- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
isin ciddiyetini anlarCnm adama birsey soylemeden değil. Adama defalarca soyledim babama söyleyip evi ayiracagimi. Hiç umursamadi. Tamam dedi. Yapamayacagimi düşündü..ama yapicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isin ciddiyetini anlarCnm adama birsey soylemeden değil. Adama defalarca soyledim babama söyleyip evi ayiracagimi. Hiç umursamadi. Tamam dedi. Yapamayacagimi düşündü..ama yapicam
Bilmiyorum cnm. Inan bana bilmiyorum.Ay ıyı tamamda sebeb ne bu herıf neden byle davranıyo
Bilmiyorum cnm. Inan bana bilmiyorum.
Cnm cok sordum...dogru duzgun bi cevap alamadim...bi kere dedim ki neden bu sogukluk. Neden bana bu kadar soguksun..bisey bulamayinca gelmis diyor cilve yapmiyorsun eskiden yapiyordun falan..iyi de ben nataşa mıyım..hayat kadını miyim ki bana zerre kadar sevgi göstermeyen, benle ayni odada bile uyumaya tenezzül etmeyen adama cilve yapayım. Üstelik de ona ragmen ev icinde giymeye mini elbiseler, dekolteli taytlar vs aldim evde paspal da giymedim. Ama adam hep ayrı odalarda yatti. Aile konusuna gelince, ailesi ne tanistirilma ne nisan ne evlilik ne düğün ne bebegimizin doğuşu, hicbir zaman yanimizda olmadi. Benle hic muhatap olmadılar ne iyi ne kötü..kizim dogdugunda bile aramadilar. Kizim 7 aylikken esimle bosanma asamasina geldik ailesine söylemiş bosanacagimizi. Ailesi de hayirlisi olsun demiş diye diye !!Pekı kardes bunca yıl olmus evlenelı alıp karsına neden dıye sormadın mı
Yada annesıne babasına bu oglunuz byke byle yapıyr demedın mı ben mutsuzum demedın mı
Aynen öyle.aileci falan degilim. Ailemden veya sulalemden tek bir şahsın bile olmadigi bir sehirde yaşıyorum..ne aileciler gördüm bu forumda anasının dibinden düşmeyenBir insanin esi guven vermezse yaninda durmazsa o kisi erkek yada kadin farketmez aileye sariliyor.....demekki konu sahibi o isigi esinden alamamis ailesine sarilmis bu bukadar basit....
Su an annemlerseyim. Bayram icin gelmistim ama esim gelip almadigi icin haala buradayim. Ailemle görüştüm bu akşam. Annem babam ablam erkek kardeşim vardi. Durumu oldugu gibi anlattim hepsine..cuma günü gidip ev tutup esyani koyup dönelim dediler. Adamın nasil biri oldugunu hepsi zaten biliyorlardi. Benim bu gune dek sabrettigime saskinlar hepsi
Ehliyetim var cnm. Hatta ehliyeti gayet zor veren bir sehirden aldim hem de ilk direksiyon sinavinda. Hicbir hata yapmadan sürdüm arabayi...eşim yan koltukta oturunca 1 saatlik sehirler arasi yolu bile ben sürdüm. Yani sürüyorum ama işte tek başına korkuyorum sürmeye araba kullanmayı bilmiyorum yazdim ama şöyle, tek basina trafige cikmaya korkuyorum.allah emeklerini boşa çıkartmasın canım , ilk işin ehliyetini alıp özgürlüğüne bir adım daha atman , ya bismillah de
Ehliyetim var cnm. Hatta ehliyeti gayet zor veren bir sehirden aldim hem de ilk direksiyon sinavinda. Hicbir hata yapmadan sürdüm arabayi...eşim yan koltukta oturunca 1 saatlik sehirler arasi yolu bile ben sürdüm. Yani sürüyorum ama işte tek başına korkuyorum sürmeye araba kullanmayı bilmiyorum yazdim ama şöyle, tek basina trafige cikmaya korkuyorum.
Zeten mecbur kalinca yapacak biseyim yok...dun esimle olan tüm problemlerimizi anlattım aileme..annem babam erkek kardesim (23 yasinda) ablam..herkes her detayı biliyor artik..babam da sen bu adamın neyini begendin de aldin..bo sana bak bi ona bak.onu aldiginda da şok oldum ama bu gune kadar sustum yeter ki herkes kendi evinde mutlu olsun dedim..ben bile ondan genç duruyorum dedi...yaaa eşimle aram 7 yaş..ve eşim yaşından buyuk gösteriyor. Çünkü obez....ben esimle sorunlarimi anlatinca babam da içindekini kustu resmen..ben ondan yakisikliyim , ondan genç gösteriyorum nesini beğenip aldin dedi bana annemin ablamin kardeşimin yanında..yerin dibine girdim..hiç korkma trafikteki herkes senden iyi değil , bende ehliyeti aldıktan sonra 10-12 araba koltuguna oturmadım ama mecbur kaldım ve 15 gunde bütün stresimi korkumu yendim . hiç imkansız değil sadece biraz daha cesaret ,
Cnm cok sordum...dogru duzgun bi cevap alamadim...bi kere dedim ki neden bu sogukluk. Neden bana bu kadar soguksun..bisey bulamayinca gelmis diyor cilve yapmiyorsun eskiden yapiyordun falan..iyi de ben nataşa mıyım..hayat kadını miyim ki bana zerre kadar sevgi göstermeyen, benle ayni odada bile uyumaya tenezzül etmeyen adama cilve yapayım. Üstelik de ona ragmen ev icinde giymeye mini elbiseler, dekolteli taytlar vs aldim evde paspal da giymedim. Ama adam hep ayrı odalarda yatti. Aile konusuna gelince, ailesi ne tanistirilma ne nisan ne evlilik ne düğün ne bebegimizin doğuşu, hicbir zaman yanimizda olmadi. Benle hic muhatap olmadılar ne iyi ne kötü..kizim dogdugunda bile aramadilar. Kizim 7 aylikken esimle bosanma asamasina geldik ailesine söylemiş bosanacagimizi. Ailesi de hayirlisi olsun demiş diye diye !!
Adli tatil baslamadan ilk is dava acicam. Evimi de ayırıp gelcem tekrar memlekete. Tatil bitince de 1 yil o sehirde yasamaya devam mecburen. Seneye yaz il dışı isticem. Bu yaz istemedigime bin pişmanımHayretle okudum ve bu kadar zaman ailene bahsetmeden sabrettin bu adamı çektin yani. Arkana bakmadan kaç bulmuş enayi kullanıyor. Allah'a da dua et bundan kurtulmak için . Allah yardımcın olsun valla . Boşanmalarda güvenlik açısından ailenin yanına dönebiliyorsun die biliyorum son yönetmelik öyleydi diye hatırlıyorum özür grubundan. Sadece ayrı eve çıkmakla kalma biran önce davanı aç. Hiçte evden ayrıldığın için bişey olmaz adamın zaten kocalık vasfı yok sadece sana yük başka bişey değil