Kocamdan habersiz cektigim kredi

cappcim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
62
38
18
Arkadaslar esimden habersiz 3000 tl kredi cektim ama odemekte cok gucluk cekiyorum ay basi oluyor esim kurusu kurusuna hesap soruyor sunu ne yaptin bunu ne yaptin diye simdi maasima bi zam gelecek 150 lira kadar sizce esime bunu soylemek dogru mu?
siz olsaniz ne yapardiniz.

neden esınızden habersız boyle bırsey yaptınız
bence boyle gızlı ısler yapmayın cok yanlıs dunyanın bınbırturlu halı var
seytana keyf gerek bı sekılde ogrenır altından kalkamazsınız

Kredi çekmenizin sebebi nedir?

Krediyi neden cektiniz bilmiyorum ama keşke eşiniz bilseydi. Burada tam tersi konu açsaydınız,eşim benden habersiz kredi çekti diye ,adamın ne aldatması kalırdi,ne ailesine para yedirmesi.
Evlilikte hayat müşterek,gizli saklı birşeyler olması hoş değil,muhtemelen şimdi eşime söyleyemem diyeceksiniz,dolayısıyla maaş zammını gizlemek durumunda kalacaksınız, 2 tane nur topu gibi sırrınız olacak ve kazara eşiniz duysa çok farklı düşünecek.

Ben olsam eşimden gizli kredi çekmezdim. Eşiniz sizin hayat arkadaşınız keşke en baştan söyleseydiniz şimdi bu şekilde kara kara düşünmediniz.

Sanirim esiniz böyle kurusu kurusuna hesabini yaptigi icin paranin esinizden gizli cektiniz. Evli degilim ama esler arasinda gizli sakli isler olmasini dogruda bulmuyor özelikle konu cekilen bir krediyse.

Ayy ben kocamdan habersız adım atamıyorum
Siz kredı çekıyorsunuz
Ne için çektınız ?
Ve kredınızın bitmesıne ne kadar kaldı ?
Eğer çok varsa bıtmesıne söyle zammı kredın bıtınce söylersın artıkın

Ya 3000 tL çok büyük bir meblağ değil ki...üstelik çalışan bir insan için. Mutlaka bişeye lazım olmuşta çekmişsinizdir krediyi.
Kocadan habersiz 50 bin çekmek gibi bir durum değil bu.

Ödemeler ne kadar. Söylemeyin bence de zammı. Bir de adama onun hesabını mı vereceksiniz. Bakkal defteri tutar gibi harcadığın parayı öğrenmek istemesi çok uyuz bir durum. Büyük ve gereksiz bir harcama yapsanız zaten gözükecek.

Son düzenleme:
Vallahi eşim benden habersiz balayı için kredi çekmiş 2 ay sonra öğrendim dünyayı başına yiktim ki bence hakliyim.biraz empati yapalım senden habersiz çekip harcasa sen ne düşünürdün ne hissederdin?

Bende olsam gizli çekmezdim krediyi ama 3000 tl ufak Bi meblağ, çalışan Bi bayan olarakta cokta yadırgamadım.30000 olsa neyse ama yer geliyor insan 1000 tl ilk alısveriş yapıyor eşine danışmadan. Eşinin herseyi kurusu kurusuna hesap etmesi cok sinir bozucu, nefret ederim kendi paramın hesabını vermekten

Biraz empati yapın.
Eşiniz böyle bir şey yapsa ve öğrenseniz gelip burada ateş püskürürdünüz.
3000 tl çok yüksek bir meblağ değil.
Önemli olan gizli saklı iş yapılmış olması.

Kredi cektigini söylemiyorsun 150 lira zammi soyleyim mi ? Diyorsun
Soyleme tabiki kredi bitene kadar sonra soylersin eger istersen sonucta senin paran senin emegin...

Kredi cektigini söylemiyorsun 150 lira zammi soyleyim mi ? Diyorsun
Soyleme tabiki kredi bitene kadar sonra soylersin eger istersen sonucta senin paran senin emegin...

E aynı şeyi kocası da diyebilir: benim.param benim emeğim, evlilik biz olmak değil midir

3000 lira neye lazım oldu da bu ihtiyaç gizlenmek zorunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…