• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan soğudum..

Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
Böyle ayıların kapatıldığı bir yer yok halihazırda :) ya tutup hastaneye götürecek ,tedavi sonrası davranışlarını gözlemleyip ona göre davranacaksın yada boşanıp nefes aldığını hissedeceksin .. bence ikinci şık daha uygun .. bazı evciller insanı hayattan soğutuyor ..yalnız dört ayaklı olanlarına can kurban ..

Böyle ayıların kapatıldığı bir yer yok halihazırda :) ya tutup hastaneye götürecek ,tedavi sonrası davranışlarını gözlemleyip ona göre davranacaksın yada boşanıp nefes aldığını hissedeceksin .. bence ikinci şık daha uygun .. bazı evciller insanı hayattan soğutuyor ..yalnız dört ayaklı olanlarına can kurban ..
:KK48::KK48::KK48:cok guldum valla aynen oyle

Aboww ... En korktuğum koca tipi .. KARİSİNİ KENDİNE RAKİP GOREN VE KİYASLAYAN ... siz arkadaş değilsiniz sonuçta

Herşeyin çözümü varda konuşmayı bilmiyorsa işin gerçkten zor.. problemi çözmek yerine geçiştirici cevaplarla erteler hep... yada kavga eder...
İlişkilerden biri hep az konuşmalı ki dengede tutun. O bağırınca kızınca susmayı deneyin. Yoksa kavgaların ardı arkası kesilmez.. evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız bi süre fedakarlık yapan olun zamanla oda sizn gibi davranır.

4 ay çok kısa bir süre bu hale gelmek için. İlk zamanlar kavgalar oluyor,ayrılma istekleri de oluyor soğuma da oluyor. Ama yalan söylüyr diyorsun. Ufak da olsa yalan doğru değil tabi ki. Sevgi tamamen bitmiş değildir bu kadar kısa sürede sadece öfkenizi sürekli tetiklediği için sevgiyi göremiyor olabilirsiniz.
Ayrıl diyemem,daha çok yenisiniz ve düzelebilir diye düşünüyorum.
Umarım yani..

Hemen bakiyorm sayfasina
Merhaba :)

Konularıma baktınız mı bilmiyorum ama konunuzla ilgili yorum yapmak istedim.

6 ay önce 8 aylık evliliğimi bitirdim. Boşanma aşamasındayım. Ex eşim saygısız, sevgisiz, merhametsiz, anlayışsız, hoşgörüsüz bir insandı. Senin ailen şunu dedi, senin ailen bunu yaptı diye diye beynimin etini yedi 8 ayda. İlk aylar alışma evresidir diye sabrettim, alttan aldım, idare ettim ama değişen hiçbir şey olmadı. 3 gün iyiysek 4 gün tartışmalı, gergin olurduk. 5 aylık evliyken düşünmeye başladım sonumuz ne olur, şimdiden böyleyse ömrümü nasıl geçiririm bu şekilde diye. Ve 8 aylık evliyken sağlık durumumdan dolayı ameliyat olmam gerekti, ameliyatımda yanımda olmayışı son noktayı koymamı sağladı.

Şimdi geriye dönüp baktığımda iyiki bu kararı vermişim diyorum, iyi ki hayatımdan çıkarmışım bu boş insanı. Hatta öyle ki hayatta verdiğim en doğru 2 karar; çocuk yapmamak ve boşanmak:)

Üstelik benim boşanma serüvenim sancılı ve sıkıntılı sürecek. Kk'ya ibret niteliğinde diyebilirim. Ben davayı açmadan önce evlendikten sonra aldığımız arabayı, ben hak talep edemiyim diye abisinin üzerine geçirmiş, ortak kasada duran altınlarımızı çalmış ve araba için krediyi ben çekmiştim (ihtiyaç kredisi), krediyi de ödemiyor. Her ay 1435 TL onun kullandığı arabanın borcunu ödüyorum.

Bunların hiç önemi yok, giden mal olsun, para olsun ben ömrümün geri kalanını kazandım. Bu paha biçilemez birşey:)

Size tavsiyem ilerisi için durup düşünün. Ben bu adamla yaşlanmak istiyor muyum? Ömrümü geçirebilirim miyim? Bu insana güveniyor muyum? Tüm bu soruların cevaplarına göre hayatınıza yön verin. Boşanın veya boşanmayın diyemem size ama bu hayat mutsuz olmak için çok kısa, lütfen kendinize değer verin ve mutsuz bir hayata mahkum etmeyin kendinizi.

Keşke işini birakmasaydin birde ailen istemiş sonuçta artık buna yapacak birşey yok geçti bitti 1 ay içinde düğün yapabilmek pek de kolay değil sonuçta insanlar masraf yapıyorlar kolay değil ki ben eşimin ailesinin yaptıklarını ilk aylar çok taktım evimde huzurum kalmadı şimdi dalga geçiyorum artık ama yaptığıma pişmanım belki oda öyle bir duyguya girer nebilim ama her defasında yüze vurmak pek hoş değil gerçekten abur ay içinde nasıl dugun yapacaktı ailen bnm ailem bilezik istemedi şerefine kalsın dedi 4 bilezik geldi şaka gibiydi kendi kızı evlenirken gorucem diyorum şimdi eşime bana ne yapıldıysa bn de onu yaparım diyor eşim de artık anladı ailesini yine senin ailen düğüne ortasında katılmadılar dimi benim kınama 10 da geldiler şaka gibiydi napayim şimdi boğazina mı atliyim ir kaç ay daha idare etmeye çalış istersen
Aman keske benimkiler de 10da katilsalarmis hatta hic gelmeselermis. Gelip olay ckarttilar dugunumun icine ettiler..ustelik,tum masraflarinim esime ait oldugu dugun...kendileri 5kurus hatcamamisti ve gelipmahvedip gittiler..

Aman keske benimkiler de 10da katilsalarmis hatta hic gelmeselermis. Gelip olay ckarttilar dugunumun icine ettiler..ustelik,tum masraflarinim esime ait oldugu dugun...kendileri 5kurus hatcamamisti ve gelipmahvedip gittiler..

Aynıları bende de oldu canım esin neye dayanarak madem bu kdr üzerine gelme lüksüne sahip çok garip

Kadın nerdeyse boşanmak üzere milletin derdi 'burcu ikizler mi ?'
Hobilerinide sorun bari
Bende ikizlerim. evet dengesizlik haliyle oluyor ama bu radde değil adamda demek ki başka sıkıntılar var

Kendini duvarlara vuran, intihar etmekle ajitasyon yapan erkek mide bulandırıcı!
Allah sabır versin size

Hazır çocuğunuz da yokken ayrılın. Sağlıklı bir ilişkiniz yok eşinizle, hatta kendisi sağlıklı bir insan değil. Sebepsiz yere kendiyle sizi kıyaslıyor ve bu ömrünüzün sonuna kadar böyle gidecek. Kendini nereye çarpıyosa çarpsın, yarın bir gün size çarpmasından iyidir.

Adam ruh hastasi. Boyle birinden ne kadar saglikli iliski beklenir ki. Intihar da edemez. Intihar ederim diye insan karisini tutar mi, nereye kadar?
Bosanmak sizin icin hayirlisi. Dengesiz adam sizin de dengenizi bozar. Intihar falan hikaye...

Duzelmiyor degil mi
Hayir. Daha beter olur. Hele cocuktan sonra... nasilsa artik cocuk var gidemez diye daha beter olur...esin saglikli bir ruh haline sahip degil. Kisiliginde sorun var daha dogrusu. Ezik, asagilik kompleksi var ve bunu senin ustunde kusuyor. Kendi ezikligini bastirmak icin seni asagiliyor. O srnin seviyene cikamayacagi icin seni kendi seviyesine indirdigini saniyor asavilayarak. Giderek daha beter olur. Daha fazla sayginizi yitirmeden bosanin.

Meslek lisesi mezunu canim bi yere gidiyor gitmedim diyor ben yakalayinca da ne var diyor baska sekilde uste cikiyor
Yalanin saygisizligin burcla alakasi yok. Ikizler burcu dengesiz yalanci denek degil. Esinizin karakter olarak sıkıntıları var bence. Oturun sakince derdinizi anlatin. Kavga etmek yerine yalanini yakalayinca ertesi gun ben yalan soylemini istemiyorum biyle iliski yurutemen deyin. Siz sabır gösterip dogru yolu anlatmaktan baska çareniz yok evlilik daha yeni. Ana sorunlar sanki kişinin karalterinden kaynaklanıyor. Bence duzeltneyi deneyin. Şahsi görüşüm de cok zor düzeleceği.

Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
Ben şu ailelerin altın isteme olayındam aşırı irrite oluyorum ya. Evleniyosunuz arkadaşım iş ortaklığına mı giriyorsunuz dimi ama.. Her neyse tabi ben biliyorum ki bunu düşünenler olarak azınlıktayız. Sonuçta Türk adeti gibi bişey olmuş artık bu. Kocandan evlendikten sonra istemediler ya önce istediler. Oda hoşuna gitmediyse evlenmeseydi. Boşanma hemen bence. Aile için edilen kavgalardan sonrasında çok pişman olursunuz. Ama yalanlarına dikkat et. İşte o en tehlikelisi.

Ben şu ailelerin altın isteme olayındam aşırı irrite oluyorum ya. Evleniyosunuz arkadaşım iş ortaklığına mı giriyorsunuz dimi ama.. Her neyse tabi ben biliyorum ki bunu düşünenler olarak azınlıktayız. Sonuçta Türk adeti gibi bişey olmuş artık bu. Kocandan evlendikten sonra istemediler ya önce istediler. Oda hoşuna gitmediyse evlenmeseydi. Boşanma hemen bence. Aile için edilen kavgalardan sonrasında çok pişman olursunuz. Ama yalanlarına dikkat et. İşte o en tehlikelisi.
Evlenene kadar hersy cok guzel di ne istersen iste guzel gelinim hakkin diyordu kaynana :)

Yalanin saygisizligin burcla alakasi yok. Ikizler burcu dengesiz yalanci denek degil. Esinizin karakter olarak sıkıntıları var bence. Oturun sakince derdinizi anlatin. Kavga etmek yerine yalanini yakalayinca ertesi gun ben yalan soylemini istemiyorum biyle iliski yurutemen deyin. Siz sabır gösterip dogru yolu anlatmaktan baska çareniz yok evlilik daha yeni. Ana sorunlar sanki kişinin karalterinden kaynaklanıyor. Bence duzeltneyi deneyin. Şahsi görüşüm de cok zor düzeleceği.
Ugrasmayacagim kaybedecek olan kendisi o duzelsin ben kendim gibi oldukca mutluyum canim cunku ben cabaladikca o inatlasiyor beni degistirmeye calisma diyor kanepede sigara icip haliya kul dokerken ve ben bel fitigiyken hic ugrasamam canim valla naparsa yapsin:KK54:

Hayir. Daha beter olur. Hele cocuktan sonra... nasilsa artik cocuk var gidemez diye daha beter olur...esin saglikli bir ruh haline sahip degil. Kisiliginde sorun var daha dogrusu. Ezik, asagilik kompleksi var ve bunu senin ustunde kusuyor. Kendi ezikligini bastirmak icin seni asagiliyor. O srnin seviyene cikamayacagi icin seni kendi seviyesine indirdigini saniyor asavilayarak. Giderek daha beter olur. Daha fazla sayginizi yitirmeden bosanin.
Allah vermedigi surece asla cocuk istemiyorm zaten canim bebegimle ortada kalirim biliyorum gelen giden ezer

Back
X