Kocamdan siddet gördüm

hangi ülkedesin ?

Polisi ara. Türkiye’ye dönüp ne yapacaksın? Polis gelsin pislik adamı götürsün ve görsün gününü. Siz de gerçek yüzünü görmüşsünüz ve daha iyi görmüş olursunuz. Bir kere döven devamını getirir. İyi ki yurtdışındasınız. Korkmayın. Polisle zaten hallolur. Uzaklaştırma alır ve önünüze bakarsınız.

Normalde bunu yapacak biri sadece bahane bulmuş. Aileden yetişme ile oluyor. Şiddet yapısı varsa bir şekilde ortaya çıkar ve asla affetmeyin

kardesim gordu diyorki orda olsaydim o pislik adami gebertirdim.
Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama polisi çağırın. Yabancı ülkelerde kadını koruma, şiddete ceza fazla. Sizi koruma evini alıp maddi destek sağlarlar ve adam bir daha cesaret edemez başkasına yaklaşmaya. Ama bunu yapmazsanız başka bir zaman daha kötü dayak yersiniz. Bir insan sevdiği bir cana ne olursa olsun, aldatılsa bile, sinirlense bile kıyamaz. Aksini iddia ediyorsa zaten yalan söylüyordur

Ya ne olursa olsun. Eşiniz de annenizin malları üzerine planları var demek ki. Sizin iş içlerinize zaten karışamaz. Terbiyesizlik yapamaz, size bağıramaz, anneden yüz bulmuş ve sizi dövse bile bir şey olmayacağını düşünmüş. Polisi arayın bakın bakalım . Nasıl dönüyor

Sürünsün hiyar

Bir avukatla iletisime gectim Turkiye'den evlilik apostili yaptirirsam ceza almasi ve bosanma islemlerini gerceklestirecegini soyledi. O kagit elime gecene kadar ses etmiyecegim. Allah yardim eder de , hepsini basaririm. Ben yapi olarak sakin bir yapiya sahibim ne amcam var ne dayim. Hickimsem yok annemden de destek aldigi icin ve kendini burda guvenceye aldigi icin zaten bana bu kadar rahat davranabiliyor. Ona Nasil guclu oldugumu gosterecegim insaalah. Destekleriniz icin tesekkur ederim. Sayenizde kendime geldim.

Vicdansiz pslik .hayır onu ne ilgilendirir . Annenin evleneceği adam onun babasimi ağzından kan getiricek kadar kinlenmis adi herif

Onun kimsenin malina ihtiyaci yok , istemezde ama beni tumden caresiz birakmak isteyebilir. Daha cok baski kurmak icin butun herseyi anneme vermemizden tarafti. Annemin evlenmesini istemesinin sebebi de arkamda kimse kalmasin diye dusunmus olabilir. Canima kast eden birinden hersey belkiyorum artik.

Annenize neden bukadar yukleniyorsunuz anlamadim. Vefat eden anneniz olsaydi. Babaniz 2. bir evlilik yapiyor olsaydi. Babanizadami yeni esin arabaya binemez, kullanamaz diyecektiniz? Bu tur seyler bana cok abes geliyor.

Keske esinizi konuya dahil etmeseydiniz. Kizkardesinizede laf ettirmissiniz. Zor bir durum. Hangi ulkede yasiyorsunuz mersk ettim? Siddet polis tarafindan herzaman ciddiye alinir genelde

Soyleyemememin gecerli bir sebebi var arkadaslar kusura bakmayin lutfen. Avukat tutarsan ole kale aliyorlar seni. Arkadasim esini sikayet etti gece vakti polisler gelmis evlerine ,sadece ifadesini alip salmislar ertesi gun. Eve girme demisler guvenlige tembih edip konsolosluktan yardim iste demisler. Bir avukatla bu sureci halletmek istiyorum. Ofkeyle yaklasirsam hak ettigi dersi alamayacak. Onlem alacak

Samimi bir cevap veriyorum gercekten babama da karsi cikartik. Bize satsin baska alsin. Bilmiyorum acaba biz mi fazla duygusaliz. Babamla iletisimimiz cok guzeldi. Bizle arkadas gibiydi. Onun hatirasina saygisizlik ediyormusuz gibi algiliyoruz. Annemi cok severdi , el ustunde tutardi, onu asla kirmadi. Cok iyi bir baba ve esti.

Sizin mutlaka polise ve oradan bir avukata danışmanız lazım. Hatta bir süre evden uzakta evraklarınızı alıp onun bulamayacağı bir yerde kalmanız gerek. Sonra zaten sınır dışı olur ve kurtulursunuz. Kimseye ihtiyacınız yok. Avrupa’da hukuk, polis farklı işliyor.

Nasıl geçerli bir nedeni olacak? İnsanlar yardım etmek istiyor size. Burda dünyanın bir çok ülkesinde yaşayan üye var.

Anneniz kaç yaşında?

Burdan bir avukatla iletisime gectim. Ve kocam buranin da vatandasi 20 senedir burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…