• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan şüphe etmek beni mahvediyor

Esracim son durumlar nedir?
degisen birsey yok hayatim ayni evde birbirine gicik olan iki insan sade ayni evi paylasiyoz baska hicbirseyi zaten eve cok az geldigi icin isi dolayisiyla fazla zor olmuyo o ayrilmak istemiyor beni bu evden cocuklarimdan kimse ayiramaz diyor simdilik bu sekil ilerisi nasil olucak bende cozemiyorum git evden dedim kendine ev tut seni istemiyorum dedim ama hayir diyor..kafamçokkarıştı

çok üzüldüm allah yardımcın olsun.erkekler neden böyle. Genelde bu gibi durumlarda suçu kadında ararlar. kadın herşeyini feda etse kul köle olsa erkeğinin herşeyiyle ilgilense yinede onu tatmin edemezsin nedeeeennn doyumsuzmudur bunlar erkek mecburmudur kadınına yanlış yapmaya onlar bizim için ne yapıyor bizde öyle yapalım bari dışarı çıkıp her gördüğümüz yakışıklıyı davet edelim bumudur yani gelde sinirlenme allah yardımcın olsun canım ya

dün internette türkiyedeki annesiyle kiz kardesine bunun yaptiklarini hep anlattim oda burdaydi annesi dedi oglum utanmiyomusun iki tane cocugun var neden böyle seyler yapiyosun dedi annesine dedikleri soyle ya birakin ya siz bunu ne diye dinliyosunuz inanmayin ya bana iftira atiyor o kendisine baksin kendisi cok iyi birseymi arkadaslariyla kapi kapi surter baska hicbi ise yaramaz ve daha inanamiycam duydugumda beni bile sasirtan seyler onceden dunyada seningibi becerikli iyi kalpli bir kadin daha yoktur diyen adam herseyin tam tersine beni sok etti yaptigim hicbirseye deymezmis oysaki kus oldugumuzdan beri biryandanda bana yalvariyor evliligimize bir sans daha ver diye kendini savunmak icin demedigi kalmadi adamin ama genede annesi onu savunmadi ne olursa olsun bu senin yaptigini aklamaz 2 cocuk babasisin utanman lazim dedi. ben yanlis birsey yapmadim sakasina takildim diyor yaaa arkadaslar yeni gelismeler boyle.:oklava:

dün internette türkiyedeki annesiyle kiz kardesine bunun yaptiklarini hep anlattim oda burdaydi annesi dedi oglum utanmiyomusun iki tane cocugun var neden böyle seyler yapiyosun dedi annesine dedikleri soyle ya birakin ya siz bunu ne diye dinliyosunuz inanmayin ya bana iftira atiyor o kendisine baksin kendisi cok iyi birseymi arkadaslariyla kapi kapi surter baska hicbi ise yaramaz ve daha inanamiycam duydugumda beni bile sasirtan seyler onceden dunyada seningibi becerikli iyi kalpli bir kadin daha yoktur diyen adam herseyin tam tersine beni sok etti yaptigim hicbirseye deymezmis oysaki kus oldugumuzdan beri biryandanda bana yalvariyor evliligimize bir sans daha ver diye kendini savunmak icin demedigi kalmadi adamin ama genede annesi onu savunmadi ne olursa olsun bu senin yaptigini aklamaz 2 cocuk babasisin utanman lazim dedi. ben yanlis birsey yapmadim sakasina takildim diyor yaaa arkadaslar yeni gelismeler boyle.:oklava:

eşine pes diyorum başka da bişey diyemiyorum ya....

ben yorum dahi yapamıcam pess diyorum....
eminimki sen böyle kabullendıkce hergun aldatmaya devam edıcek,çok sıradan bırseymıs gbı karsılamıssın cunku..
umarım hersey senın lehıne olur ,boşan demek bana düşmez tabiki ama..
allah yardımcın olsun

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

arkadaşım kendini biraz zorla ve çok düşünme böyle konuları ne güzel bak sorunlarınızı halletmişiniz insanlar nefis taşıdıkları için hataya elverişlidir ama böyle yaparsan hayatı kedine zehir edersin
hele bu düşüncelerini eşine hiç yansıtma hadi o cihazı bulsa eşin senin hakkında ne düşünür
evliliğinin tadını çıkar zaman o kadar hızlı ilerleyorki en güzel zamanlarınızı böyle düşüncelerle yıpratma
her şey gönlünce olsun

evet son sayfaları okumalıydım özür dilerim arkadaşım son duruma görede yorum yapmadan edemiyeciğim biraz tavırlarında kararlı ol hatasını iyice anlasın çok üzüldüm demekki kadın haklıymış dedim şüphelerinde biraz zaman ver kendine iyice düşün çünkü öfkeyle karar vermen doğru olmaz canım ya Allah yardımcın olsun

öncelikle eşinizin arabasına ses kayıt cihazı koyup ne yapıyor ne ediyor.kimlerle konuşuyor tüm bunlarla uğraşmak çok yorucu zaten şüpheleniyorsanız.duyacaklarınız malum niye yapıyorsunuz bunu kendinize.benim burda değinmek istediğim size tüm bunları yaşatan bir adamı hala seviyorum demeniz.bende buna benzer şeyler yaşadım boşanmak istedim olmadı.seni bırakmam ölürüm biterim dedi.tabi ben bunlar için değil kendime ait özel düşüncelerim yüzünden bu evliliği sürdürdüm.ama onu ne affettim nede tekrar sevmeye başladım.insan evliykende düzenini bozmadan bir erkeğe yaptıklarının hesabını sorabilir.ama benimki bu cefayı çekmeye gönüllüydü.gönüllü olmasaydıda şimdi şen bir dul olucaktım.ama pişmanmıyım değilim.en azından evladım bir düzen içinde büyüdü.şimdi en büyük isteği eşimin ikinci bir çocuk ama asla.bana yaşattıklarının bir diyeti olmalı buda onlardan biri.kolay görünen ama aslında çok zor olan hayatlar var.herkez bir mücadele içinde şu ölümlü dünyada.huzur denen o güzelim duyguya muhtaç olduğumuz çok zamanlar oluyor.allah herkese akıl fikir ve vicdan versin.özellikle erkek milletinin buna çok ihtiyacı var.biraz bırakın eşinizi zaten o ne yapmak isterse yapıyor sanırım.kendi sinirleriniz için biraz takibi bırakın.şu ana kadar duyup gördüklerinizi ev içindeki yaşamınıza yansıtın.yada daha ciddi kararlar alıp kendinize farklı bir yol çizin.bir kadının evliliğinde yaşayacağı en kötü duyguları yaşıyorsunuz.umarım en yakın zamanda kurtulursunuz:teselli:

Aman yarabbim bide utanmadan iftira atmiş sana:1shok:
ya ben o kocayi parca pintik ederim yeminle
hem adilik edip hemde ailesine beni karalicak
ancak ölmek isterse yapar bunlari:delphin:

öncelikle geçmiş olsun diyorum.boşanın demeye dilim varmıyor 2 çocuğunuz var kolay değil yuva yıkmak.ama karar sizin eğer 2. kez afederim diyorsanız çok sabırlı ve geniş olmak zorundasınız.yoksa çok yıpranırsınız.devam kararı alırsanız kendinize güvenin ve sizinde ona şakacıktan 2 adet boynuz takabileceğinizi hissettirin bak nasıl adam oluyor.bu işin şakası olmaz bunu erkeklerin kuş beynine sokmak lazım.kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri bize yapmaya hakları yok bunu hissettirmek lazım.:enbuyukkk:

öncelikle geçmiş olsun diyorum.boşanın demeye dilim varmıyor 2 çocuğunuz var kolay değil yuva yıkmak.ama karar sizin eğer 2. kez afederim diyorsanız çok sabırlı ve geniş olmak zorundasınız.yoksa çok yıpranırsınız.devam kararı alırsanız kendinize güvenin ve sizinde ona şakacıktan 2 adet boynuz takabileceğinizi hissettirin bak nasıl adam oluyor.bu işin şakası olmaz bunu erkeklerin kuş beynine sokmak lazım.kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri bize yapmaya hakları yok bunu hissettirmek lazım.:enbuyukkk:

cok tesekkur ederim canim suan onu affetmek gibi bir niyetim yok sanki bu olaydan sonra ona olan sevgim tamamen yok oldu..

arkadaslar benim sir ortagim dert ortagim oldunuz size icimi dökünce cok rahatliyorum suan cok bunalimdayim stresli ve cok asiri derecede sinirliyim lütvenya bana yardimci olun ne yapmam lazim kendimi toparlayamiyorum bu ne bicim bir duygu kendimi mahvediyorum anlatamiyorum suan icimin nasil sikintida oldugunu.

buradaki biçok arkadaş dinleme cihazı koymakla iyi etmediğini söylemiş ama bence kafada kurup durmaktan iyidir. şüpheleceğine emin olman daha az yıpratır seni. o geceki olayda da belkide sadece şöförünüzün hatası vardır, belki o çağırmıştır. eşin de erkekliğe b.k sürdürmemek için( hep yaparlar ya) gelseydi iyi olurdu falan demiştir. bence herşeyden emin olmadan ve iyi düşünmeden yuvanı yıkma. aklıma gelmişken cep telefonuna kurulan ufak bir programla 24 saat kimle ne konuşuyor, kimle mesajlaşıyor senin telefonuna gelen bildiriyle öğrenebilirsin. bi dene istersen.

tam tersine hep bu baslatiyor pis teklifleri aklinda baska birsey yokki adamin sadecekadin diyo baska birsey demiyo adamin tek dusuncesi o isyaaa kizi goruyo bunlar benimki atliyo hemen ooofistik gibiymis tam benlik bu gece ne guzel vakit geciririm bununla ve daha neler:oklava:

allah yardımcın olsun tatlım...

çok ama çok zor bir durum... ailenle olan ilişkini ekonomik özgürlüğüğnü v.b bilgilerini bilemediğim iççin sana ne diyeceğimi bilemiyorum..

biraz sakince düşünmeye çalışsan... olayları bana bunu nasıl yapar diye değilde sanki dışardan bir kişi gibi...uzaktan bakmaya çalış olaylara... bu durumu sindirebilecekmisin yola devam edebilecekmisin....yola devam etmessen ne yapacaksın hayatuını nasıl devame ttireceksin.. yola devam edrsen eşinle güven problemini nbasıl çözeceksin.. al karşına eşini adam gibi konuş... ney eksikmiş hayatında ne onu dışarıya yöneltiyormuş bi dinle bakalım... derdi neymiş bi anlayalım...

of ne hale geldı ınsanlar artık ya.. aldatmak ne kadar sıradan ne kadar kolay birşsey oldu..:kızgın::kızgın:

allah yardımcın olsun arkadasım..

allah yardımcın olsun tatlım...

çok ama çok zor bir durum... ailenle olan ilişkini ekonomik özgürlüğüğnü v.b bilgilerini bilemediğim iççin sana ne diyeceğimi bilemiyorum..

biraz sakince düşünmeye çalışsan... olayları bana bunu nasıl yapar diye değilde sanki dışardan bir kişi gibi...uzaktan bakmaya çalış olaylara... bu durumu sindirebilecekmisin yola devam edebilecekmisin....yola devam etmessen ne yapacaksın hayatuını nasıl devame ttireceksin.. yola devam edrsen eşinle güven problemini nbasıl çözeceksin.. al karşına eşini adam gibi konuş... ney eksikmiş hayatında ne onu dışarıya yöneltiyormuş bi dinle bakalım... derdi neymiş bi anlayalım...

cok tesekkür ederim maddi problemlerim yok almanyada yasiyorum 5 sene calistigim icin suan issizlik maasi aliyorum arabamda var evin kirasi yedigimiz ictigimiz yani buevi gecindiren benim ailemlede bir sorunum yok annem hic birsey bilmiyor hala bilse cok uzulur esimin suratina tukurur benim problemim kendimle hazim edemiyorum kabullenemiyorum haketmedim bana bunu nasil yapar önceki beni aldattiginda ne yeminler etmisti sensiz yapamam yasayamam sen birtanemsin bir sans ver birdaha kesinlikle yapmam bende inanmistim meyerse hep yalanmis inanamiyorum

dün aksam ablamlardaydim saat 8 de eve geldik cocuklarla cunku o evde olunca onu görmeye tahammul edemiyorum eve girdim bu bagirmaya basladi benim cocuklarimi busaate kadar götüremezzin diye dedim seni ilgilendirmez bana karisamazzin sana karistigim yok ister git orusplk... yap ama benim cocuklarim bunlar onlara karisirim diyo adam beni cildirticak kafayi yiycem bu lafi bana nasil soyler ben onu zaten silmisim ama cocuklarinin annesine nasil böyle bir kelime kullanir agirima gidiyor..

su erkekleri anlamak ne kaar zor
biz kocalarımızdan baskasıyla yanyana geldigimizde otobuste surda burda tahammul bıle edemezken
onlar nasıl bıtanecık karılarından baskalrına haz duyuyorlar anlamıyorum

Bundan sonrası cok zor canım ya.En iyisi bir süre ayrı yaşayıp ciddi kararlar almanız bence.Çünkü işin sonu çirkin saygısızlıklara gitmeye başlamış.Allah yardımcın olsun.

Back
X