Kocamdan siddet gördüm

Maddi durumu cok iyi olduğu için belkide Turkiyedeki yasal evliligimizi burda tescil etmedi. Turkiyenin kanunlarina gore evli ibaresi var.
 
bir olmazsa iki olmayabilir ama iki olursa üç kesindir her şeyde derler. maddi durumunuz varsa, psikolojik olarak daha iyi hissedecek destek alacaksanız bence de ayrılın. bu hayata hakaret dayak yemeye, bi çatı altında korkuyla nefes almaya gelmedik. çok üzüldüm
 
Kafami toplamaya, yalniz kalmaya okadar cok ihtiyacim varki. Kendi başıma karar alamayacak kadar yorgunum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim yuzunu gormek istemiyorum. Herhangi bir yere gittiğimde o beni bulur. Ben ilk günü bir otele gitmeyi planliyordum. Kardesim vazgecirdi. Bunun gozu donmus sana zarar verir. Sakin ol ucuslari bekle dedi
 
Beter olsun bi de mesaj atmış yüzsüz it . Oldu sen döv söv. Eee şey karıcım sinir anıydı öyle bi an vurdum falan bir şeyler oldu . Öyle işe sıçarlar ama!
 
"Yaraabi bana oyle bir dirayet verdi hic kizmayayim sinirlenmeyeyim. Kimseyi uzmeyeyim melek yarimi kirmayayim. Ah cicegim ne diyem ben bilemiyorum. Cok pismanim." Bu mesajları beni asla etkilemiyor. Hatta daha da sinirimi bozuyor.
 
Hangi ülkedesiniz ?Oradaki devletin yabancı uyruklu olanlari korumalığını nereden biliyorsunuz.Ben öyle bile olsa elimdeki imkanları sonuna kadar kullanırdım.Durumunuzu anlatın,yardım isteyin.Lutfen dayagi kabul etmeyin,bir çiçeğe iki saçma şiirle gelen aglamalara.
Bizim köyde de bir sürü gurbetçi var.Bosanan 3 çocuklu tanıdığım var benim ,devlet hem kadına hem çocuklarına baktı.
 
Aslında evliliğiniz başından beri iyi değilmiş. Orda evliliğinizi tescil ettirmemek, mal kaçırmak hoş değil. Evlilik için önce güven lazım. Nikahınızın tescil ettirilmemesini nasıl kabul ettiniz?
 
Anneniz rahatladı mi merak ettim sogdumu biryerleri . Ve eşiniz niye karışıyor işinize buna niye müsade ediyorsunuz . Bosanin gitsin birikimim yok demeyin babanız size yapacağı iyiliği yapıp gitmiş . Elinile annenize devretmediginiz iyi olmuş . Yerinizde olsam annenizle bir daha görüşmem ... Net!
 
. Anneniz de nasıl uyuyor acaba? Kizi dayak yemiş ortalığı ayağa kaldırması lazimken sesi çıkmamış
 
Eşine ne oluyor ki..

Tabi ki babanın arabasına annenizin evlenm istediği adam bilmeyecek.
Kendi ailesinde olsa böyle bı olay ortalığı ayağa kaldıracak tipler, eş ailesine olunca pek bı medeniyet kürkü giyiyorlar.
Arabayı sattırıp hakkınızı alıp evleri de satıp haklarınızı alın.
Oh ne güzel elin adamı gelip sefa sürsün.

Darp raporu al almamazlık etme.

Boşanma işi için bı yorumda bulunamayacağım. Evliliğinin duruma göre karar ver.
Aile işlerine de asla karıştırma.
 
Hangi ulkede yasiyorsunuz? Hollanda'dan Turkiye'ye ucus yok mesela ama Almanya'dan Turkiye'ye var. Biliyorum cunku bizde cogu kisi Almanya uzerinden gitti Turkiye'ye bu sene. Ama bundan once ne yapacaksiniz ona karar vermelisiniz. Niye morariklar gecene kadar beklediniz hic anlamadim. Yurtdisindaysaniz polisi arasaydiniz hemen gelirdi polis. Ben sizi anlamadim valla.
 
Annenize ağzım açık kaldı bir şey derdim de neyse banlanmayayım Babanız sıze ev vs bırakmış hemen gidip ayrılıyorsunuz. Başka ülkede olsa sonuçta şiddet vs başvurursunuz bunun aksını düşünmenız abes Babanızın evınde gul gıbı yaşarsınız arabayıda ne munasebet elın adamı gelıp benım ölmüş babamın arabasını kullanacak he adamı yırtarım annenızde evlenıyorsa evlensın eskı kocasının eşyalarını vs kullandırtacak mıdede pesss . Alın arabayı satın
 
Olay kötü sonuçlanmış. Normalde şiddet için rapor almalı ayrilmalisiniz , arkası gelir ve zaten birbirinizin yuzune eskisi gibi bakamazsiniz.

Ancak biz ne desek boş , iş sizde bitiyor .
..

Şiddetin üstüne konu bile değil bu ama madem anlatmışsınız annenize karismaniza hiç hak vermedim.

Yıllarca babanızla yaşamış , mal biriktirmisler , hayat arkadaşından kalan arabayı kullanamayacaksa diyecek söz kalmıyor . Haksızlık yapmayın annenize.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…