özleyip vazgeçmek olmaz tam olarak sevgimin bitmesi lazim
o konuştukça sen uzaklaş eksilerini değil artılarını görmeye çalış,benim şimdi yeni bebeğim oldu annem bakıyor bizde kalıyor bazen o bile diyor vaala çok sabırlısın diye ama huyunuda öğrenmişsin ona göre davranıyorsun diyor napıyım iyiyken iyde kötüyken atıyımmı,bende doğumdan itibaren üzerime yapışan bir 20 kilo var sürekli tosun demeye başladı ,yeme diyor elimde ne görse bırak diyor ,çocuğu emzir diyor sürekli, sanki ben değil o doğurmuş gibi bir süre ilk çocuğumda bu dırdırlara mağruz kalmıştım aradan 10 yıl geçti şimdi yine başladı ama geçici bir süre ,valla aynı annesi oda böyle bize gelsin istemiyorum annem ve ben dinlemekten yoruluyoruz hiç bizim konuşmamıza fırsat vermiyor ama onunki kalıcı eşiminki gibi geçici değil

Aynısından bende de var. Annem gezmeye bile gelmek istemiyor, kızım tahammul edemiyorum diyor..Ama ben dayanamdigim noktada hakarete ve küfüre başlıyorum, ondan sonra susuyor.

yay burcu mu eşiniz benim ki de boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…