• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan soğudum..

Essazait

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
109
52
18
33
Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla

Dört ay bile olmadi canim ama evlendigime evlenecegime pismanim valla ne kadar olumlu yaklasmak istesem o kadar nefret dolu

Oooo daha cicim aylarında resmen canına okumuş neden bu kdr nefret dolu acaba neden senin üni okumana takmış durumda sen çalışıyor musun

ikizler burcumu? genelde onlar çift karakterli oluyor. babamdan biliyorum. ben çekemem böyle birini çekene helal olsun.

Daha çok yenisiniz 4 ayda boşanma kararı çok erken...

Evlendikten sonra illa farklılık oluyor. Nişanlı sevgili dönemindeki gibi olmuyor aynı evin içinde illaki terslikler oluyor.

İkinizde farklı ortamlardan çıkıp aynı evde yaşamaya başladınız. Biraz daha gidişata bakın eğer bu evlilik size mutluluktan çok mutsuzluk yaşatıyorsa o zaman boşanma kararınız doğru ama bu aşamada çocuk için dikkat edin.

Hayir henuz degil ama nisanliyken bankada uzman yardimcisiydim .. annemler 6 bilezik istedi diye dugunu 1 ay icinde yaptirmadilar diye

Keşke işini birakmasaydin birde ailen istemiş sonuçta artık buna yapacak birşey yok geçti bitti 1 ay içinde düğün yapabilmek pek de kolay değil sonuçta insanlar masraf yapıyorlar kolay değil ki ben eşimin ailesinin yaptıklarını ilk aylar çok taktım evimde huzurum kalmadı şimdi dalga geçiyorum artık ama yaptığıma pişmanım belki oda öyle bir duyguya girer nebilim ama her defasında yüze vurmak pek hoş değil gerçekten abur ay içinde nasıl dugun yapacaktı ailen bnm ailem bilezik istemedi şerefine kalsın dedi 4 bilezik geldi şaka gibiydi kendi kızı evlenirken gorucem diyorum şimdi eşime bana ne yapıldıysa bn de onu yaparım diyor eşim de artık anladı ailesini yine senin ailen düğüne ortasında katılmadılar dimi benim kınama 10 da geldiler şaka gibiydi napayim şimdi boğazina mı atliyim ir kaç ay daha idare etmeye çalış istersen

Böyle bir adamla mutlu 4 ay geçirememişsiniz, bir ömür nasıl geçireceksiniz?
Bari bebek yapmayın olan masuma olmasın..alışmak ve düzeltmesi için zaman verin..olmazsa ayrılın denecek birşey yok..astrolojiyle olacak birşey değil..ikizler olsa hoş mu göreceksiniz herşeyini ??!

öyle bir anlatmışsınız ki adamı tanımadan itti! Allah yardımcınız olsun

Sevmediğin adamla ömür geçer mi.Daha dört ayda böyleyse yandın.Gitme diye intiharı çıkarmış bir de.Ne acizlik.Ailenle ve ailesiyle konuş bırak bu dengesizi.
İmza: Bir ikizler burcu kadını:)

Kendi ne mezunu ki sizin üniversite diplomanızı hakir görüyor?

Hadi bunlar ilk güç savaşları diyelim de yalan huyu kolay kolay değişmez bir insanda. Ne tarz yalanlar söylüyor?
Meslek lisesi mezunu canim bi yere gidiyor gitmedim diyor ben yakalayinca da ne var diyor baska sekilde uste cikiyor

Keşke işini birakmasaydin birde ailen istemiş sonuçta artık buna yapacak birşey yok geçti bitti 1 ay içinde düğün yapabilmek pek de kolay değil sonuçta insanlar masraf yapıyorlar kolay değil ki ben eşimin ailesinin yaptıklarını ilk aylar çok taktım evimde huzurum kalmadı şimdi dalga geçiyorum artık ama yaptığıma pişmanım belki oda öyle bir duyguya girer nebilim ama her defasında yüze vurmak pek hoş değil gerçekten abur ay içinde nasıl dugun yapacaktı ailen bnm ailem bilezik istemedi şerefine kalsın dedi 4 bilezik geldi şaka gibiydi kendi kızı evlenirken gorucem diyorum şimdi eşime bana ne yapıldıysa bn de onu yaparım diyor eşim de artık anladı ailesini yine senin ailen düğüne ortasında katılmadılar dimi benim kınama 10 da geldiler şaka gibiydi napayim şimdi boğazina mı atliyim ir kaç ay daha idare etmeye çalış istersen
Sessizce bekliyorm bakalim benimki herseyini kendi aldi birde bana aldigi tel tokaya kadar annesi bir ceyrek dahi takmadi babasi desen nasil evlendik haberi bile yok

Back
X