- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
E aynı şeyi kocası da diyebilir: benim.param benim emeğim, evlilik biz olmak değil midir
3000 lira neye lazım oldu da bu ihtiyaç gizlenmek zorunda?
çalışan kadınlar böyle kara duşunuyorsa kendi paraarının hesabını vermeyi vayy çalışmayan kadınların haline yazık çok yazık kadınlar adına
sonunda aklı başında bir bayanla tanıştım site de aynen ben de böyle duşunuyorum kendim çalışmamama rağmen .Dinen de aklen de vicdanen de doğrusu budur kadın parasını kötü bir yer olmadıkça istedığı yere harcar ister evine katkı yapar ister kendine harcar ne hesap vermesiymiş erkeğe yok öle bir şey
Belki burada bir cok insan sacma bulacak bu dusuncemi ama ben calisan evli bir çift söz konusu ise kadin ve erkegin birbirinin kazandığı para üzerinde eşit söz hakki olduguna inanmıyorum.
Kadin sadece is yerinde calismiyor evdeki sorumluluklari da devam ediyor. Ben hic bir erkegin bu aksam ne yemek yapsak diye düşündüğünü görmedim. Yada hafta sonu ütü yapmayi plandigini. Yada perdeler cok kirli bi ara onuda halletsem diye kafaya taktigini.
Birde cocuk varsa, yazmaya yada anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum :)
Onun icin ben kendi insiyatifim ile evin butcesine katki sagliyorsam bununla birlikte bu evi cekip cevirmeye devam ediyorsam kocam gelip benim kazandığım paranin kurusu kurusuna hesabini soramaz.
O paranin yönetimi benim kontrolumde dir.
Ben uzerime düşeni yaparım maddi katkı olarak gerisi beni baglar.
Anteplimisin?neden esınızden habersız boyle bırsey yaptınız
bence boyle gızlı ısler yapmayın cok yanlıs dunyanın bınbırturlu halı var
seytana keyf gerek bı sekılde ogrenır altından kalkamazsınız
Neden kredi çektin?bence yalan yalan doğrur ve sürekli yalan söyletir.Arkadaslar esimden habersiz 3000 tl kredi cektim ama odemekte cok gucluk cekiyorum ay basi oluyor esim kurusu kurusuna hesap soruyor sunu ne yaptin bunu ne yaptin diye simdi maasima bi zam gelecek 150 lira kadar sizce esime bunu soylemek dogru mu?
siz olsaniz ne yapardiniz.
Bende tam diycektimki aile icinmi cektin. Ailemize boynumuz kildan ince. Eger esinde ailene annene ablana yardim etmene kizan biriyse soyleme. Benimki kizmaz mesela ama kizsaydi karissa yada surat yapsa asla soylemez sizin gibi gizlerdim.Ablam zorda kalmis cok ihtiyaci vardi odunc istedi soylemek istemedim. zaten borcumuz vardi o yuzden soylemedim boyle oldu
Budur.Kocişinden habersiz çorap bile almazmışmış,bunun adı saygıymışmış sevgiymişmiş :))) gerçeklerle yüzleşmek ağırıma gidiyor,kendimi kandırıyorum demiyor da..bu ülkede kadınların bu halde olmalarının sebebi ; bilmemkimin karısı ya da bilmemne nin annesinden öte bir kimlikleri olmaması değil mi zaten? Birey olun arkadaşlar,toplumda bir kimliğiniz olsun,kocanız haricinde bir hayatınız olsun,çorabınızı donunuzu da kendi kendinize alın
evetAnteplimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?