Kocamdan siddet gördüm

O şiiri ....
Ve nokta.

Off konu nerden baksan sacma sapan. Babaniz oldu diye annenizi de gomseydiniz sorun kalmazdi. Kadina kalan arabayi ne diye vermiyorsunuz. O onun hakki.

Hadi bunu geçtim esinize ne? Anneniz ister evlenir ister tursusunu kurdurur. Esine mi laf kaldi. Neden annenize laf ettiriyorsunuz.

Ve evet ablaniz mal derdine düşmüş sizde onunla düşmüşsunuz. Her yönden cirkin.

Son olarak siddet siddettir bahanesi olmaz. Bosanin.

Ayrıl. Bir kez yapanı ikinci kez yapmaktan ne alıkoyacak?

"Yaraabi bana oyle bir dirayet verdi hic kizmayayim sinirlenmeyeyim. Kimseyi uzmeyeyim melek yarimi kirmayayim. Ah cicegim ne diyem ben bilemiyorum. Cok pismanim." Bu mesajları beni asla etkilemiyor. Hatta daha da sinirimi bozuyor.
Dayak olmasaydı bile bu kıro ile evli kalmayın derdim ki dayak var işin içinde hemen boşanın. Dayak ve aldatma affedilemez. Uçuşlar olana kadar affetmiş gibi yapın, suyuna gidin kendi canınız için. Sağı solu belli olmaz bu tiplerin, sonra da Türkiye'ye dönüp boşanma davası açın bu pislik herife.

"Yaraabi bana oyle bir dirayet verdi hic kizmayayim sinirlenmeyeyim. Kimseyi uzmeyeyim melek yarimi kirmayayim. Ah cicegim ne diyem ben bilemiyorum. Cok pismanim." Bu mesajları beni asla etkilemiyor. Hatta daha da sinirimi bozuyor.
Ayyy midem bulandı. Bu ne bee. Osmanlı döneminde cariyesinin kalbini kıran ayı Beyzadeler gibi. Üzgünüm ama aynı benim babam olacak terbiyesiz gibi üslubu. O da her haltı yerdi sonra anneme böyle şeyler yazar yalvarırdı. Sonuç 526262 kere şiddet ve 526373 kere aldatma neticesinde boşanma gerçekleşti. Can çıkıyor huy çıkmıyor

Kararını bilemicem ama darp raporu al koy kenara.

ilk dayak derken aslìnda siz de biliyosunuz ki gerisi gelicek..şiddet affedilmez

Devamı gelir bir durum bu ve asla sindirilecek bir şey değil. Nasıl Bir hırs bu böyle. Kendinize gelin ve toparlanıp çıkın o evden. Şiddetin affı olmaz

Bunları yazana kadar aklı neredeymiş.. O kadar laf yapana kadar kırılası eline ayağına sahip çıksaydı.. Sakın üzülme ve odadan çıkma canım.. Herkes yaptığının bedelini öder

O arabada annenden cok sizin mi hakkınız var yani. Karışamazsınız, mal dersine düşmüşsünüz cok yazık gerçekten. Şiddet konusunda boşan bence. Çenene yumruk atacak kadar gözü dönmüş pislik herif. Rapor aldn mı?

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Umarım bir daha yaşamazsınız. Şiddet ikinci şans verilmeyecek hataların başında geliyor bence karar sizin hayat sizin

Hala darp raporu alma şansım var mı? Gozle görülür pek bir durum yok artık. Yazdigi mesajlar delil olurmu? Birde ağzımdan kan gelirken fotoğrafımı çekmiştim. Kendimi banyoya kilitleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…