Kocamdan NEFRET ediyorum...

Iki kere " gel beni al" demenize anlam veremedim . Siz kendiniz gidemiyor musunuz ?

"Babamla geleceğim, babam ayrı ev tutacak " kendiniz tutamıyor musunuz ?

Sanki hep bir şeyler beklediginizin göstergesi bu. Gerçekten kararliysaniz yapın, tepki ölçmek için değil.

Aranızda ciddi soğukluk olmuş. Bu bir şekilde halledilebilir. Ailelerden olmayan adil bir aracı ya da terapist eşliğinde konuşun.
..

Ayrıca ablalarinizla kendinizi kiyaslamayin. Herkesin derdi başka. Neden acısın ki size ablanız ?

Sizde onun ailesiyle gorusmuyorsunuz. O sizi nasıl rahat bırakıyorsa sizde bırakın.
Oyle kolay mı kendin git hickimsenin olmadigi bir şehire. Araba kullanamiyorum birsey bilmiyorum. Ev tut eşyaları toparla nakliyeci tut. Tuttugun evi temizlet. Taşın..kizim var 2 bucuk yasinda. Bir başına..kolayy mi. Mecburen babamla annemle gidicem bunlari yapmaya. Bir ikincisi benim derdim artık ailemle gorusmemesi degil. Binbesyuz tane derdim var bu adamla. Bir de ben onun ailesiyle görüşüyorum..cocugum dogdu bi telefon edip hayirli olsun bile demeyen insanlara ben bebegim 2 aylik olunca bebegimi aldim gittim. Hhaaala da kizim 2 bucuk yasinda.. Esimin ailesi il disinda ama esimle defalarca gittim onlara..ki onlar benle ne igi ne kötü muhatap bile olmuyorlar

kesinlikle yap bu dediğini yaa aklı başına gelir yada boşanırsın kafanı dinlersin. bune yaaa işinle gücünle sana yaptıgı muameleye bak
silkelen ve kendine gel
Su an annemlerseyim. Bayram icin gelmistim ama esim gelip almadigi icin haala buradayim. Ailemle görüştüm bu akşam. Annem babam ablam erkek kardeşim vardi. Durumu oldugu gibi anlattim hepsine..cuma günü gidip ev tutup esyani koyup dönelim dediler. Adamın nasil biri oldugunu hepsi zaten biliyorlardi. Benim bu gune dek sabrettigime saskinlar hepsi

Oyle kolay mı kendin git hickimsenin olmadigi bir şehire. Araba kullanamiyorum birsey bilmiyorum. Ev tut eşyaları toparla nakliyeci tut. Tuttugun evi temizlet. Taşın..kizim var 2 bucuk yasinda. Bir başına..kolayy mi. Mecburen babamla annemle gidicem bunlari yapmaya. Bir ikincisi benim derdim artık ailemle gorusmemesi degil. Binbesyuz tane derdim var bu adamla. Bir de ben onun ailesiyle görüşüyorum..cocugum dogdu bi telefon edip hayirli olsun bile demeyen insanlara ben bebegim 2 aylik olunca bebegimi aldim gittim. Hhaaala da kizim 2 bucuk yasinda.. Esimin ailesi il disinda ama esimle defalarca gittim onlara..ki onlar benle ne igi ne kötü muhatap bile olmuyorlar

Elbetteki çok yasamissiniz ki bu hale gelmişsiniz. Anlıyorum sizi ama babanızla gitmek işleri kizistiracak.

Kolay değil elbet ama imkansizda değil. Üç defa tek başıma taşındım.

Bir yerden bir yere gitmekte , otobüs ve taksiyle çözülür. Eşinizin gelmesine hiç gerek yok.

Su an annemlerseyim. Bayram icin gelmistim ama esim gelip almadigi icin haala buradayim. Ailemle görüştüm bu akşam. Annem babam ablam erkek kardeşim vardi. Durumu oldugu gibi anlattim hepsine..cuma günü gidip ev tutup esyani koyup dönelim dediler. Adamın nasil biri oldugunu hepsi zaten biliyorlardi. Benim bu gune dek sabrettigime saskinlar hepsi

Ee boşanma davası açmadan buna izin vermez eşiniz hadi verdi diyelim dava sırasında bunların hepsi eksi.

Elbetteki çok yasamissiniz ki bu hale gelmişsiniz. Anlıyorum sizi ama babanızla gitmek işleri kizistiracak.

Kolay değil elbet ama imkansizda değil. Üç defa tek başıma taşındım.

Bir yerden bir yere gitmekte , otobüs ve taksiyle çözülür. Eşinizin gelmesine hiç gerek yok.
Anlayamadım. Eşimin gelmesine gerek yok derken. Nereye. Beni annemlerden almaya mi...yaa cnm ben ailemle görüştüm bosanmaya karar verdim.

Daha buraya yazmadigim ve yazamadigim daha neler neler. Insanin yazmaya hali kalmiyor çünkü...bi değişik bir insan. Benim maas kartim kendisinseydi. Sonra kendisi bana verdi maas kartımi. Birkac ay önce..ondan sonrasında uc kuruşun hesabını yapar oldu. Marketten ne lazım diyor? Kiyma al patlican al karniyarik yapayım diyorum. Para yok diyor. Halbu ki var. Markete gidiyoruz. Alacaklari koyuyoruz sepete. Kasaya geliyoruz bir de bakıyorum eşim firarda..koşmuş arabaya binmiş. Ve her markete gidişte bunu yapiyor..bir baska zaman yine markete gidiyor. Kapidan çıkacak. Ben evdeyim markete kızımla gidecek..söyleniyor..ooohh ye iç yat bedava .. Ne güzel. Bir baska gun yine oructa, diyorum ki kasaptan yemek yaptiralim. Parasini verirsen yaptiririm diyor. Taaa ki parasini verecegime söz verene kadar siparişi vermedi. Üstelik kendi bekar erkek arkadaslarini çağırmıştı yemeğe..benim paramla millete yemek daveti verdiriyor...ben de yanina neler neler yapiyorum pastasi pilavi böreği corbasi salatasi..kasaptan yemegin parasini da ben veriyorum. Ama yine de tenezzül esip benle ayni odada bile yatmıyor

Ay canım ya senin kocan çok cins valla, boşansan bir dert boşanmasan bir dert. Allah sabır versin, hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

ben de kaç kere tek başıma taşındım, bazısı yurtdışındaydı bunların. bişey olmuyor yani kurt filan kapmıyor kadını.
bence siz fazla ailecisiniz, eşiniz de fazla serbest, kendi dünyasında yaşayan/yaşamak isteyen bir adam.
uyumsuzsunuz.
zorla da uyumlu olmayacaksınız. ayrılmanız hayırlı olur gibi duruyor. umarım kızınızı en hasarsız biçimde bütütürsünüz.
kolay gelsin.

ben de kaç kere tek başıma taşındım, bazısı yurtdışındaydı bunların. bişey olmuyor yani kurt filan kapmıyor kadını.
bence siz fazla ailecisiniz, eşiniz de fazla serbest, kendi dünyasında yaşayan/yaşamak isteyen bir adam.
uyumsuzsunuz.
zorla da uyumlu olmayacaksınız. ayrılmanız hayırlı olur gibi duruyor. umarım kızınızı en hasarsız biçimde bütütürsünüz.
kolay gelsin.
Ben anlamadim tek dert benim evimi taşımak konusunda ailemden yardım almam mi. Yardım istemem neden anormal. ..bunu anlamadim. Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.

hanfendi tek dert birliktetaşınmak değil tabi ki
konunun başından sonuna kadar kaç kere "annem" ve "ablam"/lar dediniz bi sayar mısınız?

uyumsuzsunuz.
kolay gelsin.

Herkes kendi başına taşınmak istemeyebilir. Taşınmak bence de zor değil, ev tut, temizlet, nakliyeci ile anlaş bu yani. Ama kızın nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz. Bence ailesinden yardım istemesi mantıklı.

Anlayamadım. Eşimin gelmesine gerek yok derken. Nereye. Beni annemlerden almaya mi...yaa cnm ben ailemle görüştüm bosanmaya karar verdim.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

Boşanma davası açılmadan ayrı eve çıkmak ve evi terk etmek. Bu davayı zora sokabilir. Tabi avukat arkadaşlar daha doğrusunu diyecektir.

ya yardım istemek değil sorun
sorun şu
kadın kendi gitmiyor eşine gel beni al diyor, adam bir almıyor 2. kez diyor
boşanmaya karar veriyor, kiminle karar veriyor, eşiyle değil ,kendi ailesiyle
annemle eşim görüşmüyor diye çok büyük sıkıntı yapmış durumda kendisine
bunlar sıkıntı olmayacak şeyler değil tamam da. benim anladığım konu sahibesi etrafında ailesini görmek isteyen, eşini ailesiyle haşır-neşir iç içe olsun isteyen
birileri onu alsın, bıraksın, ilgilensin vs. isteyen bir insan.
eşi ise kendi dünyasında takılmak isteyen bir adam. adama da sorsak kimbilir daha ne beklentileri uymuyordur birbirine.
adam eşini başta fiziksel olarak beğenmiş, çocuk yapmış ama bitmiş adam kendi dünyasına geri dönmüş. kitap filan okumak istiyor adam belki ayağını uzatıp kahve içerek, kimbilir.

peki esinize soledinizmi ayrilik karari aldiginizi yoksa kacak gocek mi tasinacaksiniz bole yapmayi dusunuyosunuz sakin derim yok yere hirgur cikarirsiniz once esinizle konusmalisiniz bosanma kararinizi

tabiki aile cok onemli ne guzel evlatlarinin arkasindalar keske herkes yapabilse bunu

ama konu sahibesi hakliyken haksiz duruma dusurecek kendini adama hicbisey solemeden evi ayirip tasimak yanlis

sonucta evlenmeye bu adamla beraber karar verdiniz heralde eee bosanmayada birlikte karar vermeniz lazim sonucta

4 senelik evliyim. Hic mutluluk yüzü görmedim evlendigimden beri. Bir kez olsun seni seviyorum demedi evleneli. Bir kez olsun canım demedi. Bir kez olsun ailemin yanina bayramda bile gelmedi. Ellerini opmedi. Sirf onun için il dışı tayin isteyip igrenc bir memlekete tayin istedim , hickemsemin olmadigi surekli bombaların düştüğü igrenc bir yerde onun icin bir başına yaşadım. Belki düzelir diye. Ama o da olmadı. Her bayramda aileme tek başına geliyorum. Iki ablam var. Onlar kocalariyla geliyorlar. Kendimi berbat hissediyorum. 9 gündür iki enistem iki ablamla beraber kocasiz babam gilde olmaktan nefret ediyorum. Kendisine mesaj attim beni gelip almasi ve evimize götürmesi icin. Okul yok bisey yok , kal orda dedi..ondan nefret ediyorum. İl dışı isteseydim keske bu yaz ..şimdi bosanirsam kimsemin olmadığı bu memlekette kizimla bir başına ne halt edicem ben ?
Aldatıyor olabilir mi?

tabiki aile cok onemli ne guzel evlatlarinin arkasindalar keske herkes yapabilse bunu

ama konu sahibesi hakliyken haksiz duruma dusurecek kendini adama hicbisey solemeden evi ayirip tasimak yanlis

sonucta evlenmeye bu adamla beraber karar verdiniz heralde eee bosanmayada birlikte karar vermeniz lazim sonucta
Cnm adama birsey soylemeden değil. Adama defalarca soyledim babama söyleyip evi ayiracagimi. Hiç umursamadi. Tamam dedi. Yapamayacagimi düşündü..ama yapicam

Back
X