kocamdan supheleniyorum yardımm

telefonu eşinin kafasında parçalamadın mı nasıl rahat rahat söylüyo sana havadan sudan konuştuk filan diye

o telefonu ona yedirecektin. senin tepkini yeterince sert bulmamış ki konuşmaya devam ediyor. yada tepkin yeterince sertti ama adam ondan vazgeçemiyor. iki durumda kötü bacım. hamile iken net bir karar vermekse çok daha zor allah yardımcın olsun

yazdıklarınızı okuyunca cesaretiniz ve kararlılığınız çok hoşuma gitti sızlanıp ne yapacam demek yerine dik bir duruş sergiliyorsunuz. üzüldüğüm nokta hamile oluşunuz eşiniz tarafından haksızlığa uğradığınızı düşünüyorum, ama şu da var erkekler bizim gibi düşünmüyorlar belki de dediği gibi havadan sodan bir konuşmalardır ki bu da doğru değil tabi ki , bebeğinize bakabilecek durumunuz olsa bile babasınından ayrı olması durumunu düşünün derim.

Yok artık ya.... Eşin resmen suçlu ama diğer kadın da suçlu. Ben olsam telefonu elinden aldığım gibi geri vermezdim. Mesajların ekran görüntülerini alıp, kadının kocasını arardım bir bir şikayet ederdim. İkisinide herkese rezil ederdim. Sonrada o adamın önce saçını başını yolardım sonrada k*çına tekmeyi basardım. Ne demek eski sevgilisiyle mesajlaşma. Kadın mesaj attıysa senin yanında arayıp, bir daha arama yoksa eşine şikayet etmem gerekir huzurumu bozma demesi gerekiyordu. Ağır yazdım ama okuyunca kan beynime sıçradı resmen.

Hem kendi ailemi, hem de senin aileni toplayicam bir araya, soyleyecem her şeyi de eşine. Ya da boşanmakla falan tehdit et.

Hamile misiin? Normalde bile yapmaması gereken bir davranışı karnında bir mucize taşıyan eşine nasıl yapmış şaştım kaldım doğrusu.. Kimse kusura bakmasın ama hiç doğru değil mesajlaşmak ne demek? Havadan sudan olsa bile ki hadi diyelim sadece arkadaşlar o kadına arkadaşça bakıyo sirf senin kalbin kırılmasın üzülme stres olma diye konuşmaması gerek bunu düşünememiş mi? Sen neden konusuyosun dedigindede cevap vermeyip yatmis çok ayip bu yaptigi bence açık açık koy tavrını konuşmanı istemiyorum bitir konuşmanı de eğer takmazsa da ben giderim de eğer sana hamile halinle bile bunu yapabiliyosa bu adam senin değerini bilmiyo hicbir sey senden guzel kalbinden ve bebeginden onemli degil

Bu isin kadınla cozulecegine inanmıyorum hamileyim ve yeterince yıprandım zaten daha fazla yıpranmak istemiyorum

Kadin bekar mi?

Bu rahatlik nerden geliyomus?

Evli adama denecek laf mi yani?

Nesine guveniyor ?

Esiniz onu kesinlikle unuttuysa ve de normal evli bir erkek gibi davranmak istese kesinlikle o kadina haddini cok sert bir sekilde bildiridi.

Esinizden cesaret aliyo bence?

Hangi kadin taa eski sevgilisine hem de evli iken bu sekilde konusabilir ?

Adam hadi ters tepki verirse diye dusunmez mi?

Kadinin ailesine bi sekilde ulasip durumu bildirin , bence hakediyo

, sonucta ilk iletisime gecen kadin di mi?
Ama karsi taraf da sunu diyebilir; kadin ne yaparsa yapsin evli adam asla yüz vermemeliydi
Bu arada kocaniza ne yaparsiniz onu bilemem, hamileymissiniz, kotu seyler soylemek istemiyorum fazla.

Engellesin kızı silsin, bu ne demek ya, ben olsam ortalığı ayağa kaldırırım. O kadında da hiç mi gurur yok yahu. Yüz göz olmamak en güzeli ama gerekirse o kadını da ara saydır, huzurumu bozuyorsun niyetin ne çık hayatımızdan de. Kadın suçlu ama maalesef kocanız da suçlu...

o kadında utanma yok nebiçim insanlar var ya yani adam evli ne kafa karıştırıyosun.Eşinde iyice saçmalamış....AMA biraz daha sabret takipte ol bakalım.Gerekirse geldiğinde askerden ozaman oturup konuşur net fikriniizi belli eder karar alırsınız.

ee canlanmkş. herşey ortada.
eski kız arkadaşıyla ne demeye sohbet ediyor ayrıca. sor bakalım eşine sen bir erkekle hemde eski erkek arkadaşınla sohbet etsen birde o sana hislerim var dese ne derdi. şu erkek yapar kadın yapamaz ayrumından vazgeçin . nemi yapacaksın,olay çıkaracaksın. burnunu sürteceksin.

ay ne canımı. pisliğe canım diyecek birde.lütfen falan. kibar olacakjha..
evli hamile eşi olan adama seni seviyorum diyen kadına canım mı diyecek birde.
yok artık. kk beni şoka sokmaya devam ediyorsun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…