- 27 Mart 2025
- 75
- 14
- 3
- 18
- Konu Sahibi cananturkman
-
TürkEşin de.mi Suriy
Sormaya korkuyorum ama eşin polis değil değilmi?T
Türk
Ben seni anlıyorum pislikle uğraşmak zordur birde allah korusun polis birşey yapmazda salarsa bittiğinin resmidir neler okuyoruz duyuyoruz çok zor neyapacağına karar vermek keşke elk çarpsa damdan düşse kavga ya buşssa birisi elini ayağını kırsa ama allah belasını verir inşallah çok dikkatli ol canım haeeket ederken zor bir durum allah yardımcın olsun ...Eşimin dediğine göre çocuğumu kaçırdı diye dava açarım çocuğunu ömür boyu göremezsin diyo araştırdım ve buda doğruymuş ve bide ben zaten gitsem biliyosunuzdur zaten Suriye allahsizlarla dolu kurtarın derken msh olmasında ndan korkuyorum bide oraliyim ama gidecek yerim yok herkes burda neye boşver in azda olsa benimle dertlestiniz ya Müge anlı da bulurum çareyi yada başka bişey uok
Fotoğrafı senmi sildin?Foto at
Beni sadece iki kişi anladı diğerlerinde yalanladıBen seni anlıyorum pislikle uğraşmak zordur birde allah korusun polis birşey yapmazda salarsa bittiğinin resmidir neler okuyoruz duyuyoruz çok zor neyapacağına karar vermek keşke elk çarpsa damdan düşse kavga ya buşssa birisi elini ayağını kırsa ama allah belasını verir inşallah çok dikkatli ol canım haeeket ederken zor bir durum allah yardımcın olsun .
Yaşadığın yer ilçemi aşkım büyükşehirmiBeni sadece iki kişi anladı diğerlerinde yalanladı
Indirdim ama biseyler istiyo giriş yapilmiyorBunu indir telefonuna evden çıktığında bas veya kötü bir şey yaşanırsa şayet ilk fırsat bulduğunda bas
KöyYaşadığın yer ilçemi aşkım büyükşehirmi
Nasıl yapicamBunu indir telefonuna evden çıktığında bas veya kötü bir şey yaşanırsa şayet ilk fırsat bulduğunda bas
Köy olması kötü herkes akrabadır istanbul falan olaydı elimizden birşey gelse keşke..
Ne istiyorsa doldur lütfen.Indirdim ama biseyler istiyo giriş yapilmiyor
Indirdim ama biseyler istiyo giriş yapilmiyor
Kuzum ya çocuksun sen daha,bu pislik korkmuyor hiç.Sen ona muhtaçsın diye yapıyor.Beni sadece iki kişi anladı diğerlerinde yalanladı
Eskiden jandarmaydi bir alt çalışanını dövdüğü için atıldı diye biliyorumSormaya korkuyorum ama eşin polis değil değilmi
Devlete sigin cocuguna bakarlar sana da kadin siginma evleri cok korumali adres bilgisi falan kesinlikle paylasilmiyor zaten ailen sahip cikmamis anladigim kadariyoa bir isinde yok suanlik kendini gecindiremezsin karakola git hemen siginma evine alirlar seni orda calisma imkani da sagliyorlar Allh yardimcin olsunBir kere Şiddet gördüm gittim yanlarına ertesi gün kocam beni aldı duzeldik zannettim içeri girer girmez aynı şekil dövdü taninmadk hale geldim babamı aradım sovduler birbirlerine ertesi gün beni babamlara götürdü karakola gittik babam orda dediki dediği şey öyle canımı yaktı ki ""damadım bana bişey yapar diye kızımın yanina gitmedim "" dedi gün canımın yandığında sustum ve koca evine döndüm ailem bile sahip cikmiyo dışarda bulmuşlar gibi ne yapmalıyım bilmiyorum canimami koysam cocuklarim büyüdüğünde annem bizi anasız bıraktı diyecek diye korkuyorum ayrılsam öldürsün ya ben ayrılın diyorum ama kızlarım annem kendi hayatını düşündüğü için bizi bıraktı demesinden korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ağlayarak yazıyorum lütfen bir akıl verin
ldu oldu teşekkür ederim Allah razı olsun yapabildim oldu bastım duşa şimdi napicqmBunu indir telefonuna evden çıktığında bas veya kötü bir şey yaşanırsa şayet ilk fırsat bulduğunda bas
Sadece onun aramalarina aciyorumTelefona nasıl izin veriyor
Ekip gelecek yardıma geri adım atma sığınma evine gitmek istediğini söyleO
ldu oldu teşekkür ederim Allah razı olsun yapabildim oldu bastım duşa şimdi napicqm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?