Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?
Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.