• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan soğudum..

Niye bosanmiyorsun neyi bekliyorsun?
Bu adam senden bosanmaz baksana cocuk yapma pesinde..aklinca seni kendine ömür boyu baglamak
Duzelir diye umudum yok kesinlikle bi pislik yapmadan kendisi bosansin istiyorum ailem cok uzuluyor onlari daha fazla uzemem sakin bi bosanma olmasi icin sevgisiz sessiz ruhsuz bi insanim artik evde katlanamaz diye dusunuyorm

Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
Biliyor musunuz bu anlattıklarınız aynı eski erkek arkadaşım. Ayrıldığım zaman ne lkadar üzülsemde yine de doğru bişey yapmış olduğumu biliyodum. Şimdi 2 sene geçti tabi çok sular aktı ama okurken yazınızı o günlere döndüm resmen. Kabus gibiydi.. Biz sevgili olmadan önce yakın arkadaştık sonra duygusal bi hareketlenme derken sevgiliyiz. Arkadaşken o şakacı mülayim yerde bulduğu cüzdanın sahibi başka şehirde olsa gözünü kırpmadan götürecek o dünya iyisi adam gitti. Erkek arkadaşım olarak yeniden tanıdım resmen, gün geçtikçe daha çok şaşırtıyodu. Birşeyi bilmiyosam nasıl bilmezsin diye bağırırdı, yanlış yapsam dikkat etsene diye bağırırdı, bi davranışından hoşlanmadığımı rahatsız olduğumu söylesem sen ne biçim kızsın ya da rahatsız olcak ne var diye çıkışırdı. Bi rahatsızlığım yardıma ihtiyaçlık durumum olsa umursamaz aramaz sormaz kırıldım bu hareketine diyince türlü türlü saçma sapan bahaneler üretir. Şu yazınızı okuyunca bi kere daha dedim şükürler olsun iyi ki ayrılmışız o zamanlar... Arkadaşlarım hep söylelerlerdi aşağılık kompleksi bu baskın çıkmaya çalışıyor ondan saçma sapan şeylerde bağırıyor diye sanırım haklılarmış.. Bizimde sonumuz benzer olucakmış yoksa. Ondan ayrıldım bu defaki hyatımdaki kişi de sorumsuz işte yine tek başına ben koşturuyorum herşeye o uyuyo felan. Nolacak bakalım Allah size de sabır versin

Back