- 21 Şubat 2021
- 925
- 3.062
- 63
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
Aynen7 bin doğalgaz faturasından sonra hiçbirşeye odaklanamıyorum
70-80 derecelere almışlarsa ev sıcak oluncada camları açıp serinlemek istemişlerse olabilir sanki.Naptınız ablacım cehennemin bir şubesini mi açtınız?
Sonbahar ayında 7bin gelen doğalgazı kışın düşünemiyorum
Çoğu erkek torunu tabii yakacak mı diyebilirdiYa canım şimdi şöyle, bu adam seni aldatmıyorsa, parayı başkalarıyla yemiyorsa, çocuğun falan ihtiyaçlarını karşılıyosa, kalan parayla birikim yapmak istiyo olabilir. Belki sizin çok para harcadığınızı düşünüp bu şekilde kendince önlem alıyor olabilir. Mesela annenin doğal gazını karşıla demesi önemli bence. Çoğu erkek buna tepki gösterip torunları tabi yakıcaklar falan diyebilirdi. Bi ilişkide senin paran benim param olunca pek hoş olmuyor. Ama birden bire annenizinde gazına gelip evliliğinizi bitirmeye kalkmayın derim ben
Niye hemen çocuk yaptınız tepkisi duymamak için olabilir4 Kasım 2022 de 1 buçuk yıllık evli olan konu sahibi 23kasım 2022de 3yıllık evli olmuş.
O konuya neden evlilik oturmadan, adamı tanımadan paldır küldür çocuk yaptın eleştirisi geldiği için konu sahibi suan 3 yıl diyerek yalan söylüyor bence.4 Kasım 2022 de 1 buçuk yıllık evli olan konu sahibi 23kasım 2022de 3yıllık evli olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?