• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan şüphe etmek beni mahvediyor

Ya çok sinir bozucu bir durum.
Benim ki yapmaz demeyin.
Erkeklerin hepsi aynı.....
Canım kendini toparla Allah yardımcın olsun
Şimdi sorsan hayır ben öyle şey yapmam der
Bir de inandırıcıdırlar ki...
Canım kararı sen vereceksin otur kendini dinle...
Sakin olmaya çalış ki bu çok zor

evet arkadaslar sonuc belli oldu esimin busabah beni aldattigindan emin oldum biraz once dinlerken sok oldum esim ve arkadasi yani soforu bu gece saat 4.30 da bir yerde durdular ve bir bayana bizimle gelirmisin biraz vakit gecirmek istermisin diye sordular oda sanirim hayir cevabini verdi bunlar devam etti yola ve uff ya gelmedi negüzeldi öyle onunla simdi ne guzel vakit gecirmesi olurdu dediler ve daha buraya yazamiycam terbiyesizce laflar. ohayir derse desin ya baska kizmi yok gece gecede neguzel olur birtane bulsak diyolardi suan elim ayagim titriyo ne yapicagimi sasirdim lutfen yardim edin

Canim bu mesajini simdi okuyorum.:1shok:
Yukardaki mesajimdada dedigim gibi.
Elin kolun bagli oturup, hic birseyden haberdar olmayarak, icinde süpehelerinle onun seni aldattigini düsünecektin sürekli.
Gün yüzüne cikmis iste.

Bundan sonrasina ben birsey diyemem.
Bu senin hayatin canim.
Bir kere affettim diyorsun, demekki devami geliyormus affetsende..
Insallah kendin icin dogru olani yaparsin.

b u şüphe insanı öldürü canım ya...
nasıl yaşayabiliyorsun bu şekilde. yanlış anlama seni kınamak değil.
ama bence bu kadar şüphe norml değil, bi doktora gözükmelisin.

bir kadin kocasindan süpheleniyorsa vardir birsey. Doktorlik bir durum yok, kadini aldatiyormus.
Ates olmayan yerden duman cikmaz, bir bildigi vardiki süpheleniyordu.

ayy çok can sıkıcı bir durum kendim yaşamış gibi üzüldüm
düşündüm ben olsam ne yapardım die katlanamazdım aslaa
bu çok onur kırıcı bişey bilmiyorum tıkandım belki bir gün benimde başıma gelir die büyük konuşmak istemiyorum

buradaki biçok arkadaş dinleme cihazı koymakla iyi etmediğini söylemiş ama bence kafada kurup durmaktan iyidir. şüpheleceğine emin olman daha az yıpratır seni. o geceki olayda da belkide sadece şöförünüzün hatası vardır, belki o çağırmıştır. eşin de erkekliğe b.k sürdürmemek için( hep yaparlar ya) gelseydi iyi olurdu falan demiştir. bence herşeyden emin olmadan ve iyi düşünmeden yuvanı yıkma. aklıma gelmişken cep telefonuna kurulan ufak bir programla 24 saat kimle ne konuşuyor, kimle mesajlaşıyor senin telefonuna gelen bildiriyle öğrenebilirsin. bi dene istersen.

bu kadar olmaz ya..dedektiflik yapacağına avukata git boşan daha iyi :delphin:
kendini yıpratırsın her gün dinlemekle yaptımı yapmadımı :bbo:
yapacağı varsa yapar ya insan bu kadar mı sevmez kendini yazık be sana :mymeka:

cnm eşinin daha önce ki hataları nedeniyle şüphe duyman normal ama bunu sana zarar vercek düzeyde yapma sonuç olarak o yapacaksa yapar zaten ama bu arada olan yine sana olur. zamanla eşinin yaptığı yanlış zaten ortaya çıkacaktır o zamanda devam ya da tamam deme kararı yine sana kalmış. ona belli etmeden kuşkulandığın noktaları irdeleyebilirsin eş olarak bu senin en doğal hakkın onun yaptığı her yanlışdan senin hayatında etkilenmiş olucak çünkü

bu kadar olmaz ya..dedektiflik yapacağına avukata git boşan daha iyi :delphin:
kendini yıpratırsın her gün dinlemekle yaptımı yapmadımı :bbo:
yapacağı varsa yapar ya insan bu kadar mı sevmez kendini yazık be sana :mymeka:

Inanin HER bayan, eger kocasindan süpheleniyorsa dedektiflik yapar.
Ve yapmalidirda.
Birsey hakkinda karar vermeden arastirma yapilmalidir, her konuda bu böyledir.
Esler arasindada böyle.
Durup dururken ben senden süpheleniyorum diye gidipte dava acip bosanmasi mantikli mi?
Arastiracak elbet.
Cihazda koyacak, gerekirse adamda takacak pesine.
Hergün bilmeden aldatilmaktansa, dedektiflik yapip, gerektiginde bosanmayi daha fazla tercih ederim (Allah büyük söyletmesin).

Ve sonuc ortada zaten, adam yapacagini yapiyormus.
Allah böylelerini bildigi gibi yapsin.
Evde gül gibi karisi beklerken elin sokak sür..tlerine bulasiyorlar ya.... akilsizlar!

sensible' a aynen katılıyorum. bir şüpheyle boşansın mı hemen. kocasından şüphelenen her kadın avukata mı koşuyor? suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur. tabi ki kanıtlamaya ya da temize çıkarmaya çalışacak başka ne yapsın, bunun kendini sevmemekle ne alakası var anlayamadım?

lady54 sen eşine güvensizlik duydugun an boşanırsın tamam canım çocuklarında varsa cocuklarını unutup ..yerimseniben
sensible arkadaş cok güzel açıklamış olayı..

şüphe insanın içini kemiren kurt gibidir..

önemli olan senin psikolojin canım..yapsada yapmasada seni bitiren zaten bu olur...

evet arkadaslar sonunda onunla konustum herseyi yuzune vurdum konusmayla basladik bagirismayla devam ettik ilk once inkar etti sana kim soylediyse yalan aramizi bozmak isteyen birisi falan ben kesinlikle asla oyle birsey yapmam diye kendini savunmaya basladi daha beni dinlemeden sen nasil inanirsin boyle seylere diye kapiyi vurup gitti ardindan hemen onu aradim ve dinleme cihazini ona dinlettim tam yoldaki bayana arabaya gelme teklif sahnesini ardindan 10 dakika gecmeden bu geri eve geldi sen bana nasil boyle bir oyun oynarsin utanmiyomusun diyo bende dedim utanicak biri varsa oda sensin onunla artik birarada olamiycami ayrilicagimi soyledim iyice cildirdi 2 gundur ev sessiz hala eve geliyor ama tek kelime etmiyoruz ona en kisa zamanda cocuklara yansitmadan gitmesi gerektigini söyledim. suan durum boyle ben aldatilmayi hazim edemem hala zoruma gidiyor cildiriyorum dusundukce.

ve kadın hisseder nokta...

bunu bilir bunu söylerim sende yanılmamışsın evet belki icraatta birşey yok ama teşebbüs olması bile kötü...

evlisin çocukların var bu konularda yanlış birşeye yönlendiririm diye yorum yapamıyorum...

hakkında hayırlısı olsun....

evet arkadaslar sonunda onunla konustum herseyi yuzune vurdum konusmayla basladik bagirismayla devam ettik ilk once inkar etti sana kim soylediyse yalan aramizi bozmak isteyen birisi falan ben kesinlikle asla oyle birsey yapmam diye kendini savunmaya basladi daha beni dinlemeden sen nasil inanirsin boyle seylere diye kapiyi vurup gitti ardindan hemen onu aradim ve dinleme cihazini ona dinlettim tam yoldaki bayana arabaya gelme teklif sahnesini ardindan 10 dakika gecmeden bu geri eve geldi sen bana nasil boyle bir oyun oynarsin utanmiyomusun diyo bende dedim utanicak biri varsa oda sensin onunla artik birarada olamiycami ayrilicagimi soyledim iyice cildirdi 2 gundur ev sessiz hala eve geliyor ama tek kelime etmiyoruz ona en kisa zamanda cocuklara yansitmadan gitmesi gerektigini söyledim. suan durum boyle ben aldatilmayi hazim edemem hala zoruma gidiyor cildiriyorum dusundukce.

:1shok::1shok:
Bu ne ya
Birde sen mi utanacakmissin?
Hasbinallah:kızgın:
Sucunu kabul ette özür dile bari be adam:kızgın:
Birde zeytin yagi gibi üste cikmalari yok muuuuuuu!!!!!:kızgın:

şüphe içinm için yer bitiri seni...bunun başka bi çözümü olmalı

cok üzüldüm senin adina ve cok üzülüyorum kendi adima..
erkeklerden nefret ediyorum bu es olmayi haketmeyen eslerimiz yüzünden.gercekten erkegin iyisi olmazmis.en iyi erkek benim babam oda anneme cok cektirdi ve halada cektiriyor..:çok üzgünüm:

oww durumlar karışık ama arkandayım en doğrusunu yapmışsın
her şey ortaya dökülmeli varsada yoksada bilinmeli ;)
ama böyle bir şey varsada hala inkar ediyor olması beni şaşırttı :S
ama yapmadıysada evde kalır ispatlamaya çalışırdı
benm kafam karıştı :S sana Allah klaylık versin ..

gerçekten çok üzüldüm. inşallah yoluna girer herşey..........................................................................

Son düzenleme:
Back
X