Kocamdan gizli param vardi ve kocam yakaladı.

O nasıl bir liseli ya 😅. Tek başına yaşayan çalışan bir insan olarak haftalık param 200. Kıyafet kozmetik market alışverişi dahil. Sordurmayacaksınız kısmına katılıyorum tabi, o ayrı.

Zengin liseli. 😂

Orta halli liselinin haftalık harçlığı 100 lira+ulaşım kartı. Kesin bilgi, yayabiliriz.

:KK53:yok yahu
güzel sanatlar okuyan lisesi
kalem kağıt fiyatlarından haberiniz var mı

ama haksızlık etmeyin haftalığı 6 bin olan lisesi de vardır şimdi
biz ortalama diyelim

:KK53:yok yahu
güzel sanatlar okuyan lisesi
kalem kağıt fiyatlarından haberiniz var mı

ama haksızlık etmeyin haftalığı 6 bin olan lisesi de vardır şimdi
biz ortalama diyelim
Yeğenim güzel sanatlar okuyor, kesin bilgiyi ordan verdim. Harçlığı haftalık 100 lira. Malzemeler ayrı, o harçlık değil.

Kıyameti koparır parayı çok sever gizli olan hiçbir şeyi sevmez. Alışverişe gittiğimde bile ne aldığımı tek tek sorar para hesabını yapar
Ayy aynı babam, annemler 32 yıldır evli annem 55 yaşında ve hala bir seyler aldığında Benım arabamın bagajına koyar sen getir eve gelirken sen almıssın gibi baban ben alırsam sorguluyor diyor

Yeğenim güzel sanatlar okuyor, kesin bilgiyi ordan verdim. Harçlığı haftalık 100 lira. Malzemeler ayrı, o harçlık değil.

en kesin bilgi bende:rolleyes:
kızım güzel sanatlar okuyor
malzeme içinde
Ayy aynı babam, annemler 32 yıldır evli annem 55 yaşında ve hala bir seyler aldığında Benım arabamın bagajına koyar sen getir eve gelirken sen almıssın gibi baban ben alırsam sorguluyor diyor

ay benim de babam aynı
anamdan korkusundan o yokken bişiler alıp eve sokar
ama hep de gereksiz şeyler alır hakikaten
ama annem görünce bastonu bacaklarına yemekten kurtulamaz :KK17:

Back
X