Kocamdan nefret ediyorum ne yapmalıyım..

Zebome4242

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
20
3
38
Merhaba.. Ben 33 yasındayım. 17 yasında kendimden 23 yaş büyük biriyle evlendim.. İki cocugum var.. Ve kocama katlanamıyorum.. Onunla iken tanıdık birinin bizi görmesinden korkuyorum.. Cünkü ondan utanıyorum.. Aramızdaki yaş fark yetmemiş gibi vücudu cok kötü 150 kg neredeyse.. Hadi bunlar size basit gelebilir.. Ki inanın degil. Yıllarca dayak yedim.. Hakarete uğradım.. Parayla terbiye edilmeye çalıştım.. Ve suan ona karsı zerre duygum yok.. Hergün ölmesi için dua ediyorum.. Cok mutsuz ve çaresizim.. Napacagımı bilmiyorum.. Baş yastığı kendisine eş değil derler ya. İşte o benim.. Ne olur yargılamayın yardım edin..

Neden evlendiniz? 17 yaşındaki çocuk 40 yaşındaki bir adamla neden evlendi? Dahası bu adam bana göre pedofilidir.

Zorla mı evlendirildiniz? Neden boşanmıyorsunuz?

Bunları yaşayıp da ona karşı duygu hissetmemeniz normal. Şartlarıniz ne bilmiyorum da ayrılmak sizin için en iyisi.sürekli mutsuz olmak ölmesi için dua etmek yerine ayrı ayrı hayatlarda mutlu olmak en mantıklı olani

Boşanmanıza engel olan bi durum var mı?

İsteyerek evlenmedim zaten.. Neredeyse zorla.. Hem bu soru bana yardımcı olmuyor.. Neden nasıl gibi soruların hiç Bi faydası yok ki. Netice bu ve yasadıklarım bunlar
Ama yazdıklarımız çok sığ kalıyor. Sadece boşanın diyebiliriz. Ve neden 2 çocuk? Doğum kontrol yöntemleri, ortalığa saçılmısken. Gerçekten empati yapmak istediğim ve anlamadığım için soruyorum. Sakın yanlış anlamayın.

23 yas büyük ne ya e o zaman 23 yas büyükse şimdi adamın daha da geçmiş olmasi çok normal değil mi.

Ama şiddete hakarate diyecek lafım yok
Bu konuda burdan nasıl yardımcı olunur ki yollari ayirmaktan başka

Cok fazla detaya girip konuyu dedikodu gibi göstermek istemedim.. O yüzden sığ gelmiş olabilir.. Elbette doğum kontrolünden haberim var.. Ama on yedi yasındayken dünya toz pembe geliyor insana herseye rağmen. O yüzden bunları düşünmüyor

Babam yok.. Geri kafalı Bi ailem var.. Dayanabilecegim kimse yok
Aile konusunda şüphem yok. Kusura bakmayın.. Rapor alın, uzaklaştırma kararı çıkartın, davanızı açın, bir işe girin, tazminat ve nafakayla geçinirsiniz inşaAllah.

İsteyerek evlenmedim hanfendi. Elbette yasını biliyordum. Buraya yazma amacım belki Bi fikir. Bi umut

Para da sorun değilse, dünyayı yıkar, yeniden kurarım. Ne demek peşimi bırakmayacak. Kanunlar artık bu konuda daha kadınsan taraf. Cesur.olun biraz. 17 yaşında başlamış kölelik yetmez mi?

Suan 14-15 yasinda cocuklarin olmali.. bagli degiller sana.. daha cok gencsin , binhayst kur kendine

Maddi olarak yok aslında.. Ama benım peşimi bırakacak Bi adam değil. Boşanmaz. Hadi bosandık diyelim asla rahat vermez..

Böyle de rahat değilsiniz ama size de yazık değil mi, sevmediğiniz bir insanla 16 yıl geçirmişsiniz zaten. Eğer zarar vereceğini düşünüyorsanız ailenize sığınıp koruma kararı aldırabilirsiniz boşanma sürecinde. Boşanmaktan başka çareniz yok gibi

Neden evlendiniz? 17 yaşındaki çocuk 40 yaşındaki bir adamla neden evlendi? Dahası bu adam bana göre pedofilidir.
Çocukların kaç yaşında? Boşansan büyüdülerse çalışıp çocuklarına bakamaz mısın?
[/QUOTE ona katlanabilmek içi
Suan 14-15 yasinda cocuklarin olmali.. bagli degiller sana.. daha cok gencsin , binhayst kur kendine
Evet cocuklarım büyük.. Boşanmış annenin cocukları diye anılmasınlar diye.. Prestijleri kötü olmasın diye onlar için katlandım ve katlanıyorum.. Bu kadar çabaladıktan sonra da pes etmek istemiyorum.. Nasıl daha iyi düşünebilirim.. Yada hislerimi iyileştirebilirim onu sormak için yazdım aslında

Ilerde cocuklarina bu gunleri anlatinca keske cekmeseydin anne diyecekler.. hatta evladinla bile ters dussen desenkinsizler icin katlandim, derlerki; katlanmasaydin.. bu dunyada evladin icin bile katlanmayacaksin aslinda bu tarz seylere.. hem cocuklarinda ezik bi anne istemez dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…