- 25 Aralık 2024
- 474
- 932
- 18
- 33
- Konu Sahibi cananturkman
-
Teşekkür ederim kurtulmak için herşeyi ypicmEkip gelecek yardıma geri adım atma sığınma evine gitmek istediğini söyledualarım seninle
Eski arkadaşlarını koruyorlar demekki. Sen polise git canım, sana işlem yapmayan jandarmadanda şikayetçi ol. Kadın sığınma evine gidersin, adresini vermezler o pisliğe, kurtulursun.Eskiden jandarmaydi bir alt çalışanını dövdüğü için atıldı diye biliyorum
Çocuklarımla birlikte sığınmak istiyorum deTeşekkür ederim kurtulmak için herşeyi ypicm
Ses kaydı var onu gösterim kades e bastım .. gelir belki bilmiyorumEski arkadaşlarını koruyorlar demekki. Sen polise git canım, sana işlem yapmayan jandarmadanda şikayetçi ol. Kadın sığınma evine gidersin, adresini vermezler o pisliğe, kurtulursun.
Hatta şimdi 183 ü ara durumunu anlat. Aramadan önce söyleyeceğin şeyleri bir kağıda yaz, konuşurken kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. 1 yaşında bebeğin şiddet gördüğünü ve seni ölümle tehdit ettiğini de mutlaka söyle. Durumun ciddiyetini anlasınlar. Allah yardımcın olsun.
Kocan evdeki şuan? Kades mutlaka gelir merak etme.Ses kaydı var onu gösterim kades e bastım .. gelir belki bilmiyorum
İnşallah bu domuzdan kurtulursun yaz ama buraya sonra Allah yardımcin olsun.Ses kaydı var onu gösterim kades e bastım .. gelir belki bilmiyorum
dedi bir arkadaş onu denicem bastım ama bilmiyorumKöy olması kötü herkes akrabadır istanbul falan olaydı elimizden birşey gelse keşke..
Geleceklerdir sakince bekle. Bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsunSes kaydı var onu gösterim kades e bastım .. gelir belki bilmiyorum
Içmeye gitti o yüzden bu gece yazdım içince kötü oluyo çünküKocan evdeki şuan? Kades mutlaka gelir merak etme.
Tmm haber edicwm teşekkür ederim hepinize ama inşallah gelilerGeleceklerdir sakince bekle. Bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun
Zıkkım içse keşke pislik yaIçmeye gitti o yüzden bu gece yazdım içince kötü oluyo çünkü
Son içişi olur inşallah şerefsizin.Içmeye gitti o yüzden bu gece yazdım içince kötü oluyo çünkü
Allah yardımcın olsun canım karşına iyi insanlar çıkarsın sende kurtul bu katil kılıklı dan allaha emanet olKades falan
dedi bir arkadaş onu denicem bastım ama bilmiyorum
Gelmesini istemiyorum.... Çok uzun sürecek gibi ses bile yok etraftaZıkkım içse keşke pislik ya
Sen eve geldiğinde ona söyleme sakın kades indirdiğini. Sakince bekle.Eve
Gelmesini istemiyorum.... Çok uzun sürecek gibi ses bile yok etrafta
Gelmez inşallah sende kurtulursun polis gelirse.Zamanı iyi değerlendir korkma belli etme birşey.Eve
Gelmesini istemiyorum.... Çok uzun sürecek gibi ses bile yok etrafta
Rakilari almaya gelmiş elimi öp barisak diyo bana bende bişey demedim aldı gittiGeleceklerdir sakince bekle. Bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun
Tm dediginizi yapiyorumSen eve geldiğinde ona söyleme sakın kades indirdiğini. Sakince bekle.
Ya bunu nerde yetiştirmişler böyle ya hayvan gibiRakilari almaya gelmiş elimi öp barisak diyo bana bende bişey demedim aldı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?