Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkür ederim arkadaslar sizden cok destek gördüm onu artik affetmem ama mecburen 1 sene evli kalmak zorundayim hemen bosanamiyorum 1 sene ayri yasamam lazimmis cünkü o bosanmayi deddediyor
O ses kayıt cihazını bulursa tepkisi ne olur hiç düşündünüz mü? Sana güvenmiyorum demek bu resmen, açık açık sıkıntınızı ona söylemek yerine, bu gizli kapaklı işler niye?arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:
Kız 2009'dan bir konuyu hortlatmışsın. Helal vallaO ses kayıt cihazını bulursa tepkisi ne olur hiç düşündünüz mü? Sana güvenmiyorum demek bu resmen, açık açık sıkıntınızı ona söylemek yerine, bu gizli kapaklı işler niye?
Evet hatta şimdi okudum, arkadaş haklı çıkmış, kocası aldatmış gerçektenKız 2009'dan bir konuyu hortlatmışsın. Helal valla![]()
Sevgi nedir ki? İnsan hangi özellikleri olan birini sever? Kuru sevgi olur mu?arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:
Sevgi nedir ki? İnsan hangi özellikleri olan birini sever? Kuru sevgi olur mu?
Çapkın olan, bana güven vermeyen bir erkeği ben nasıl severim diye düşündüm.
Geri affettiğini söylüyorsun. Sebep olarak çok sevmene bağlıyorsun. Çocuklar falan deseydin yine tamam diyecektim ama bir sevgidir almış başını gidiyor.
Sen zaten yakalasan da bir şey değişmez ki çok seviyormuşsun.
ayy evet öyleymiş. günde bilmem kaç konu açılıyorsa 2009 un konusunu hortlatmak için kaç sayfa geriye gitmek lazım acaba??konu eski canım...