- 3 Kasım 2022
- 42
- 43
- 3
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
Arkadaşlar merhaba kısa anlatacağım. Kocamla 3 yıldır evliyiz evlenmeden önce bana deli gibi hediyeler alırdı evlendikten sonra hesap kitap işine girdi evin tüm giderleri kira aidat mutfak herşeyi ortak ödüyoruz ev işleri ortak değil sadece bende. Çocuk var 5 aylık. Giderleri yine kime denk gelirse. Çocuğa annm bakıyor annm de babam ile yaşıyordu başka bi ilçede ama çocuğa bakmak için geldi annemin evde doğalgazı çocuk var diye açıyoruz. Kocamla daha önce kavga ettim adam olan evini geçindirir dedim. Çünkü benden devamlı para istiyor giderler için ama kendi arabasını falan değiştirdi lüx bişey aldı. Bana gelince hep para yok diyordu. Dedi ki sen doğalgaza yardım et ailene burayı ben hallederim. Buranın doğalgaz 7 bin gelmiş annem de diyor ki öylelerine acıma kendi doğalgazı açsın bakıcısını da tutsun görsün o zaman. Bu adam nasıl bi adam sizce benim zoruma gidiyo bununla evli olmak artık
Ben bugün yazılanlardan hiçbir şey anlamıyorum.
Neden bize işkence ediyorsunuz?
Anneniz çocuğa baska bir evde mi bakiyor?
O evin giderlerini eşiniz
Annem çocuğa kendi evinde bakıyor eşim oranın doğalgazına yardım et diyor bizim evi ben hallederim diyorBen bugün yazılanlardan hiçbir şey anlamıyorum.
Neden bize işkence ediyorsunuz?
Anneniz çocuğa baska bir evde mi bakiyor?
O evin giderlerini eşiniz mi karşılıyor?
Artık karışmıyorum . Ben hem iş hem ev hem çocuk yoruldum dedim. bana dedi ki ev işlerini genelde kadınlar yapıyo dedi bende erkekler de genelde evi geçindirir dedim biraz erkeklik gururunu kırdım bilerekAilenize destek olun, eve yardimci kadin cagirin, haftada 1-2 akşam disaridan yemek siparis edin. Bunlari kendi maasinizla karsilayin. Geri kalan masraflara karismayin.
Yoo ev islerini erkeklerde yapıyor. Benim esim yapardi. Erkekler cok guzel cam silip, ev süpürür, bulasik ve camasirda da basarililar. Masrafi siz yaparken iyi, ev isine gelince kadin isi mi oluyormusArtık karışmıyorum . Ben hem iş hem ev hem çocuk yoruldum dedim. bana dedi ki ev işlerini genelde kadınlar yapıyo dedi bende erkekler de genelde evi geçindirir dedim biraz erkeklik gururunu kırdım bilerek
Anneniz duzenini bozmus gelmis ve hakli bence . Bakici tutun evde kendiniz bebege baktirin.
Ama annenizle evlilik icindeki
Siz konuyu anlamamışsınız.Araba alındıysa evlisiniz ortak kullanacaksınız kendi malı diye bir şey yok ki
Sizin de annenizin de uslubu çok çirkin
Çalışan iki insan tabi ki giderlerini ortak karşılar bundan normal ne olabilir ki
Peki bunda ne var onu anlayamadim?Annem kendi evinde bakıyor çocuğa
Annem çocuğa kendi evinde bakıyor eşim oranın doğalgazına yardım et diyor bizim evi ben hallederim diyor
Peki…Siz konuyu anlamamışsınız.
İkiniz de olayı yanlış anlamışsıniz.Artık karışmıyorum . Ben hem iş hem ev hem çocuk yoruldum dedim. bana dedi ki ev işlerini genelde kadınlar yapıyo dedi bende erkekler de genelde evi geçindirir dedim biraz erkeklik gururunu kırdım bilerek
Yoo ev islerini erkeklerde yapıyor. Benim esim yapardi. Erkekler cok guzel cam silip, ev süpürür, bulasik ve camasirda da basarililar. Masrafi siz yaparken iyi, ev isine gelince kadin isi mi oluyormus
Kocamla ortak ödeyeceğiz bakıcıyı o yüzden istemiyor. Ama doğalgazı sadece ben ödüyorum annemin evi oluncaO nasıl bir ev yedi bin dogalgaz faturası gelmiş
Birde evli iki insan giderleri birlikte karşılar alınacak şeylere birlikte karar verirler . Birikim ne kadar neye yapılacak bu düzen oturması lazım. Bakıcı tutsanız eve gelse yedi bin maaşı ona verseniz daha rahat olmaz mı ?
İşte kendisi ayının kış uykusuna yattığı gibi devamlı yatıyor bende siz gibi düşünüyorum ama eldeki mal bu olunca bende kendimi koruyorumİkiniz de olayı yanlış anlamışsıniz.
Hamile kalana kadar çalıştım bir yıl içinde tekrar başlayacağım evi geçindirmek ikimizin de görevi . Ortak bir hayat yaşıyoruz . Şu an çalışmıyorum eşim gelince mutfak toplar çamaşır asar çocukla yetişemiyorum bazen . Bence ikiniz de kadının rolü şu erkeğin rolü bu kafasından çıkın siz bu durumda zararlı cikmissiniz zaten
Allah yardımcıniz olsun . Çok zor böyle bir evlilik hayatıİşte kendisi ayının kış uykusuna yattığı gibi devamlı yatıyor bende siz gibi düşünüyorum ama eldeki mal bu olunca bende kendimi koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?