• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan şüphe etmek beni mahvediyor

olay saygısını kaybetmiş bence siz annesiniz ve eşiniz böyle konuşuyor ...yazık verilen emeğe 2 çocuğa yazık ..sizde ayrılmayı düşünüyorsanız neden halaberabersiniz ..devam edersenız dahada kötü olaylar çıkarbilir ..

merak eden arkadaslarim icin kisaca sonucu söylemek istiyorum evden tasinmaya karar vermistim kendime bir ev tutmustum ama bu arada oda kendisine ev tutmus oyüzden ben geri vazgectim o gitti simdi cok rahatladim kafami toparliyorum cocuklarima daha iyi bir anne oluyorum 2 gün önce abisi halasi bana geldi konusmak icin bana diyolar neden böyle yaptin cocuklari babasiz birakinca simdi mutlumu oldun ufak tefek tartismalar her evlilikte olur falan bende dedim o size ne anlatti bilmiyorum ama bizim meselemiz ufak tefek tartisma degildi o beni aldatti cocuklarimin riskini kadinlarla yiyordu dedim abisi bir parladi sen yalan söylüyosun benim kardasim aslöa oyle birsey yapmaz iftira etme dedi bende birdakka dedim dinleme cihazini kaydini bilgisayara yüklemistim actim simdi dinle bakalim ben nekadar yalan söylüyormusum dedim dinlerken ben cikiyim siz rahat dinleyin dedim arkadasiyla öyle terbiyesiz seyler konusuyorlarki birbirlerine kadinlarla nasil yattiklarini anlatiyolar 5 dakika sonra iceriye geldim tabi bunlar sok olmus bilgisayari kapadim bukadar yeter heralde dedim ya iste beni ikna etmek icin basladilar hayir dedim sinirlenim gittiler

çok geçmiş olsun canım... üşenmedim herşeyi okudum.. zararın neresinden dönsen kardır.. çok haysiyetsiz biriymiş eşin.. bundan sonra çok güzel günler geçirmen dileğiyle..

hımmmm kayıt cihazından baya bişiler duymuşsun artık emin olmuşsun bence en iyisini yapmışsın
yolunuz açık olsun

esracım şuan ne haldesin kim bilir ama bence sakın ikinci bi şans daha vermeye kalkma...bian önce bitir bu evliliği orası almanya devlet daha çok kadınların arkasında bu yüzden şanslısın...dinleme cihazı koymakladada çok ii yapmışsın yoksa kim bilir daha ne kadar seni aptal yerine koymayı planlıyodu..allah yardımcın olsun kardeşim bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutma

cok tesekkür ederim arkadaslar sizden cok destek gördüm onu artik affetmem ama mecburen 1 sene evli kalmak zorundayim hemen bosanamiyorum 1 sene ayri yasamam lazimmis cünkü o bosanmayi deddediyor

ilk defa bi konuyu okurken sanki benim başıma gelmiş gibi sinirden nefes nefese kaldım,dizimi sallıyorum 5 dakkadır..aman allahımmmm...içimden gelenleri buraya yazamam.süresiz atılırım siteden çünkü..ama sen anlamışsındır arkadaşım..çok doğru bi karar vermişsin..Herşeyin en güzeli senin olsun inşallah..inan çok etkilendim..biraz hava almam lazım..

cok tesekkür ederim arkadaslar sizden cok destek gördüm onu artik affetmem ama mecburen 1 sene evli kalmak zorundayim hemen bosanamiyorum 1 sene ayri yasamam lazimmis cünkü o bosanmayi deddediyor

geçmiş olsun be gülüm, kolay değil, ama sen buna rağmen çok sabırlı davranmışsın, ben olsam kesin o adamı çiğnerdim herhalde, ateş düştüğü yeri yakar böyle şeyler kolay değil, 2 tane beben var ve sana muhtaçlar, eminim ki sen de dimdik ayakta duracak kadar güçlü bir kadınsın, yaşadığın en kötü acının bu olması dileğiyle, mutluluklar senin olsun inşallah Şeniz

arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:
O ses kayıt cihazını bulursa tepkisi ne olur hiç düşündünüz mü? Sana güvenmiyorum demek bu resmen, açık açık sıkıntınızı ona söylemek yerine, bu gizli kapaklı işler niye?

O ses kayıt cihazını bulursa tepkisi ne olur hiç düşündünüz mü? Sana güvenmiyorum demek bu resmen, açık açık sıkıntınızı ona söylemek yerine, bu gizli kapaklı işler niye?
Kız 2009'dan bir konuyu hortlatmışsın. Helal valla :KK48:

arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:
Sevgi nedir ki? İnsan hangi özellikleri olan birini sever? Kuru sevgi olur mu?
Çapkın olan, bana güven vermeyen bir erkeği ben nasıl severim diye düşündüm.
Geri affettiğini söylüyorsun. Sebep olarak çok sevmene bağlıyorsun. Çocuklar falan deseydin yine tamam diyecektim ama bir sevgidir almış başını gidiyor.
Sen zaten yakalasan da bir şey değişmez ki çok seviyormuşsun.

Sevgi nedir ki? İnsan hangi özellikleri olan birini sever? Kuru sevgi olur mu?
Çapkın olan, bana güven vermeyen bir erkeği ben nasıl severim diye düşündüm.
Geri affettiğini söylüyorsun. Sebep olarak çok sevmene bağlıyorsun. Çocuklar falan deseydin yine tamam diyecektim ama bir sevgidir almış başını gidiyor.
Sen zaten yakalasan da bir şey değişmez ki çok seviyormuşsun.

konu eski canım...

En son iki sene once girmis foruma ama ne yaptilar ayrilabildi mi cok merak ediyorum

Back
X