- Konu Sahibi cananturkman
-
Evet öyleymiş geç oldu ama yeni anladim
dışarda bulmuşlar gibi
dışarda bulunmuş gibi 16 yaşında koşa koşa ailenizin istemediği biriyle evlenip bir de üstüne çocuk yapınca ne olacağını düşündünüzdamadım bana bişey yapar diye kızımın yanina gitmedim
Sahip çıkmıyorlar amcamlar diyorum falan diyorum evlendigim adamı istemediler diye benimle konuşmuyorlar
ne evlendirmesi yahu16 yaşındaki kız çocuğunu böyle bir pislikle evledirecek kadar ne yaşadı bunlar?
Haklısınız öyle yapicamSize ne onun çocuğundan? Daha kendini ve kızını koruyamıyorsun 18 yaşında başkasının çocuğuna annelik yapıyorsunuz. Bu yaptığınız doğru değil. Kendi çocuğunuzu alın gidin polise sığının.
Valla iyi fikir. Müge anlı. Ciddi diyorum. En kötü sahip çıkar o kadın.Eşimin dediğine göre çocuğumu kaçırdı diye dava açarım çocuğunu ömür boyu göremezsin diyo araştırdım ve buda doğruymuş ve bide ben zaten gitsem biliyosunuzdur zaten Suriye allahsizlarla dolu kurtarın derken msh olmasında ndan korkuyorum bide oraliyim ama gidecek yerim yok herkes burda neye boşver in azda olsa benimle dertlestiniz ya Müge anlı da bulurum çareyi yada başka bişey uok
Suriyeliyim burda. Okudumne evlendirmesi yahu
gayet bile isteye kendi bulup evlenmiş
çünkü koca kaçan bir şey
zamallah 15inden hemen sonra bulamazsan zor
sonra da üç çocuk patlatacaksın
sonra gelip buraya ağlayacaksın
ayrıca doğma büyüme buralı olsa bile bir suriyeli böyle türkçe yazamaz o da hikaye
off bıktım artık cehaletten ,iş bilmezlikten
ülkeyi insanları geçtim artık bu kadınlar gram gelişmiyor ilerlemiyor
Saçmalamayın yahu. Konu sahibi çocukmuş. Mağdur o. Mağduru suçlamak ne kadar kolay demine evlendirmesi yahu
çünkü koca kaçan bir şey
ayrıca doğma büyüme buralı olsa bile bir suriyeli böyle türkçe yazamaz o da hikaye
Teşekkür ederim beni anladığımız içinSaçmalamayın yahu. Konu sahibi çocukmuş. Mağdur o. Mağduru suçlamak ne kadar kolay demi
Durmayın ama o evde. Alın cocuğunuzu savcıya gidin. Oradan başka bir ilde bir kadın sığınma evine gidin. Orada biraz toparlar bir işe girersiniz. Durmayın orada.Teşekkür ederim beni anladığımız için
Yalansa hic kizmam suan cok sukur bizle kafa bulmus ama bi kadin bunlari yasamiyor diye sevinirim mumkunse yalansa aciklayin insanlarla daha fazla oynamayin eger dogruysada ona gore yonlendirelim sizi kadin siginma evleri var devlet sahip cikar cocuklarida baba alamaz o hikaye 4 aylik bebegi hangi babaya veriyormus mahkeme sizide onun bulamayacagi bi sehire gonderirler ihbari ben bile yapabilirim dogruysa yineliyorumTeşekkür ederim beni anladığımız için
Aramaz sığınmış bir bahaneye kendini de çocukları da yakıyor.Aradiniz mi 183u?
ne evlendirmesi yahu
çünkü koca kaçan bir şey
Hic inandirici gelmedi bu konu bana, yazilan her seye bahanesi var.Aramaz sığınmış bir bahaneye kendini de çocukları da yakıyor.
Umarım doğru değildir.Yoksa bile bile çocukların canını tehlikeye atıyor.Yok onların yanında dövmüyormuş,eee çocuğu ısırmış,çocukların yanında dövmemesi mi iyi diyelim.Ben biliyorum,bu filmi sonu hiç iyi bitmiyor.Allah o çocuklara acısın,bu aklı beş karış hava da anneden ve psikopat babadan kurtarsın.Elin çocuğunu sahiplenecek kadar anne,ama canlarını kurtaracak kadar anne değil. MAALESEF BEN OLUMLU YORUM YAPAMAYACAGIM,MAGDUR DIYE....Hic inandirici gelmedi bu konu bana, yazilan her seye bahanesi var.
Foto atHic inandirici gelmedi bu konu bana, yazilan her seye bahanesi var.
Eşin de.mi Suriyeli?Suriyeliyim burda. Okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?