Kocamdan nefret ediyorum ne yapmalıyım..

Ozaman niye evlendiniz evlendiniz madem 2 çocuk niye nerdeyse 20yıl bu evliliğe niye katlandigiz o zaman? eksik anlatıyorsunuz bence...
17 yasındaki Bi insan etrafı cocuk yap aile ol dedigine ve bunu diyen annesi ise yapar.iki kücük cocukla neyime güvenip bosanacaktım? Arkamda ailem yoktuki.eksik anlatıyorum elbette 16 seneyi burada iki cümleye nasıl sığdırayım.ana konuyu anlatıyorum sadece. Niye evlendigim kısmını defalarca anlattım. Anladığım kadarıyla benden gençsin ve daha güvende Bi hayatın olmuş ki umarım hep öyle olur. O yüzden yazdıklarım ssize anlamsız geliyor. Yinede cok rica edicem baskalarının problemlerini kücümseyip yargılamayın.. İyi geceler

Reşit bile degilmissiniz o zamanlar şiddet uyguladığı anda hastaneye gidip darp raporu karakolda da zorla evlilik olduğunu anlatirsiniz bu arada cocuklqr kac yasinda

Reşit bile degilmissiniz o zamanlar şiddet uyguladığı anda hastaneye gidip darp raporu karakolda da zorla evlilik olduğunu anlatirsiniz bu arada cocuklqr kac yasinda
Ah ben onu bilseydim.. Meğer ilk beş sene boşanma davası açsaydım hapse bile giriyormuş.. Ama ben bunu bilmiyordum

Hala şiddet görüyor musunuz ?

Elbette kadın bunca zaman boşanmayı düşünmüştür millet kazayla hamile kalıyorum der inanırsınız bunuda öyle farz edin. Bu adam siz darp raporu uzaklaştırma alsanız size çocuklara zarar verecek mi yapıda mi onu bi düşünün ondan sonrası daha kolay

Ah ben onu bilseydim.. Meğer ilk beş sene boşanma davası açsaydım hapse bile giriyormuş.. Ama ben bunu bilmiyordum
Hiçbir şey için geç değil. Maddiyat günümüzde çoğu şeyin anahtarı. Madem parasal sıkıntı yok, niye çekiyorsunuz ki bu adamı. Boşanmış ailenin çocuğu olmak kötü bir şey değil ki.

Bir insana annesi sahip çıkmazsa kimse çıkmaz. Annen nasıl bir insanmış ki seni taciz eden bir adamla evlendirmiş. Bence çok çok dikkat edin, size zamanında yapan başkasına da yapar, Allah korusun çocuklarınızı koruyun, yalnız bırakmayın. Ve biran önce kurtulun. Eğer ailenin durumu iyiyse bari maddi yardım etsinler.

Ablacım 17 yaşında zorla mı evlendirildin?? Çocuk yaştayken naban yaşta herifle evlenmişsin bu konu nolur gerçek olmasın ya. Allahım sen aklımızı koru.

Psikopat Bi adam.. Bana cocuklarıma rahat vermez korkuyorum

Boşanmış annelerin çocukları olarak anılmasınlar diye, prestijleri sarsılmasın diye?
Bu söylem bu durumu yaşayan herkese hakarettir. İki düşünüp bir söyleyin bu ne cüret?

Kendinizi tam anlamıyla güvence altına almadan sakın boşanmayın psikopat bir adam demişsiniz Allah korusun her gün neler görüyoruz tv lerde.Kadın sığınma evleri için bir araştırma yapsanız bir bilgim yok fikir olarak söylüyorum sadece en azından yerinizi bulup zarar veremez size.Çok zor bir hayat yaşamışsınız belli o yüzden neden iki çocuk vs. gibi sorular sormayacağım size kimse başına gelemeden bilemez neyi ne şartlar altında yaptığınızı.Ben sadece dua edeceğim size ve sizin durumunuzda olan tüm kadınlarımıza.Umarım en kısa zamanda bu adamdan kurtulur çocuklarınızla çok güzel bir hayat yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…