Kocamdan NEFRET ediyorum...

Aybeniz bende az önce konularına baktım ve şunu gördüm; eşin annenle konusmadığı için içten içe adama kin besliyorsun bence ve adamın yaptığı yapmadığı her şey sana batıyor. Eşin seni ailesiyle görüşmeye zorlamiyormus sende o zaman onu zorlama.
Sanki eşin annenle iyi geçinse bütün problemler geçecek ama adamı da bir şeye zorlayamazsın.
Hayır. Adam iyice kafayı yedi..2 aydır ayri odalarda uyuyor. Sebebi yok.

sırf ailenle görüşmüyor diye ayrılma derim onun ailesiyle de yağlı ballı değilsiniz herhalde.Eniştelerin çok iyi olabilir kıyas yapmamalısın.Eşine sürekli bunları söyleyip kıyas yapıyorsan yapacağı varsa da yapmaz.
İyi düşün taşın ayrıldıktan sonra pişman olmak da var.

yalniz simdi eski konunuza baktim da esiniz hakli gibi geldi bana sanki fazla hassassiniz siz.adam cicek gondermis bozulmussunuz.uyandirip kek almaya gondermek istemissiniz uykusunda ne keki demis bozulmussunuz.kaza yapicaz dekis bozulmussunuz.boyle kimseyle anlasamazsiniz ama bence duzeltmeye bakin cocuk var
Iste buradan hersey yarim yamalak paylasilinca boyle anlaşılıyor..il disina iki enistem annem ben haftasonu gezmeye gittik. Esimin de onayiyla. Esim de kendi ailesinin memleketine gitti. Tatil dönüşü beni alacakti esim ve evimize gidecektik. Ablamlardan farkli bi sehirdeyiz. Beni aradi. Dedi ki seni yarin sabah alicam. Yarin sabah dedigi de pazartesi sabahi ve ben calisiyorum. Daha evime gidip dus almam vs lazim. Neden ki ? Ne oldu bi sorun mu var dedim. Hayir ben oyle istiyorum oyle karar verdim dedi!! Ben de kapadim telefonu . ve rapor aldim annemle birlikte annemin memleketine gittim. Sonrasinda da artık kopukluk oldu.zaten de vardı iyice koptuk.

sırf ailenle görüşmüyor diye ayrılma derim onun ailesiyle de yağlı ballı değilsiniz herhalde.Eniştelerin çok iyi olabilir kıyas yapmamalısın.Eşine sürekli bunları söyleyip kıyas yapıyorsan yapacağı varsa da yapmaz.
İyi düşün taşın ayrıldıktan sonra pişman olmak da var.
Esime hic soyleyip kiyas yapmiyorum. Tek neden bu da degil zaten. Onu sa sineye cektim ama bu adam benle ayni odada bile uyumuyor.kizim kac gündür babasini sayikliyor. Anne benim babam ne zaman gelecek anne ben babami cok ozledim anne benim babam nerede.. Anne babam dondurma alsin gelsin diyor bana .. Kizim 2 bucuk yasinda. Babasina aynen bunu soyledim. Ama aramadi bile kizini..

Ailesi 4 senedir 1 kez bile beni aramış degil. Kizim dogdugunda bile...ama kizim 2 aylik olunca ben aldim gittim evlerine . farkli sehirlerdeyiz. Ailesine arada sirada gidiyorum... Ama tel de falan hic gorusmuslugumuz yok. Umurlarinda degilim
Nedeni olmali ama..

Bosanma sonrasi tayin imkaninin oldugunu duymuştum. Bir de ailenizde hasta ya da bakima muhtac biri varsa onun raporlarini gosterip saglik ozru icin basvuru yapabilirsiniz. Saglik ozrunun basvurusu ne zaman olursa olsun direkt olarak atamasi yapılır diye biliyorum. Boylece hem ailenizin yanina gitmis olursunuz hem de tayin donemi beklemek zorunda kalmazsiniz.

Sanki basta seni istememisler gibi ailesi simdide ogullari istemiyor gibi..

neden iki aydır ayrı odalarda takılıyosunuz, yani ramazandan önce bişey patlak vermiş olmalı, bu durum bayramada sirayet etmiş tabii

Hani diyorsun ya onun icin tayin istedim igrenc bir memlekete gittim igrenc yerde yasadim ettim diyorsun ya sanki senden baska hic gidip oralarda yasayan yokmus gibi diyorsun..
K.bakmada mecbur gideceksin senin yerin kocanin yani bence adami biktirmissin sen senin icin onu yaptim bunu yaptim der gibisin o senin kocan sonucta mecbur yapcaksin..!

Hani diyorsun ya onun icin tayin istedim igrenc bir memlekete gittim igrenc yerde yasadim ettim diyorsun ya sanki senden baska hic gidip oralarda yasayan yokmus gibi diyorsun..
K.bakmada mecbur gideceksin senin yerin kocanin yani bence adami biktirmissin sen senin icin onu yaptim bunu yaptim der gibisin o senin kocan sonucta mecbur yapcaksin..!
Inan bana bir kez bile eşimin yüzüne vurmadim. Senin icin geldim buralara vs diye.. Benim yasadiklarim az buz seyler degil. Ona ragmen duzelir diye gittim .olmadı..

neden iki aydır ayrı odalarda takılıyosunuz, yani ramazandan önce bişey patlak vermiş olmalı, bu durum bayramada sirayet etmiş tabii
Her bayram boyleyiz. Ben istedim ki ikimizi. De ailesine gidelim. O hic kabul etmedi. Sen memleketine ben memleketime dedi

İnşallah mesajınızı yanlış anlamışımdır da çok mahcup olurum.Ona öyle denmez.Karın o senin tabi ki ilgileneceksin,kayınvaliden/kayınpederin tabi ki ziyaret edeceksin,mecbursun,kusura bakma da o senin karın sonuçta!" denir.Aa denmiyor mu?Cinsiyetçilikten geberecek bu toplum.

Back
X