Çift terapisi kabul edecek bir tip değil malesef çünkü sorunun sadece ben de olduğunu düşünüyor benim elestiri kaldiramadigimı düşünüyor... kendisinde asla suç bulmayan tiplerden... iki yüzlülük kesinlikle katılıyorum sulalesinde öyle bir huy var...O konuşurken başka odaya geçmek işe yarar belki
Ama ufacık şeye sorun yok deyip ilk tartışmada hemen onu öne sürmesi... ne bileyim... bana iki yüzlülük gibi geliyor. Benim eş de öyleydi. İkiyüzlülük insanın midesini bulandırıyor da gerçekten
Çift terapistine de gidebilirsiniz aslında
Evet bunun bir boşanma sebebi olduğunu düşünüyorum lakin benim de şartlarım bunun için çok uygun değil... ciddi bir psikolojik siddete maruz kalıyorumelestirme tarzi benzer olmasa da
dirdiri ve elestirisi yuzunden ben de sartlar olgunlasinca bosayacagim kocami duzelmez bunlar
Evet kocamın çenesinden bıktım... durmadan elestiren bir adam kendisi... 10 sene olmuş alakasız bir olayı tartismalarda söyler o kadar konuşuyor ki tartışırken konuşmasın diye susuyorum.. o konuşunca midem bulanıyor kendimi katil olacak gibi hissediyorum. Bana kendimi çok kötü hissettiriyor.. çocuğum hasta ilaç icirecm çocuk içmemek için ağlıyor ben de ikna etmeye çalışıyorum niye aglatiyorsun öyle mi içilir biz sana nasıl emanet edeceğiz bu çocuğu bilmem ne.. çok mu gerek ateş düşürücü diyor ya ateşi 39 laf anlatamiyorum zaten yapı olarak sinirlenince hiç konuşamıyorum karşıdaki de durmadan konuşuyor artık susması için ne yapacağımı şaşırdım.. mesela bir sorun oluyor bana olsun önemli değil canın sağolsun diyor ilk tartışmada sorun olarak karşıma çıkarıyor.. susuyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor ne yapcm bilmiyorum ateşi var duş aldiriyorsun soğuk alacak diyor ay nefret ediyorum ya size anlatmaya kalksam destan yazarım.. bugün cocüzümü beni ağlarken görüp kenarda sessizce aglamasinı gördüm o anda eşimi öldürmek istedim... o kadar kötüyüm ki ne yazacağımı bilmiyorum durmadan küçümseyen bir adam ne yapacağımı şaşırdım kaynanaya hiç ihtiyacım yok öyle diyim size....
Çocuğumun ben ağlıyorum diye yüzüme bakışıni asla unutmcm yapamadim o kadar sinir stres doldum ki bir anda yapamadım çocuk her şeyi benimle yaşadı böyle bir vicdan azabı ile nasıl yaşanır bilmiyorumAllah yardimciniz olsun valla cok zor bir durum,degismez bu tipler hatta zamanla kat kat artar oyuzden biraz umursamamaya calisin, biliyorum cok zor ama bu sekilde allah korusun sagliginizdan olursunuz...hic dikkate almayin birakin konussun uzerinize almayin sorunlu oldugunu kabul edin ve sakin evladiniza hissettirmeyin soylemesi kolay bizim icin sizi cok iyi anliyorum ama cocuklarda derin yaralar birakiyor boyle aile ici huzursuzluk,iyice dusunun tasinin eger gercekten dayanamiyorsaniz sartlar uygun olunca ayrilmayi dusunebilirsiniz allah sabir versin arkadasim
2 buçuk yaşında... babası yokken gayet iyi ilaç içiyor babası yan odada olsa bile ya da gelmeye yakın olsa hemen içmeme için huysuzluk... o kadar vicdan azabı çekiyorum ki onu üzdüğüm için bu yüzden babasından nefret ediyorumcocugunuz kac yasinda? cocugun kucuk oldugu donemlerde esler arasinda boyle gerginlikler sikca yasaniyor. bizim evde yagmur yagdi da kapidan gramla su girdi iceriye diye neredeyse bosanma dile alindi.
iki tarafin da gergin oldugu hallerde ben merkezli olmayip, cozum odakli olmak gerek. bunun da tek yolu, yelkeni suya indirmek.
2 buçuk yaşında... babası yokken gayet iyi ilaç içiyor babası yan odada olsa bile ya da gelmeye yakın olsa hemen içmeme için huysuzluk... o kadar vicdan azabı çekiyorum ki onu üzdüğüm için bu yüzden babasından nefret ediyorum
Haklisiniz bazen oyle ortamlar oyle olaylar olabiliyorki evlatlarimizi koruyamiyoruz ne yazikki cok iyi anliyorum sizi ve uzuntunuzu derinden hissediyorum..demem o ki zaten o konustugunda genelde susuyorum karsilik vermiyorum dediniz iyi yapiyorsunuz aynen devam edin buna ozelliklede cocugun oldugu ortamda yumusak basli olup cvp verseniz bile sakin yatistirici davranin,bakin bu durumu omur boyu boyle cekemezssiniz bunu biliyorsunuz degilmi?sizede yazik evladinizada umarim ortak yol bulunur ve hersey duzelir lakin duzelmessede gerekeni yapin derim hayat cok kisa ve inanin boyle dert sahibi olmaya degmezÇocuğumun ben ağlıyorum diye yüzüme bakışıni asla unutmcm yapamadim o kadar sinir stres doldum ki bir anda yapamadım çocuk her şeyi benimle yaşadı böyle bir vicdan azabı ile nasıl yaşanır bilmiyorum
Kreşe gitti benim iş arama dönemimde iş bulamadım haliyle direk olmasa da alttan şakayla karışık tonla ne gerek var cümleleri yedim bu kadar borc içinde vs. Onu denedik olmadı. Olmasın önemli değil beni çocuk değil babaşının bana yaşattığı stres yoruyor. Aman konuşmaya başlamasın diye telaştan iyice sakar salak bir tip oldun. ..bakin sizinle ayni surecleri yasiyorum. gozumun bebegi diye sevdigim adamdan sogudum, benim de bebegim neredeyse 2 yasinda. bunun bir surec oldugunu, anneligin sizi ve iliskinizi yordugunuz ve gececegini bilin. imkaniniz el veriyorsa cocugunuzu muhakkak krese gonderin. kendinize zaman ayirin ve motive oldukca iliskinizin ve hatta anneliginizin de ne kadar yol alacagina dikkat edin.
Kendime yetecek bir iş bulduğum an biter bu iş... kendimi tanıyamaz hale geldim. Aşık olduğum adamdan nefret eder oldum. tembel tek derdi gezmek olan bir annesi var aynı şekilde hatta daha ağır şekilde annesini eleştirir bazen ağlatma derecesine getirir bana da aynı şeyi yapmaya başladı son zamanlarda... hiç kimse ona haksizsın düzgün konuş dememiş hiç. Derdini de ben çekiyorum bununHaklisiniz bazen oyle ortamlar oyle olaylar olabiliyorki evlatlarimizi koruyamiyoruz ne yazikki cok iyi anliyorum sizi ve uzuntunuzu derinden hissediyorum..demem o ki zaten o konustugunda genelde susuyorum karsilik vermiyorum dediniz iyi yapiyorsunuz aynen devam edin buna ozelliklede cocugun oldugu ortamda yumusak basli olup cvp verseniz bile sakin yatistirici davranin,bakin bu durumu omur boyu boyle cekemezssiniz bunu biliyorsunuz degilmi?sizede yazik evladinizada umarim ortak yol bulunur ve hersey duzelir lakin duzelmessede gerekeni yapin derim hayat cok kisa ve inanin boyle dert sahibi olmaya degmez
Sabirli ol canim, aynen oyle is bul calis biraz birikimini yap bu surecte sakin kalmaya ozen goster yavrun icin..narsist bir kisilige sahip bu adam belli ne yapsan yaranamazsin o yuzden bosver hic takma rabbim yar ve yardimcin olsun..Kendime yetecek bir iş bulduğum an biter bu iş... kendimi tanıyamaz hale geldim. Aşık olduğum adamdan nefret eder oldum. tembel tek derdi gezmek olan bir annesi var aynı şekilde hatta daha ağır şekilde annesini eleştirir bazen ağlatma derecesine getirir bana da aynı şeyi yapmaya başladı son zamanlarda... hiç kimse ona haksizsın düzgün konuş dememiş hiç. Derdini de ben çekiyorum bunun
İnşallah iş olayı olur allah hayırlısını versin çok teşekkür ederim destek ve yorumlarınız içinSabirli ol canim, aynen oyle is bul calis biraz birikimini yap bu surecte sakin kalmaya ozen goster yavrun icin..narsist bir kisilige sahip bu adam belli ne yapsan yaranamazsin o yuzden bosver hic takma rabbim yar ve yardimcin olsun..
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum benim esimde sürekli beni eleştiriyor aşağılıyor kilo aldın selülitin var çatlağın var diyerek psikolojimi bozdu. Olacak herhalde çocuk dogurduk yaptığım hiçbir şeyi beğenmez.Her kavgada sanki o kadın ben erkek beni bosanmakla tehtid ediyor. Çekmek zorundayim gidecek yerim yok.Evet kocamın çenesinden bıktım... durmadan elestiren bir adam kendisi... 10 sene olmuş alakasız bir olayı tartismalarda söyler o kadar konuşuyor ki tartışırken konuşmasın diye susuyorum.. o konuşunca midem bulanıyor kendimi katil olacak gibi hissediyorum. Bana kendimi çok kötü hissettiriyor.. çocuğum hasta ilaç icirecm çocuk içmemek için ağlıyor ben de ikna etmeye çalışıyorum niye aglatiyorsun öyle mi içilir biz sana nasıl emanet edeceğiz bu çocuğu bilmem ne.. çok mu gerek ateş düşürücü diyor ya ateşi 39 laf anlatamiyorum zaten yapı olarak sinirlenince hiç konuşamıyorum karşıdaki de durmadan konuşuyor artık susması için ne yapacağımı şaşırdım.. mesela bir sorun oluyor bana olsun önemli değil canın sağolsun diyor ilk tartışmada sorun olarak karşıma çıkarıyor.. susuyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor ne yapcm bilmiyorum ateşi var duş aldiriyorsun soğuk alacak diyor ay nefret ediyorum ya size anlatmaya kalksam destan yazarım.. bugün cocüzümü beni ağlarken görüp kenarda sessizce aglamasinı gördüm o anda eşimi öldürmek istedim... o kadar kötüyüm ki ne yazacağımı bilmiyorum durmadan küçümseyen bir adam ne yapacağımı şaşırdım kaynanaya hiç ihtiyacım yok öyle diyim size....
Benim ex de boyleydi.. birgun dayanamayip elime gecirdigim kul tablasini kafasina dogru nisan aldigimi farketmistim insan bi yere kadar sabredebiliyor şuan rahmetli oldu ama yaptiklarindan dolayi hakkimi helal etmiyorum ona en guzel senelerim haksiz elestrileri ve kiskancliklari icinde heba olup gitti.. suan ki esimede konussana derim geri tepkime vermez bi orta yolu bulamadim sanirimEvet kocamın çenesinden bıktım... durmadan elestiren bir adam kendisi... 10 sene olmuş alakasız bir olayı tartismalarda söyler o kadar konuşuyor ki tartışırken konuşmasın diye susuyorum.. o konuşunca midem bulanıyor kendimi katil olacak gibi hissediyorum. Bana kendimi çok kötü hissettiriyor.. çocuğum hasta ilaç icirecm çocuk içmemek için ağlıyor ben de ikna etmeye çalışıyorum niye aglatiyorsun öyle mi içilir biz sana nasıl emanet edeceğiz bu çocuğu bilmem ne.. çok mu gerek ateş düşürücü diyor ya ateşi 39 laf anlatamiyorum zaten yapı olarak sinirlenince hiç konuşamıyorum karşıdaki de durmadan konuşuyor artık susması için ne yapacağımı şaşırdım.. mesela bir sorun oluyor bana olsun önemli değil canın sağolsun diyor ilk tartışmada sorun olarak karşıma çıkarıyor.. susuyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor ne yapcm bilmiyorum ateşi var duş aldiriyorsun soğuk alacak diyor ay nefret ediyorum ya size anlatmaya kalksam destan yazarım.. bugün cocüzümü beni ağlarken görüp kenarda sessizce aglamasinı gördüm o anda eşimi öldürmek istedim... o kadar kötüyüm ki ne yazacağımı bilmiyorum durmadan küçümseyen bir adam ne yapacağımı şaşırdım kaynanaya hiç ihtiyacım yok öyle diyim size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?