Kocamdan soğudum galiba.

Size hak verdim ben kesinlikle.
Eşiniz uykuya düşkün olabilir evet ama o artık 2 çocuk babası bi adam günde 8 saat değil 6 7 saat uyumaya alıştıracak kendisini bi zahmet.
Benim ablamda uykucudur bıraksak 12 saat uyur ama 2 çocuğu var ve eskisi gibi değil hayati.
Yapacak bir şey yok ebeveyn olmak böyle bir şey ben yorgunum uykusuzum deyip kaçamaz yani.
Günde 1 saati çocuklara ayırmak çok zor değil.
Bence bunu onun insiyatifine bırakmayın mesela haftada bi gün 1 saat çıkın dışarı bırakın çocukları babalarıyla sizde kendinizi dinleyin.
Odaya girip kilitlemek falan ay ne sinir bozucu şam babası misin sen sanki bi o çalışıyor bu dünyada herkes çalışıyor herkes yoğun.

Şimdi iş var iş var. Daha önceki iş yerinde yoruluyorum diyordum yok arkadaş orda gayet rahatmışım ben. Asıl yorgunluğu şimdi görüyorum. Yol gidip geliyor mu? Adam onca yolu çekip çok ciddi kafa patlatıyorsa,hep ayaktaysa gerçekten hali kalmıyor insanın. Benle aynı işi yapan arkadaşım ben kadar yorulmuyor çünkü o yol çekmiyor. Bazı bünyeleri çok etkiliyor yol. Değil çocukla oynamak yemek düşünecek hali yoktur belki adamın. Ama keşke çocuklar da olduğu için sizle konuşup girseydi bu işe.

Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.

O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.

Sizde hiç evde oturup çocuk bakmadıniz galiba. Eminim kadın bin kat yorgundur ama çocuk varsa sorumluluk gerektirir maddi ihtiyaçlarıni karşılaması yetmez. Anne de o zaman çok yoruldum deyip sabah akşam uyusun çocuklar kendi kendilerine buyusunler ne güzel bı mantık sizinki👏👏

Daha sakin ve mütevazi bir hayat yaşama imkanınız var mı? Yani gerekirse daha mütevazi bir eve daha az kira verin ya da başka şehre taşının. Daha az kazanın ama huzurunuz olsun. Eşiniz daha mutlu olduğu bir iş yaparsa, önce kendine sonra size ve çocuklarına vakit ayırabilir duruma gelebilir. Metropol yaşam insanın psikolojisini mahvediyor gerçekten. İşe " bu kadar paraya gerçekten ihtiyacımız var mı? sorusuyla başlayabilirsiniz. Hesabınızı kitabınızı yapar, yeni bir yol çizersiniz kendinize. Tabi bunun için eşinizin ortada bir sorunun olduğunu kabul etmesi ve bunu değiştirmek istemesi lazım.

Ben de uzun süredir çalışıyorum çalışmanın Bi zorluğunu görmedim. Sabah 8 de işe gidip bilgisayar karşısında klima altında poğaça yiyip tüm gün bilgisayardan çalışıyoruz neymiş bu çalışmanın aşırı zorluğu :))

Evet o bilgisayar kendi kendine calisiyorsa bir zorlugu yoktur tabi ki ;) isiniz veri girisi ise siz de haklisiniz :)

Çalışan kadınların eşleri benim gördüğüm kadarıyla yardımcı oluyor ya da ona göre bir hayat düzeni kuruluyor. Çocuğun doğumundan 3-4yaşa kadar çalışmamalarına bir şey diyemem çocuğun anneyle büyümesi güzel fakat o yaştan sonra kreşe yazdırılabiliyor. Şahsen bilmiyorum ama benim sülalemde kadının çalışmaması garipsenen bir şey olduğu için erkekler de elini taşın altına koyan kişilerdi. Çünkü el mecbur. Kadın çalışıyor bir şekilde maddi manevi baba daha çok destek çıkmak zorunda kalıyor. Ev hanımlarını anlamama sebeplerimden biri de çalışan kadınlar da ev hanımlığı yapıyor aslında yani çocukları varsa onlar da bakıyor sadece bütün gün evde durmuyorlar. Dediğim gibi yaptıkları yemek kendilerine,temizledikleri ev kendilerine,baktıkları çocuk kendilerine. Ne güzel sınıf öğretmeniymişsiniz yeni bir nesil yetiştirip topluma fayda sağlıyorsunuz bence her kadın böyle olmalı -zorla okutulmayanları tenzih ediyorum-

O ev işini, çocuk bakımını erkek benimle ortak yapacak. Yoksa eve maddi olarak daha az katkı sağlarım, ayrı birikim yaparım. Her şey ortak.

Bence bu adam sizi aldatıyor. İş yüzünden karısından çocuğundan soğuyan, kapıları kitleyen birini ne gördüm ne duydum.
Çocuklarla ailenle ilgilen diye konuşmak yerine telefonunu karıştırırım, dışarı çıkınca napıyo diye takip ettiririm. Ben işkillendim valla yalan yok

Bence bu adam sizi aldatıyor. İş yüzünden karısından çocuğundan soğuyan, kapıları kitleyen birini ne gördüm ne duydum.
Çocuklarla ailenle ilgilen diye konuşmak yerine telefonunu karıştırırım, dışarı çıkınca napıyo diye takip ettiririm. Ben işkillendim valla yalan yok
bnde aynı fıkırdeyım odaya kapanmalar cocuklarla ılgılenmemeler telefonunu elınden dusurmemesı acık net hayatında baskası var olabılır

Uyurken telefonu hep ortadadır. Bizim aşamadığımız, daha doğrusu abarttığı durum uyuması. Doymuyor uykuya.
Ve gittikçe kabalaşması. Çok çalışıyorum, kazanıyorum diye kendini bir şey mi sanmaya başladı, rahat mı batıyor? Bilmiyorum.
Bu gece iyi bir konuşma yapacağım. Ya kendine çeki düzen verecek ya da benim öfkemle yüzleşecek.

Uyurken telefonu hep ortadadır. Bizim aşamadığımız, daha doğrusu abarttığı durum uyuması. Doymuyor uykuya.
Ve gittikçe kabalaşması. Çok çalışıyorum, kazanıyorum diye kendini bir şey mi sanmaya başladı, rahat mı batıyor? Bilmiyorum.
Bu gece iyi bir konuşma yapacağım. Ya kendine çeki düzen verecek ya da benim öfkemle yüzleşecek.
allah yar yardımcın olsun ama bıraz daha sabırlı ol 9senelık evlıyım bızde neler gorduk gecırdık ofkeyle kalkıp zararlada oturma ıkı evlad buyutmk kolay degıl ama aıle danısmnlıgna basvur destek al mutlaka kendn saglıklı olcnkı evladlarn huzurlu olsun

allah yar yardımcın olsun ama bıraz daha sabırlı ol 9senelık evlıyım bızde neler gorduk gecırdık ofkeyle kalkıp zararlada oturma ıkı evlad buyutmk kolay degıl ama aıle danısmnlıgna basvur destek al mutlaka kendn saglıklı olcnkı evladlarn huzurlu olsun
allah korusun sınırlı bır ınsanmış sana zarar vermesın dıkkat et konuşurken

Bence ykrgunum deyip bahane gosteriyor. Ben de calisiyorum. Ustelik tek basima ogluma bakiyorum. Ama calisiyorum deyip uykuya vermiyorum. Ev, camasir hersey beni bekliyor bir de. Duzeltmek icin cabasi yok galiba.

Bence ykrgunum deyip bahane gosteriyor. Ben de calisiyorum. Ustelik tek basima ogluma bakiyorum. Ama calisiyorum deyip uykuya vermiyorum. Ev, camasir hersey beni bekliyor bir de. Duzeltmek icin cabasi yok galiba.
allah yardımcınız olsun bravo sıze allah evladınıızın basından eksık etmesın bnce onu dusunmeyı bırakıp umursamayacak kendıne cocuklarına zaman ayıracak en onmlısı olan cocuklara oluyor buyuklerın sorumsuzlugunu o cekıyor terapı alması gerek annenınkı cocuklarına dahasa faydalı olsun

Lütfen çocuklarınızın yanında babası hakkında kötü konuşmayın yansıtmayın iliskiniz iyi ilerlemiyor olabilir her evlilikte olabilecek seyler ama bu olumsuzluklar çocukların bilinç altına yerleşiyor lütfen aranız düzelir ama onların huyunu bozarsanız düzeltemezsiniz hiçbirşeyi

Lütfen çocuklarınızın yanında babası hakkında kötü konuşmayın yansıtmayın iliskiniz iyi ilerlemiyor olabilir her evlilikte olabilecek seyler ama bu olumsuzluklar çocukların bilinç altına yerleşiyor lütfen aranız düzelir ama onların huyunu bozarsanız düzeltemezsiniz hiçbirşeyi
cocuklara omur boyulu tasıyacakları agır yuk oluyor

Back
X