- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
İyi koruyamamissiniz ama çocuk olmuş allah uzun ömür versinİşte kendisi ayının kış uykusuna yattığı gibi devamlı yatıyor bende siz gibi düşünüyorum ama eldeki mal bu olunca bende kendimi koruyorum
Teşekkür ederim evet çocuk çok bağlıyorİyi koruyamamissiniz ama çocuk olmuş allah uzun ömür versin
Araba alındıysa evlisiniz ortak kullanacaksınız kendi malı diye bir şey yok ki
Sizin de annenizin de uslubu çok çirkin
Çalışan iki insan tabi ki giderlerini ortak karşılar bundan normal ne olabilir ki
Giderlerin bu kadar keskin sekilde 2ye bölünmesini dogru bulmuyorum. Isyukunu ustlenen taraf imkanlari ölçüsünde disaridan yardim alabilir, diger tarafta buna katilmali.Kocamla ortak ödeyeceğiz bakıcıyı o yüzden istemiyor. Ama doğalgazı sadece ben ödüyorum annemin evi olunca
Sağolun . Ben zaten çok dayanamam muhtemelen bu şekilde benim kaybım oluyor kendisi gayet iyi her anlamda.Allah yardımcıniz olsun . Çok zor böyle bir evlilik hayatı
1 buçuk yıllık mı, yoksa 3 yıllık mı evlisiniz?Arkadaşlar merhaba kısa anlatacağım. Kocamla 3 yıldır evliyiz evlenmeden önce bana deli gibi hediyeler alırdı evlendikten sonra hesap kitap işine girdi evin tüm giderleri kira aidat mutfak herşeyi ortak ödüyoruz ev işleri ortak değil sadece bende. Çocuk var 5 aylık. Giderleri yine kime denk gelirse. Çocuğa annm bakıyor annm de babam ile yaşıyordu başka bi ilçede ama çocuğa bakmak için geldi annemin evde doğalgazı çocuk var diye açıyoruz. Kocamla daha önce kavga ettim adam olan evini geçindirir dedim. Çünkü benden devamlı para istiyor giderler için ama kendi arabasını falan değiştirdi lüx bişey aldı. Bana gelince hep para yok diyordu. Dedi ki sen doğalgaza yardım et ailene burayı ben hallederim. Buranın doğalgaz 7 bin gelmiş annem de diyor ki öylelerine acıma kendi doğalgazı açsın bakıcısını da tutsun görsün o zaman. Bu adam nasıl bi adam sizce benim zoruma gidiyo bununla evli olmak artık
3 yık oldu ama 3.5 olmaz galiba çünkü boşanma konusu hep gündem kendisi de sıcak bakıo devmlı1 buçuk yıllık mı, yoksa 3 yıllık mı evlisiniz?
Evlilikte para konusu
Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al...www.kadinlarkulubu.com
Ben de onu merak ettim Ziyagil konağı herhalde mübarekO nasıl bir ev yedi bin dogalgaz faturası gelmiş
Ya canım şimdi şöyle, bu adam seni aldatmıyorsa, parayı başkalarıyla yemiyorsa, çocuğun falan ihtiyaçlarını karşılıyosa, kalan parayla birikim yapmak istiyo olabilir. Belki sizin çok para harcadığınızı düşünüp bu şekilde kendince önlem alıyor olabilir. Mesela annenin doğal gazını karşıla demesi önemli bence. Çoğu erkek buna tepki gösterip torunları tabi yakıcaklar falan diyebilirdi. Bi ilişkide senin paran benim param olunca pek hoş olmuyor. Ama birden bire annenizinde gazına gelip evliliğinizi bitirmeye kalkmayın derim benArkadaşlar merhaba kısa anlatacağım. Kocamla 3 yıldır evliyiz evlenmeden önce bana deli gibi hediyeler alırdı evlendikten sonra hesap kitap işine girdi evin tüm giderleri kira aidat mutfak herşeyi ortak ödüyoruz ev işleri ortak değil sadece bende. Çocuk var 5 aylık. Giderleri yine kime denk gelirse. Çocuğa annm bakıyor annm de babam ile yaşıyordu başka bi ilçede ama çocuğa bakmak için geldi annemin evde doğalgazı çocuk var diye açıyoruz. Kocamla daha önce kavga ettim adam olan evini geçindirir dedim. Çünkü benden devamlı para istiyor giderler için ama kendi arabasını falan değiştirdi lüx bişey aldı. Bana gelince hep para yok diyordu. Dedi ki sen doğalgaza yardım et ailene burayı ben hallederim. Buranın doğalgaz 7 bin gelmiş annem de diyor ki öylelerine acıma kendi doğalgazı açsın bakıcısını da tutsun görsün o zaman. Bu adam nasıl bi adam sizce benim zoruma gidiyo bununla evli olmak artık
Sizin gururnz kırılmadi ev işlerini kadınlar yapıyor derken evi erkek gecindirir derken erkeklik gururu kırılmışmiş Allah'ım vallahi sasirsam mi kiZsam mi bilemedim. Böyle adamlari baba yapiyrsnz ona mi kizsam yine bilemedim.Artık karışmıyorum . Ben hem iş hem ev hem çocuk yoruldum dedim. bana dedi ki ev işlerini genelde kadınlar yapıyo dedi bende erkekler de genelde evi geçindirir dedim biraz erkeklik gururunu kırdım bilerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?