- Konu Sahibi Zebome4242
-
Üzülme Allah bizimle beraberdir.. Bunca yıl nasıl sabrettiysen bundan sonra da üzülmeyerek güçlü bir şekilde devam et.Merhaba.. Ben 33 yasındayım. 17 yasında kendimden 23 yaş büyük biriyle evlendim.. İki cocugum var.. Ve kocama katlanamıyorum.. Onunla iken tanıdık birinin bizi görmesinden korkuyorum.. Cünkü ondan utanıyorum.. Aramızdaki yaş fark yetmemiş gibi vücudu cok kötü 150 kg neredeyse.. Hadi bunlar size basit gelebilir.. Ki inanın degil. Yıllarca dayak yedim.. Hakarete uğradım.. Parayla terbiye edilmeye çalıştım.. Ve suan ona karsı zerre duygum yok.. Hergün ölmesi için dua ediyorum.. Cok mutsuz ve çaresizim.. Napacagımı bilmiyorum.. Baş yastığı kendisine eş değil derler ya. İşte o benim.. Ne olur yargılamayın yardım edin..
Öyle mi dersin.. Teşekkür ederim.. Yorum yazan herkese vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.. Bana benden Baska çare yok farkındayım.. Ama ne bileyim belki durumu iyileştirecek Bi fikir olur diye yazmak istedim buraya..Üzülme Allah bizimle beraberdir.. Bunca yıl nasıl sabrettiysen bundan sonra da üzülmeyerek güçlü bir şekilde devam et.
AslındaIlerde cocuklarina bu gunleri anlatinca keske cekmeseydin anne diyecekler.. hatta evladinla bile ters dussen desenkinsizler icin katlandim, derlerki; katlanmasaydin.. bu dunyada evladin icin bile katlanmayacaksin aslinda bu tarz seylere.. hem cocuklarinda ezik bi anne istemez dimi?
Evet benzer yanları var.. Ne diyim ikimizinde yolu açık olsun..Konular ne kadar bir birine benziyor
Boşanma sonrası için hazırlık
Merhaba. Kendimi kısaca hatırlatayım. Mutsuz bir evlilik sürdürüyorum. 17 yaşında annem olacak şahıs tarafından zorla evlendirildim. Bu süreçte çok acılar çektim.. Eş olacak kişi annemin bana olan baskısını farkedip bunu kullandı. Beni eve çağırıp taciz ediyordu, kaçtığım zaman anneme şikayet...www.kadinlarkulubu.com
Nasıl ve ne şekilde evlendiğini kısaca anlatirsan daha iyi yardimci oluruz ve nicin onceleri dayak yedinizde bisey yapmadiginizi yada yapamadiginizi???İsteyerek evlenmedim zaten.. Neredeyse zorla.. Hem bu soru bana yardımcı olmuyor.. Neden nasıl gibi soruların hiç Bi faydası yok ki. Netice bu ve yasadıklarım bunlar
Kafana takmamaya çalış kimse senden önemli değil. Acını asla hafife almıyorum hayat çok kısa kimse için degmiyorÖyle mi dersin.. Teşekkür ederim.. Yorum yazan herkese vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.. Bana benden Baska çare yok farkındayım.. Ama ne bileyim belki durumu iyileştirecek Bi fikir olur diye yazmak istedim buraya..
Siz bu ortamdan kurtulup gerçekten iyi olursanız çocuklarımızda daha iyi olur. Boşanmış ailelerin.çocukları, sevgisiz ailede büyüyen çocuklardan, daha güçlü oluyor. Kendiniz için hiç yapmadığınız birşeyi yapın. Bağımsız ve bekar olun. Ben sizin yaşınızdayken, bekardım.Evet cocuklarım büyük.. Boşanmış annenin cocukları diye anılmasınlar diye.. Prestijleri kötü olmasın diye onlar için katlandım ve katlanıyorum.. Bu kadar çabaladıktan sonra da pes etmek istemiyorum.. Nasıl daha iyi düşünebilirim.. Yada hislerimi iyileştirebilirim onu sormak için yazdım aslında
Bana inandırıcı gelmediniz üvey annem 18 yasinda olduğunu iddia ediyordu hiçbirimiz inanmadik (kimlikte 26cikti) bana inandı ona evlendiklerinde babam 43 yaşındaydı üvey annem para için babamı öyle güzel kafaladi annemle bosadi nikahı aldı karı koca cok acildilar su an birbirlerini yiyorlar girtlaga kadar borçMerhaba.. Ben 33 yasındayım. 17 yasında kendimden 23 yaş büyük biriyle evlendim.. İki cocugum var.. Ve kocama katlanamıyorum.. Onunla iken tanıdık birinin bizi görmesinden korkuyorum.. Cünkü ondan utanıyorum.. Aramızdaki yaş fark yetmemiş gibi vücudu cok kötü 150 kg neredeyse.. Hadi bunlar size basit gelebilir.. Ki inanın degil. Yıllarca dayak yedim.. Hakarete uğradım.. Parayla terbiye edilmeye çalıştım.. Ve suan ona karsı zerre duygum yok.. Hergün ölmesi için dua ediyorum.. Cok mutsuz ve çaresizim.. Napacagımı bilmiyorum.. Baş yastığı kendisine eş değil derler ya. İşte o benim.. Ne olur yargılamayın yardım edin..
Evliliğmin olma sebebi kocamın bana taciz de bulunması.. Bunu öğrenen ailem de haliyle illaki evleneceksin dedi.. Dayak yeme sebeplerimden bir kaçını yazayım.. Araba koltuguna meyve suyu damlattıgım için.. O odaya girdiğinde ayağa kalkmadığım için.. Bunun gibi seyler.. Yani asla ciddi Bi sebebi olmadı. Kimin oldu ki? Bi defa oğlum sekiz aylıkken dayak yedim kış ortasında.. Sebebi faturadan dolayı kapanan ev telefonu.. Beni dövdü sonra evden cıktı ben o halde aileme kostum o soğukta terlikle.. Ve aynı akşam ailem beni geri yolladı.. İki saclarımı tarayamadım kafamdaki şişlikler su topladığı için.. Buna rağmen beni yolladılar. Neden mi yolladılar? Cünkü zaten yasca cok büyük Bi adamla evlendigim için (sanki istemişim gibi) ailemi kücük düşürmüşüm bide boşanarak bunu ikiye katlayamazmışım.. Umarım yeterince acık olmusturNasıl ve ne şekilde evlendiğini kısaca anlatirsan daha iyi yardimci oluruz ve nicin onceleri dayak yedinizde bisey yapmadiginizi yada yapamadiginizi???
Ben fakir Bi ailenin kızı degilim hanfendi. Yazdıklarınızdan utanın..Bana inandırıcı gelmediniz üvey annem 18 yasinda olduğunu iddia ediyordu hiçbirimiz inanmadik (kimlikte 26cikti) bana inandı ona evlendiklerinde babam 43 yaşındaydı üvey annem para için babamı öyle güzel kafaladi annemle bosadi nikahı aldı karı koca cok acildilar su an birbirlerini yiyorlar girtlaga kadar borçdavul bile dengi dengine evlenmeseydiniz para tatlı geldi sanırım...
Aslında biliyor.. Ama bilmemezden gelmek işne geliyorBenim annemde şiddet gördü hem evlatlarim icin katlandim dedi ben dedimki keşke ayrilsaydin hicbir çocuk kendisine şiddet uygulanmis anneye neden ayrildin demez diyemez peki şimdi eşin biliyor mu senin ondan nefret ettigini
Şu noktadan sonra kendinizden başka kimseyi düşünmeyin, evlatlarımızı yanınızdan ayırmayın. Adam psikopat. Kaçın, kurtulun. Her koşulda kesinlikle daha mutlu olursunuz.Evliliğmin olma sebebi kocamın bana taciz de bulunması.. Bunu öğrenen ailem de haliyle illaki evleneceksin dedi.. Dayak yeme sebeplerimden bir kaçını yazayım.. Araba koltuguna meyve suyu damlattıgım için.. O odaya girdiğinde ayağa kalkmadığım için.. Bunun gibi seyler.. Yani asla ciddi Bi sebebi olmadı. Kimin oldu ki? Bi defa oğlum sekiz aylıkken dayak yedim kış ortasında.. Sebebi faturadan dolayı kapanan ev telefonu.. Beni dövdü sonra evden cıktı ben o halde aileme kostum o soğukta terlikle.. Ve aynı akşam ailem beni geri yolladı.. İki saclarımı tarayamadım kafamdaki şişlikler su topladığı için.. Buna rağmen beni yolladılar. Neden mi yolladılar? Cünkü zaten yasca cok büyük Bi adamla evlendigim için (sanki istemişim gibi) ailemi kücük düşürmüşüm bide boşanarak bunu ikiye katlayamazmışım.. Umarım yeterince acık olmustur
Ozaman niye evlendiniz evlendiniz madem 2 çocuk niye nerdeyse 20yıl bu evliliğe niye katlandigiz o zaman? eksik anlatıyorsunuz bence...Ben fakir Bi ailenin kızı degilim hanfendi. Yazdıklarınızdan utanın..
Denemekten Baska carem kalmadı zaten.. Teşekkür ederim yorumlarınız içinŞu noktadan sonra kendinizden başka kimseyi düşünmeyin, evlatlarımızı yanınızdan ayırmayın. Adam psikopat. Kaçın, kurtulun. Her koşulda kesinlikle daha mutlu olursunuz.
Birincisi onlara ailem deme seni düşünmeyen senin acılarını görmeyen aile ha varmış ha yokmuş ne farkeder ne işe yarar onlar hepsini karşına al görüşme bile bişekilde kendi ayaklarinin üstün de durmaya çalış maddi açıdan kendini garantiye aldığında ayrıl dava aç velayeti de al boyun eğme bisey yaparlarsa polise git şikayetçi ol başından gecenleri savcılığa git anlat kadın sığınma evleri var adamın ölmesini beklersen yazık olur hayatinaEvliliğmin olma sebebi kocamın bana taciz de bulunması.. Bunu öğrenen ailem de haliyle illaki evleneceksin dedi.. Dayak yeme sebeplerimden bir kaçını yazayım.. Araba koltuguna meyve suyu damlattıgım için.. O odaya girdiğinde ayağa kalkmadığım için.. Bunun gibi seyler.. Yani asla ciddi Bi sebebi olmadı. Kimin oldu ki? Bi defa oğlum sekiz aylıkken dayak yedim kış ortasında.. Sebebi faturadan dolayı kapanan ev telefonu.. Beni dövdü sonra evden cıktı ben o halde aileme kostum o soğukta terlikle.. Ve aynı akşam ailem beni geri yolladı.. İki saclarımı tarayamadım kafamdaki şişlikler su topladığı için.. Buna rağmen beni yolladılar. Neden mi yolladılar? Cünkü zaten yasca cok büyük Bi adamla evlendigim için (sanki istemişim gibi) ailemi kücük düşürmüşüm bide boşanarak bunu ikiye katlayamazmışım.. Umarım yeterince acık olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?