• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan soğudum..

Adam ruh hastasi. Boyle birinden ne kadar saglikli iliski beklenir ki. Intihar da edemez. Intihar ederim diye insan karisini tutar mi, nereye kadar?
Bosanmak sizin icin hayirlisi. Dengesiz adam sizin de dengenizi bozar. Intihar falan hikaye...
Hic inanmiyorm zaten onu da biliyor dusun canim dugun arefesi arabayla saga sola manevra yapti annesiyle oturmak istemiyorm diye beni korkutacakti aklinca bende kapiyi actim atlayacaktim durdurdu beni sonra ben nisani bozmak istedigimde bir adet seccade damatlik ve iple intihara gitti aklinca orali bile olmadim yarim saate geri geldi:) :) ;) yemez yani cani tatli ama iste karsidakini aptal saniyor :) ugrassin dursun simdi kendi halimde takiliyorm umrumda da degil

Hazır çocuğunuz da yokken ayrılın. Sağlıklı bir ilişkiniz yok eşinizle, hatta kendisi sağlıklı bir insan değil. Sebepsiz yere kendiyle sizi kıyaslıyor ve bu ömrünüzün sonuna kadar böyle gidecek. Kendini nereye çarpıyosa çarpsın, yarın bir gün size çarpmasından iyidir.
Saglik li bir insan degil ama kabul etmiyor narsist ve psikopat ayni zaman da sizofren cok guzel efendi adam rolü yapiyor :)

Merhaba :)

Konularıma baktınız mı bilmiyorum ama konunuzla ilgili yorum yapmak istedim.

6 ay önce 8 aylık evliliğimi bitirdim. Boşanma aşamasındayım. Ex eşim saygısız, sevgisiz, merhametsiz, anlayışsız, hoşgörüsüz bir insandı. Senin ailen şunu dedi, senin ailen bunu yaptı diye diye beynimin etini yedi 8 ayda. İlk aylar alışma evresidir diye sabrettim, alttan aldım, idare ettim ama değişen hiçbir şey olmadı. 3 gün iyiysek 4 gün tartışmalı, gergin olurduk. 5 aylık evliyken düşünmeye başladım sonumuz ne olur, şimdiden böyleyse ömrümü nasıl geçiririm bu şekilde diye. Ve 8 aylık evliyken sağlık durumumdan dolayı ameliyat olmam gerekti, ameliyatımda yanımda olmayışı son noktayı koymamı sağladı.

Şimdi geriye dönüp baktığımda iyiki bu kararı vermişim diyorum, iyi ki hayatımdan çıkarmışım bu boş insanı. Hatta öyle ki hayatta verdiğim en doğru 2 karar; çocuk yapmamak ve boşanmak:)

Üstelik benim boşanma serüvenim sancılı ve sıkıntılı sürecek. Kk'ya ibret niteliğinde diyebilirim. Ben davayı açmadan önce evlendikten sonra aldığımız arabayı, ben hak talep edemiyim diye abisinin üzerine geçirmiş, ortak kasada duran altınlarımızı çalmış ve araba için krediyi ben çekmiştim (ihtiyaç kredisi), krediyi de ödemiyor. Her ay 1435 TL onun kullandığı arabanın borcunu ödüyorum.

Bunların hiç önemi yok, giden mal olsun, para olsun ben ömrümün geri kalanını kazandım. Bu paha biçilemez birşey:)

Size tavsiyem ilerisi için durup düşünün. Ben bu adamla yaşlanmak istiyor muyum? Ömrümü geçirebilirim miyim? Bu insana güveniyor muyum? Tüm bu soruların cevaplarına göre hayatınıza yön verin. Boşanın veya boşanmayın diyemem size ama bu hayat mutsuz olmak için çok kısa, lütfen kendinize değer verin ve mutsuz bir hayata mahkum etmeyin kendinizi.
Ya inan uzulsem mi sevinsem mi bilemedim senin yasadiklarinin aynini hatta mislini yasadim bosanmak isteyip eve dondum ailem bi sans daha ver dedi ve bizimki psikopata bagladi son kez denemek icin geldim suan ama kaynanam bos durmuyor basladi islemlere :) sadece kendimi dusunuyorm bende artik can benim canim sen yaptiysan bende yapabilirim ailem arkamda cesaretine hayran kaldim iyi yapmissin o adama ama keske kredi cekmeseydin onun icin oda olmus artik olmusla olmuse care yok Rabbim sana tam dengin birini nasip etsin

Ya inan uzulsem mi sevinsem mi bilemedim senin yasadiklarinin aynini hatta mislini yasadim bosanmak isteyip eve dondum ailem bi sans daha ver dedi ve bizimki psikopata bagladi son kez denemek icin geldim suan ama kaynanam bos durmuyor basladi islemlere :) sadece kendimi dusunuyorm bende artik can benim canim sen yaptiysan bende yapabilirim ailem arkamda cesaretine hayran kaldim iyi yapmissin o adama ama keske kredi cekmeseydin onun icin oda olmus artik olmusla olmuse care yok Rabbim sana tam dengin birini nasip etsin
Ben insanların bu kadar kötü olabileceklerini düşünmezdim. İnan aynı durumda ben olsaydım, yani kredi onun üzerine olup araba bende olsaydı, ya krediyi üstlenmiştim yada arabayı vermiştim. Biz aileyiz diye düşünerek önemsememiştim kredinin veya arabanın kimin üstünde olduğunu... Hata etmişim ama diyorum ya hiç önemli değil, giden para olsun. Ben ömrümün geri kalanını kazandım. 6 aydır hiç olmadığım kadar iyiyim:) koca bir yük kalktı omuzlarımdan. Hayatımın tadını çıkartıyorum. Dünya varmış diyorum.

Toplumumuzda boşanmak topluma karşı bir duruş bence. Cidden cesaret istiyor. Okadar aldatılmasına, şiddet görmesine, mutsuz olmasına rağmen (ekonomik özgürlüğü olmayan kadınları tenzih etsem de tüm kadınların ekonomik özgürlüğünün olması gerektiğini savunuyorum) boşanmayan bir dünya kadın var malesef.

Ben mutlu olmayı seçtim. Bana bakıp boşanma aşamasında olduğum için "yaaa kıyamam ne zor" diyen insanlar oldu, üzülen ve hatta acıyan insanlar oldu. Ben üzülmüyorum ki:) aksine gurur duyuyorum kendimle. Baştan olmayacağı belli olan şeyi oldurmaya çalışarak vakit harcamadım.

Umarım senin de hakkında en güzeli olur:) çok mutlu olursun..

Ben insanların bu kadar kötü olabileceklerini düşünmezdim. İnan aynı durumda ben olsaydım, yani kredi onun üzerine olup araba bende olsaydı, ya krediyi üstlenmiştim yada arabayı vermiştim. Biz aileyiz diye düşünerek önemsememiştim kredinin veya arabanın kimin üstünde olduğunu... Hata etmişim ama diyorum ya hiç önemli değil, giden para olsun. Ben ömrümün geri kalanını kazandım. 6 aydır hiç olmadığım kadar iyiyim:) koca bir yük kalktı omuzlarımdan. Hayatımın tadını çıkartıyorum. Dünya varmış diyorum.

Toplumumuzda boşanmak topluma karşı bir duruş bence. Cidden cesaret istiyor. Okadar aldatılmasına, şiddet görmesine, mutsuz olmasına rağmen (ekonomik özgürlüğü olmayan kadınları tenzih etsem de tüm kadınların ekonomik özgürlüğünün olması gerektiğini savunuyorum) boşanmayan bir dünya kadın var malesef.

Ben mutlu olmayı seçtim. Bana bakıp boşanma aşamasında olduğum için "yaaa kıyamam ne zor" diyen insanlar oldu, üzülen ve hatta acıyan insanlar oldu. Ben üzülmüyorum ki:) aksine gurur duyuyorum kendimle. Baştan olmayacağı belli olan şeyi oldurmaya çalışarak vakit harcamadım.

Umarım senin de hakkında en güzeli olur:) çok mutlu olursun..
Ay insallah canim insallah bende atama bekliyorm insallah bende ayaklarim ustunde dururum senin adina inan cok sevindim bir gun bende boyle kendinden emin ve mutlu olmak icin suanda susarak sabirla bekliyorum dusun az once eltim aradi kaynanam aglama krizlerine giriyormus aramiyorm diye ama inan artik hic takmiyorm kendileri aileme kocami dusman ettiler beni de gorusturmek istemediler simdi de ben aramiyorm diye agliyor boyle de yuzsuz insanlar ama (senden de cesaret aldim inan cok sagol gercekten ) umrumda degiller hastalik dogal afet vs olmadikca da arayip sormuyorm kessinler gene yapmayacagim cildirsinlar bu saatten sonra hayatima bakacagim :) :)

Ay insallah canim insallah bende atama bekliyorm insallah bende ayaklarim ustunde dururum senin adina inan cok sevindim bir gun bende boyle kendinden emin ve mutlu olmak icin suanda susarak sabirla bekliyorum dusun az once eltim aradi kaynanam aglama krizlerine giriyormus aramiyorm diye ama inan artik hic takmiyorm kendileri aileme kocami dusman ettiler beni de gorusturmek istemediler simdi de ben aramiyorm diye agliyor boyle de yuzsuz insanlar ama (senden de cesaret aldim inan cok sagol gercekten ) umrumda degiller hastalik dogal afet vs olmadikca da arayip sormuyorm kessinler gene yapmayacagim cildirsinlar bu saatten sonra hayatima bakacagim :) :)
Şu hayatta herşeyden önemlisi sensin. Sen mutlu olursan etrafına mutluluk yansıtabilirsin. Değil mi? Sen de sağol buarada canım:)

İnşallah en kısa sürede atanırsın, canı gönülden diliyorum bunu.

İnsan çok üzülüyor daha 4-5 aylık evlilikler bitiyor en güzel zamanları yaşamaları gerekirken , bosanmalar o kadar çok arttiki sahi noldu bize . Sabır esigimi çok düşük artık yoksa insanlarmi gizli psikopat yada anlamadan dinlemeden nasıl yapılıyor evlilikler anlamış değilim . Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ..

İnsan çok üzülüyor daha 4-5 aylık evlilikler bitiyor en güzel zamanları yaşamaları gerekirken , bosanmalar o kadar çok arttiki sahi noldu bize . Sabır esigimi çok düşük artık yoksa insanlarmi gizli psikopat yada anlamadan dinlemeden nasıl yapılıyor evlilikler anlamış değilim . Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ..
Amin canim .. inanki sadece sabrediyorum ve dort yil pesimden kostular esim ve ailesi o kadar iyi kalplilerdiki kendi ailemle kotu oldum ben dugunun ertesi herkes degisti kocam dahil herkes 4 yil boyunca rol yapmislar resmen geldigim ve gordugum anda soka girdim resmen hayallerim yikildi gozlerimdeki gulusler kayboldu resmen Rabbim en guzelini yapar yapinca susarak bekliyorm simdi ne olacaksa olsun artik

Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
+1
Sürekli borcuda varsa benim eski eş.
Uzak durmak lazım

:) :) :) hep borc odemis yillardir cocuklugundan beri calisiyor 1 lira fazla parasi yok ayi anca geciriyoruz surekli anne ve babasinin borclarini odemis ve oduyor ve ben kendime bi tsort bile alamiyorm
Kaç canım. Kaç bebeğim. Kaç tatlım. Ben 2 kere bu insanla evlendim. Borçtan yakamı kurtaramadım. Ne zaman ki ayrılıyorum. Allah nazardan esirgesin. Param hep artıyor. İstediğimi alıyorum giyiyorum. Kızımı çok iyi bir okulda okutuyorum. Gerisini sen düşün canım.

Kaç canım. Kaç bebeğim. Kaç tatlım. Ben 2 kere bu insanla evlendim. Borçtan yakamı kurtaramadım. Ne zaman ki ayrılıyorum. Allah nazardan esirgesin. Param hep artıyor. İstediğimi alıyorum giyiyorum. Kızımı çok iyi bir okulda okutuyorum. Gerisini sen düşün canım.
Ah canim benim yaaa kacamiyorm ki bi kacabilsem:KK48::rolleyes: kendiliginden ayrilmasi icin sabirla ve sessizce bekliyorum ailemi uzdugume degmedi yemin ederim aldandim resmen

Ugrasmayacagim kaybedecek olan kendisi o duzelsin ben kendim gibi oldukca mutluyum canim cunku ben cabaladikca o inatlasiyor beni degistirmeye calisma diyor kanepede sigara icip haliya kul dokerken ve ben bel fitigiyken hic ugrasamam canim valla naparsa yapsin:KK54:
Haklısın boyle bir adam düzelmez. Senin hastalığına bile saygısı yok

Niye bosanmiyorsun neyi bekliyorsun?
Bu adam senden bosanmaz baksana cocuk yapma pesinde..aklinca seni kendine ömür boyu baglamak istiyor..

Back
X