- 27 Ekim 2015
- 262
- 355
- 18
- 32
Ablam zorda kalmis cok ihtiyaci vardi odunc istedi soylemek istemedim. zaten borcumuz vardi o yuzden soylemedim boyle oldu
Tamam işte zaten muhakkak haklı bi nedeni vardır anlıyorum seni.Ablam zorda kalmis cok ihtiyaci vardi odunc istedi soylemek istemedim. zaten borcumuz vardi o yuzden soylemedim boyle oldu
o ailesinin bu şekilde ihtiyacını gıderseydıAblam zorda kalmis cok ihtiyaci vardi odunc istedi soylemek istemedim. zaten borcumuz vardi o yuzden soylemedim boyle oldu
Hiç sevmiyorum üyelerle bu şekilde polemiğe girmeyi ama o da öyle değil işte. Öyle olmuyor bu işler. Herkes " ben özgür hür bireyim" der birbirinin arkasından dolap çevirirse bir senede gırtlağa kadar borca batmak işten değil.İnsan kemdi kazandigi paraninda kendisine ait bir borcunda hesabini kimseye vermek zorunda degil bence. Evli degilim ama paramn hesabini vermem kimseye borcum da olsa kendim oder kimseden yardim beklemem.Paranizin hesabini yapmasi cok sinir bozucu. ozgur ve hur bireylersiniz neticede evli olmaniz bu gercegi degistirmez.
Hanimefendi sanki benin evimin icini biliyorsunuz sunu soyleyim ben bugun esime bunu soylesem hic bisey demez sadece onuda sikmak istrmedim ayni zamanda ailesine yardim etmesine bende hic kizmam onlarla yasiyorum zaten sizden istirham ediyorum yazmayin baska yorum konuma. Selametle kalin lutfenHiç sevmiyorum üyelerle bu şekilde polemiğe girmeyi ama o da öyle değil işte. Öyle olmuyor bu işler. Herkes " ben özgür hür bireyim" der birbirinin arkasından dolap çevirirse bir senede gırtlağa kadar borca batmak işten değil.
Ha şunu söylesen anlarım, çalışıp kazandığı paradan ablasına borç ya da hibe her neyse para verme hakkkına sahip. Ama bunu yaparken adamın da aynı ieyi uapabileceğini peşinen kabul etmiş olursun . Bu anlaşılır birşey ama yok efendim herkes hür, herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil diye birşey kabul edilebilir değil.
yok canim niye polemige girelim ki hepimiz dusuncrelerini soyluyoruz. kendi borcundan sorumlu olamayacak bir adamla ben evlenmem sahsen bende ailemi zor durumda birakacak bir borcun altinada girmem. Boylece kimse kimsenin parasinin hesabinida yapiyor olmaz. Dedigim gibi evli degilim yanlis dusunuyor olabilirim ama kisisel olarak ailemden kimseye paramin borclarimin hesabini vermeyen biriyim. Evlenncede bu durumun degismesini istemem evlilige maddi bir anlam yuklemek, esimi kisitlamak fazla dogru gelmiyor banaHiç sevmiyorum üyelerle bu şekilde polemiğe girmeyi ama o da öyle değil işte. Öyle olmuyor bu işler. Herkes " ben özgür hür bireyim" der birbirinin arkasından dolap çevirirse bir senede gırtlağa kadar borca batmak işten değil.
Ha şunu söylesen anlarım, çalışıp kazandığı paradan ablasına borç ya da hibe her neyse para verme hakkkına sahip. Ama bunu yaparken adamın da aynı ieyi uapabileceğini peşinen kabul etmiş olursun . Bu anlaşılır birşey ama yok efendim herkes hür, herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil diye birşey kabul edilebilir değil.
yok canim niye polemige girelim ki hepimiz dusuncrelerini soyluyoruz. kendi borcundan sorumlu olamayacak bir adamla ben evlenmem sahsen bende ailemi zor durumda birakacak bir borcun altinada girmem. Boylece kimse kimsenin parasinin hesabinida yapiyor olmaz. Dedigim gibi evli degilim yanlis dusunuyor olabilirim ama kisisel olarak ailemden kimseye paramin borclarimin hesabini vermeyen biriyim. Evlenncede bu durumun degismesini istemem evlilige maddi bir anlam yuklemek, esimi kisitlamak fazla dogru gelmiyor banaHiç sevmiyorum üyelerle bu şekilde polemiğe girmeyi ama o da öyle değil işte. Öyle olmuyor bu işler. Herkes " ben özgür hür bireyim" der birbirinin arkasından dolap çevirirse bir senede gırtlağa kadar borca batmak işten değil.
Konuna kimin yorum yapıp kimin yapmayacağına sen karar veremezsin. Öyle ise kimlerden yorum istiyorsan onlara özel mesajla sorsaydın yorumlarını. Ayrıca benim cevabım pelin adlı üyenin " evlilikte herkes hür, herkes özgür, kimse kimseye hesap vermek zorunda değil" yorumuna idi. Kaldı ki yaptığın şeyin yanlış olduğunun sen de farkındasın; doğru birşey olsa bu kadar huzursuz olmazdın. Önce iyice okuyacaksın sonra çemkireceksin.Hanimefendi sanki benin evimin icini biliyorsunuz sunu soyleyim ben bugun esime bunu soylesem hic bisey demez sadece onuda sikmak istrmedim ayni zamanda ailesine yardim etmesine bende hic kizmam onlarla yasiyorum zaten sizden istirham ediyorum yazmayin baska yorum konuma. Selametle kalin lutfen
çalışan kadınlar böyle kara duşunuyorsa kendi paraarının hesabını vermeyi vayy çalışmayan kadınların haline yazık çok yazık kadınlar adınaKrediyi habersiz çekmeni çok yadırgamadım ama eşinin sana kuruşu kuruşuna hesap sormasını çok itici buldum,
bilmiyorum ama bir erkege gercekten yakışmıyor bu durum.
Zammı da söyleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?