Kocamdan Tokat Yedim

+1

Bir de dini sokuşturmuyorlar mı şu konulara bilhassa; bile bile çile çekmeyi, acıyı kutsallaştırıp, erdir sinirlenebilir o hakim olamaz kendine, sen kadınsın serin kalacaksın fikrini inanç biçimi gibi sunmuyorlar mı, nefretle içim titriyor.

Yok yatağını ayırmayacakmışsın bilemem ne, napsın kadın, yoyo gibi her sillede bi savrulup dayak yediği adamın koynuna koynuna mı sokulsun? Başka?

Geçmiş olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın. Güzel haberler alırsınız inşallah.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Dualarinizi eksik etmeyin.Eyer sonuclarim iyi cikarsa ilk isim kotu muamele goren kadinlara yardim amaciyla bir kurulusta gorev almak olacak.Yillarca yapmak istedigim ve yapamadigim birsey bu.

Çok iyi bir tavır koy ki mesela ona bunu burnundan getir çünkü bir tokat iki olur arkası gelir nası olsa sorun olmuyo der sinirlendikçe senden çıkarır

evde oturup bekleseydi diyorum tabi ki, kadın dediğin evde ölür, parkta herkesin içinde ölüp adamı rezil etmiş...
mi demeliyim acaba...
sizce?

olaydan hemen sonra gelip yalvar yakar olsaydı mı pişman sayılırdı ? Şuan yüzüme bakamıyor olması , mahcubiyeti inan bana daha anlamlı geliyor...
üzgün mü yoksa senin tepkini mi ölçüyor?
ben şahsen kocam sandığım adamın tokadından sonra onu tanıyamadığımı düşünür, üzülürdüm.

Ayni haber mi tam bilmiyorum bende izledim bi haber bugün karisini oldurdukten sonra kaciyor ve evlat hasretine dayanamayip gelmis o katil es geri yakalanmis.Yani evladim babasiz kalmasin diye bosanmayan cocuguna cok ilgili bir baba diye katlanilan bir baba ama şiddetin her boyutunu yasatmis esine bu nasil vicdan nasil babaliktir ?

Butin yazilariniz icinde en sevdigim yaziniz buydu.. ama arkadaslar sizin arkadasiniz gibi olmasin hayati diye yaziyorlar. Bazen cok sert olabiliyor kabul ediyorum yazilanlar. Bazilatinin niyeti sanirim onu sarsip kendine getirmek icin. Bazi insanlar ne desen anlamaz ve bazende onlari zorlayacak ve ocindeki gucu cikaracak bir soze ihyiyac duyarlar onu saglamaya calisanda var. Arkadasiniz icin cok uzuldum gercekten umarim siz yardim edebilirsiniz benim anlamadigim ailesi bu kaar destek iken neden sirtini donuyor onlara

Biraz önce eşim konusmak istedi , istemedim. Israr etti 5 dk konustuk . Ona karsı olan güvenimin kırıldıgını , ona baktıgımda o anı hatırladıgımı , o tokatı bana değil evliliğimize attıgını söyledim. Çok pişman oldugunu ne olursa olsun yapmaması gerektiğini bir hayvanlık yaptıgını asla tekrarlanmayacagını soyledi. özür diledi. Yaptıgının acıklaması olmadıgını ne dersem haklı olacagımı vs vs ... Elini uzattı , tutmadım . Kalktım gittim ... Tutamadım elini , İçimden gelmeyen birseyi yapmak istemedim.

Bu tokatın devamı gelir
Ofke kontrolu olmayan bı adam
Malesef sonunuz yok sızın
Gecmıs olsun

Kadinin dayak yediği yere (affedilmek için bile ugrasmamis bir adama) dönmesini istemeyenler sağduyulu değil zaten evet. Yuva kolay kurulmuyor tabi bi tokatla yıkılır mı hic. Bazı konu sahipleri bi tokattan nolur, senin de suçun vardir, kadın dedigin evine dönmeli tarzi yorumlar bekliyorlar heralde ki icleri rahatlasin.

Allahim sana geliyorum. Iste cikmis bile bi tane. Sen dayak ye arkadasim. Hakediyosun. Yikici olmayin diyo ya

Bu yeni uyeler niye hep boyle ya cogunu goz ardi etmisim cidden. Ses yukseltms degil burda olay dayak. Evet kimse evli kalmasin. Erkekler kadınların da insan oldugunu anlasin o zaman tekrar evlenmeye başlasın millet

Ya çok saçma bı tokat yedin diye bosanmacan mı evlilikte herşey olur yok git darp raporu valan ne saçma ya insanlar tartisabilir

Al bi tane daha.. her sayfadan çıkıyorsunuz. Sizin dayak yemekten beyinleriniz sulanmis tabi normal bunu doğal karsilamaniz.

He tokat aşağılayici degil zaten..

olaydan hemen sonra gelip yalvar yakar olsaydı mı pişman sayılırdı ? Şuan yüzüme bakamıyor olması , mahcubiyeti inan bana daha anlamlı geliyor...

Bir tokatla birsey olmaz diyen bayanlar o zaman o tokatlari yemeye devam edin.Vucudunuzun sindirebildigi o tokatlari beyniniz sindiremedigi icin yillar sonra bir yerinizden hastalik olarak ciksin veya benim gibi kanser teshisi konmak uzere olsun.( tabiki temennim bu degil Allah gostermesin) Tercih sizin tecrubelerimle ileteyim dedim(

Eve gitmezsem evlilik biter korkusuna girdiğin an bitti zaten mesele,sadece sen henüz idrak edemiyosun, ilişkinin inisiyatifi erkekte, daha çok seven korkan taraf sensin
+1000
Sonuç adam dövmekten korkmayacak istediğini yapacak
O degil kadin korkacak benle ayrılırsa diye

Üzgünüm ki kadin seviyor adam kaybetmekten korkmuyor sonuç bu

O ilk tokatla baslar hersey o tokari affedersen devami gelor ben affetmistim kocamda degildi ustelik nisanlimdi sonuc tekmeler yumruklar isiriklar saclarim yolundu xiplak ayak evimden atti arabama vurdu vs vs sakin afetme derim sakin allah kahretsin onlari

Sakin afetme o tek tokatla baslar tekmeye doner yumruga doner pislikler ben neler cektim bilemezsin ne acilar simdide kendjni bana acindirmwya calisiyor sokakta kaldi iy gibi parasiz pulsuz pislik bana her vurdugunda elin kirilsin dedim ama daha cok vurdu

Öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun umarım son olur bu tokat olayı sizlerden ricam da lütfen sadece konuyu konuşalım din karistirmadanyok dinde bu var bu yok .bunları dinle alakali bir konu açılır orda kaynaklar paylaşılır zaten. ama bu şekilde dinin sokulması hoş kalmıyor.

ben yalan yanlış bilgisiyle dini araya sokup, kocişine köle ol diyenlere cevap olsun diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…