Kocamdan soğudum galiba.

Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.

O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
Amacim tartisma cikarmak degil ama oturmus evde cocuk bakiyorsunuz derken neyi kucumsuyorsunuz cocuk bakmak ev hanimi olmak oyle kolay bir is degil mesela dunden beri geceye kadar ev temizledim arada oglumun yemegi vs ilgilendim canim cikti o arada gittim kocama da sarildim yani biz kadinlar hem evimizi donderip hem cocugumuza bakip hem de beyefendilerle gayet guzel ilgileniyoruz.

Her şeyi geçtim de şu devirde bile ev hanımlığı güzelleniyor ev “hanımı” nedir? Çalışmak her zaman en güzeli. Çocuk bakmak zor diyorsunuz da konudaki en küçük çocuk 10 yaşında. Yatıp kendi çocuğuna bakmak kendi evi için yemek pişirmek marifet değil,topluma katkı lazım.
Topluma katki icin guzel devletimizin is bulma imkanlarimizi genisletmesi lazim ozel sektorler insanin canini cikarip azicik para veriyor bunu bekarken calismis biri olarak soyluyorum simdi kendimi gelistirmek icin cocuk gelisim lisans okuyorum bitince sinava da giricem ama sonucun degisecegini sanmiyorum ozel sektorde calissam ogluma tutacagim bakici benim maasimi alacak bi de cocugumun en ihtiyaci oldugu donemler tam anlamiyla ilgilenmemis olacagim ne anladik bu isten...

Amacim tartisma cikarmak degil ama oturmus evde cocuk bakiyorsunuz derken neyi kucumsuyorsunuz cocuk bakmak ev hanimi olmak oyle kolay bir is degil mesela dunden beri geceye kadar ev temizledim arada oglumun yemegi vs ilgilendim canim cikti o arada gittim kocama da sarildim yani biz kadinlar hem evimizi donderip hem cocugumuza bakip hem de beyefendilerle gayet guzel ilgileniyoruz.

Çalışmadan önce bende evdeydim, asla evde olmak tatil yapmak gibi değil, sadece şuan çalıştığım için asla yetişemiyorum bunu anladım. Evdeyken evimle de çocuğumla da daha iyi ilgileniyorum, programlı olabiliyordum. Biz bayanlar her şeyi yapmaya çalışıyoruz konu sahibinin eşinin ne iş yaptığını bilmiyorum ama aşırı yoğun tempoda çalışıp (gün içinde yemek yiyemeyecek kadar) gece oğlum uyumadığı için erken yatamayıp yine işe gittim, yapması gereken kendi evlatlarıyla ilgilenmek ne kadar yorabilir..

Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?

Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.

Çocuklara babayı şikayet ederseniz böyle tepki vermeleri normal. Kendi probleminizi çocuklara yansıtmasaydınız keşke. İnşallah düzelir ya :(

Teşekkürler hanımlar.

Eşimle iyi bir konuşma yaptım gerçi çoğu tartışma şeklinde geçti. Birkaç gün o yok gibi davrandım.
Sonra elinde barışma pastasıyla geldi.
Gündüz uyumayı bıraktı, çocuklarla ilgilenmeye başladı.
İnşalla geçici değil.
Şimdilik işe yaradı gibi.

Teşekkürler hanımlar.

Eşimle iyi bir konuşma yaptım gerçi çoğu tartışma şeklinde geçti. Birkaç gün o yok gibi davrandım.
Sonra elinde barışma pastasıyla geldi.
Gündüz uyumayı bıraktı, çocuklarla ilgilenmeye başladı.
İnşalla geçici değil.
Şimdilik işe yaradı gibi.
ınsalah duzelır canım allah sabır versın bızlere hayat zor

Back
X