Kocamdan nefret ediyorum ne yapmalıyım..

Üzülme Allah bizimle beraberdir.. Bunca yıl nasıl sabrettiysen bundan sonra da üzülmeyerek güçlü bir şekilde devam et.

Üzülme Allah bizimle beraberdir.. Bunca yıl nasıl sabrettiysen bundan sonra da üzülmeyerek güçlü bir şekilde devam et.
Öyle mi dersin.. Teşekkür ederim.. Yorum yazan herkese vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.. Bana benden Baska çare yok farkındayım.. Ama ne bileyim belki durumu iyileştirecek Bi fikir olur diye yazmak istedim buraya..

Konular ne kadar bir birine benziyor

Aslında
Evet benzer yanları var.. Ne diyim ikimizinde yolu açık olsun..

İsteyerek evlenmedim zaten.. Neredeyse zorla.. Hem bu soru bana yardımcı olmuyor.. Neden nasıl gibi soruların hiç Bi faydası yok ki. Netice bu ve yasadıklarım bunlar
Nasıl ve ne şekilde evlendiğini kısaca anlatirsan daha iyi yardimci oluruz ve nicin onceleri dayak yedinizde bisey yapmadiginizi yada yapamadiginizi???

Kafana takmamaya çalış kimse senden önemli değil. Acını asla hafife almıyorum hayat çok kısa kimse için degmiyor

Siz bu ortamdan kurtulup gerçekten iyi olursanız çocuklarımızda daha iyi olur. Boşanmış ailelerin.çocukları, sevgisiz ailede büyüyen çocuklardan, daha güçlü oluyor. Kendiniz için hiç yapmadığınız birşeyi yapın. Bağımsız ve bekar olun. Ben sizin yaşınızdayken, bekardım.

Kadin derneleri var. Belki arayip durumunu anlayirsan yardim ederler. Bazilarinin hukuk burolari da varmis. Belki bosanman konusunda ve kalacak yer konusunda yardim ederler. Bu arada Aile Bakanligini da arayabilirsin.. aklima baska birsey gelmiyor. Gecmis olsun.

Hayat bir günlük, sürünmektense, en kötüsünü tercih ederim. Bunları düşünün. Neden heba ettiniz önünüzü değer mi? 2 evlat evet herşeye değer. Ötesi hiçlik.

Bana inandırıcı gelmediniz üvey annem 18 yasinda olduğunu iddia ediyordu hiçbirimiz inanmadik (kimlikte 26cikti) bana inandı ona evlendiklerinde babam 43 yaşındaydı üvey annem para için babamı öyle güzel kafaladi annemle bosadi nikahı aldı karı koca cok acildilar su an birbirlerini yiyorlar girtlaga kadar borç davul bile dengi dengine evlenmeseydiniz para tatlı geldi sanırım...

Bir de savciliga sikayet edip uzaklastirma karari cikarabilirsin esin icin. Savcilik adliye binalarinin icinde oluyor.

Nasıl ve ne şekilde evlendiğini kısaca anlatirsan daha iyi yardimci oluruz ve nicin onceleri dayak yedinizde bisey yapmadiginizi yada yapamadiginizi???
Evliliğmin olma sebebi kocamın bana taciz de bulunması.. Bunu öğrenen ailem de haliyle illaki evleneceksin dedi.. Dayak yeme sebeplerimden bir kaçını yazayım.. Araba koltuguna meyve suyu damlattıgım için.. O odaya girdiğinde ayağa kalkmadığım için.. Bunun gibi seyler.. Yani asla ciddi Bi sebebi olmadı. Kimin oldu ki? Bi defa oğlum sekiz aylıkken dayak yedim kış ortasında.. Sebebi faturadan dolayı kapanan ev telefonu.. Beni dövdü sonra evden cıktı ben o halde aileme kostum o soğukta terlikle.. Ve aynı akşam ailem beni geri yolladı.. İki saclarımı tarayamadım kafamdaki şişlikler su topladığı için.. Buna rağmen beni yolladılar. Neden mi yolladılar? Cünkü zaten yasca cok büyük Bi adamla evlendigim için (sanki istemişim gibi) ailemi kücük düşürmüşüm bide boşanarak bunu ikiye katlayamazmışım.. Umarım yeterince acık olmustur

Ben fakir Bi ailenin kızı degilim hanfendi. Yazdıklarınızdan utanın..

Benim annemde şiddet gördü hem evlatlarim icin katlandim dedi ben dedimki keşke ayrilsaydin hicbir çocuk kendisine şiddet uygulanmis anneye neden ayrildin demez diyemez peki şimdi eşin biliyor mu senin ondan nefret ettigini

Benim annemde şiddet gördü hem evlatlarim icin katlandim dedi ben dedimki keşke ayrilsaydin hicbir çocuk kendisine şiddet uygulanmis anneye neden ayrildin demez diyemez peki şimdi eşin biliyor mu senin ondan nefret ettigini
Aslında biliyor.. Ama bilmemezden gelmek işne geliyor

Şu noktadan sonra kendinizden başka kimseyi düşünmeyin, evlatlarımızı yanınızdan ayırmayın. Adam psikopat. Kaçın, kurtulun. Her koşulda kesinlikle daha mutlu olursunuz.

Şu noktadan sonra kendinizden başka kimseyi düşünmeyin, evlatlarımızı yanınızdan ayırmayın. Adam psikopat. Kaçın, kurtulun. Her koşulda kesinlikle daha mutlu olursunuz.
Denemekten Baska carem kalmadı zaten.. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Kesin olarak kurtulmak istiyorsanız kadın sığınma evine gidebilirsiniz

Birincisi onlara ailem deme seni düşünmeyen senin acılarını görmeyen aile ha varmış ha yokmuş ne farkeder ne işe yarar onlar hepsini karşına al görüşme bile bişekilde kendi ayaklarinin üstün de durmaya çalış maddi açıdan kendini garantiye aldığında ayrıl dava aç velayeti de al boyun eğme bisey yaparlarsa polise git şikayetçi ol başından gecenleri savcılığa git anlat kadın sığınma evleri var adamın ölmesini beklersen yazık olur hayatina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…