- 31 Aralık 2014
- 93
- 25
- 18
- 36
- Konu Sahibi askyalnizi
-
Diyecegim o kızla ısrarla konusmayı surdurmesinin nedenini ogrenecegimne yapmaya çalışıyosun sen desene
Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
Acaba bu gercekten bir cozum mu yani ben silsem ne olacak eğer aklındaysa Birsey degismezki zaten kızla bir ilişkisi yok anladığım kadarıyla sorun bana olan hislerini kaybetmesi
Bu isin kadınla cozulecegine inanmıyorum hamileyim ve yeterince yıprandım zaten daha fazla yıpranmak istemiyorum
Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
ee canlanmkş. herşey ortada.Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
ay ne canımı. pisliğe canım diyecek birde.lütfen falan. kibar olacakjha..Yuhhhhh ya. Ağzım acık kaldı terbiyesiz ya kadına bak. Bence tatlı bir dille kadına sen yaz bak canım ben hamileyim Esimle aramız bozuluyor lütfen bir daha esime mesaj atma rica ediyorum falan de. Kibar ol ki o kadın evli adama mesaj atma cesaretinde biri olduguna gore cirkeflesebilir de sen o yüzden hic onun muhtemel seviyesine inmeden kibar bir dille uyar. Insansa anlar bır daha da yazmaz zaten
ay ne canımı. pisliğe canım diyecek birde.lütfen falan. kibar olacakj ha..
evli hamile eşi olan adama seni seviyorum diyen kadına canım mı diyecek birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?