- 25 Ekim 2019
- 30
- 20
- 3
- 38
- Konu Sahibi Zebome4242
-
17 yasındaki Bi insan etrafı cocuk yap aile ol dedigine ve bunu diyen annesi ise yapar.iki kücük cocukla neyime güvenip bosanacaktım? Arkamda ailem yoktuki.eksik anlatıyorum elbette 16 seneyi burada iki cümleye nasıl sığdırayım.ana konuyu anlatıyorum sadece. Niye evlendigim kısmını defalarca anlattım. Anladığım kadarıyla benden gençsin ve daha güvende Bi hayatın olmuş ki umarım hep öyle olur. O yüzden yazdıklarım ssize anlamsız geliyor. Yinede cok rica edicem baskalarının problemlerini kücümseyip yargılamayın.. İyi gecelerOzaman niye evlendiniz evlendiniz madem 2 çocuk niye nerdeyse 20yıl bu evliliğe niye katlandigiz o zaman? eksik anlatıyorsunuz bence...
Ah ben onu bilseydim.. Meğer ilk beş sene boşanma davası açsaydım hapse bile giriyormuş.. Ama ben bunu bilmiyordumReşit bile degilmissiniz o zamanlar şiddet uyguladığı anda hastaneye gidip darp raporu karakolda da zorla evlilik olduğunu anlatirsiniz bu arada cocuklqr kac yasinda
Hala şiddet görüyor musunuz ?Evet cocuklarım büyük.. Boşanmış annenin cocukları diye anılmasınlar diye.. Prestijleri kötü olmasın diye onlar için katlandım ve katlanıyorum.. Bu kadar çabaladıktan sonra da pes etmek istemiyorum.. Nasıl daha iyi düşünebilirim.. Yada hislerimi iyileştirebilirim onu sormak için yazdım aslında
Suan da görmüyorum son üç senedir cocuklar büyüdüğünden beri artık yapamıyor.. Ama geçmişi bana yaptıklarını unutamıyorum.. Nefretim gecmiyor aldıgo nefes bile gözüme batıyorHala şiddet görüyor musunuz ?
Hiçbir şey için geç değil. Maddiyat günümüzde çoğu şeyin anahtarı. Madem parasal sıkıntı yok, niye çekiyorsunuz ki bu adamı. Boşanmış ailenin çocuğu olmak kötü bir şey değil ki.Ah ben onu bilseydim.. Meğer ilk beş sene boşanma davası açsaydım hapse bile giriyormuş.. Ama ben bunu bilmiyordum
En azından evim varUfak tefek paranız var mı
Keşke gercek olmasaAblacım 17 yaşında zorla mı evlendirildin?? Çocuk yaştayken naban yaşta herifle evlenmişsin bu konu nolur gerçek olmasın ya. Allahım sen aklımızı koru.
Nee duruyorsun o zaman sana çocuğuna zarar vermiyecekse boşanEn azından evim var
Psikopat Bi adam.. Bana cocuklarıma rahat vermez korkuyorumHiçbir şey için geç değil. Maddiyat günümüzde çoğu şeyin anahtarı. Madem parasal sıkıntı yok, niye çekiyorsunuz ki bu adamı. Boşanmış ailenin çocuğu olmak kötü bir şey değil ki.
İşte ondan emin olamıyorum.. Olabilsem beş parasız olsamda bırakıcamNee duruyorsun o zaman sana çocuğuna zarar vermiyecekse boşan
Evet cocuklarım büyük.. Boşanmış annenin cocukları diye anılmasınlar diye.. Prestijleri kötü olmasın diye onlar için katlandım ve katlanıyorum.. Bu kadar çabaladıktan sonra da pes etmek istemiyorum.. Nasıl daha iyi düşünebilirim.. Yada hislerimi iyileştirebilirim onu sormak için yazdım aslında
Çok çok gencsinizİşte ondan emin olamıyorum.. Olabilsem beş parasız olsamda bırakıcam
Sanırım haklısınızÇok çok gencsinizbiraz daha zaman tanıyın kendinize çocuklarınizda daha lise cağlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?