Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şiiri ....Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Ayrıl. Bir kez yapanı ikinci kez yapmaktan ne alıkoyacak?Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
"Yaraabi bana oyle bir dirayet verdi hic kizmayayim sinirlenmeyeyim. Kimseyi uzmeyeyim melek yarimi kirmayayim. Ah cicegim ne diyem ben bilemiyorum. Cok pismanim." Bu mesajları beni asla etkilemiyor. Hatta daha da sinirimi bozuyor.
Ayyy midem bulandı. Bu ne bee. Osmanlı döneminde cariyesinin kalbini kıran ayı Beyzadeler gibi. Üzgünüm ama aynı benim babam olacak terbiyesiz gibi üslubu. O da her haltı yerdi sonra anneme böyle şeyler yazar yalvarırdı. Sonuç 526262 kere şiddet ve 526373 kere aldatma neticesinde boşanma gerçekleşti. Can çıkıyor huy çıkmıyor"Yaraabi bana oyle bir dirayet verdi hic kizmayayim sinirlenmeyeyim. Kimseyi uzmeyeyim melek yarimi kirmayayim. Ah cicegim ne diyem ben bilemiyorum. Cok pismanim." Bu mesajları beni asla etkilemiyor. Hatta daha da sinirimi bozuyor.
Kararını bilemicem ama darp raporu al koy kenara.Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
ilk dayak derken aslìnda siz de biliyosunuz ki gerisi gelicek..şiddet affedilmezMerhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Bunları yazana kadar aklı neredeymiş.. O kadar laf yapana kadar kırılası eline ayağına sahip çıksaydı.. Sakın üzülme ve odadan çıkma canım.. Herkes yaptığının bedelini öder"Yaraabi bana oyle bir dirayet verdi hic kizmayayim sinirlenmeyeyim. Kimseyi uzmeyeyim melek yarimi kirmayayim. Ah cicegim ne diyem ben bilemiyorum. Cok pismanim." Bu mesajları beni asla etkilemiyor. Hatta daha da sinirimi bozuyor.