Kocamdan Tokat Yedim

Ya dizi sektörü hep bu konudan besleniyor zaten. Kaderine boyun eğip, yıllar boyu eziyet çeken ürkek güçsüz zavallı kadınlar. benim arkadaşım çok büyük bir şehirde yaşıyor, 15 yaşında evlenen kadıncağız da emin olun büyükşehirdedir. Öyle köylerde yaşanan trajediler değil. Şu an benden uzakta olduğu için sadece telefon yoluyla iletişim kurabilirim ama o da yok işte. Ailesi de kısa ziyaretler yaparak öğreniyor kızlarının durumunu ve gördükleri kadarıyla fiziksel olarak çok iyi olduğunu, yüzünün güldüğünü söylüyorlar. (emin olun, oh iyiymiş neyse hadi gidelim diyen sorumsuz bir aile değiller, baya darp ve şiddet izi arayarak, kızlarını konuşturarak, ev ortamlarını inceleyerek yapıyorlar nihai yorumlarını). Buna ne buyrulur? annesi çok huzursuz, doğru mu değil mi hep şüphe var içinde ama mutluyum diyen yüzü gülen kızı da kolundan çekip nereye götüreceksiniz? siz sanki benim herkese aynı şeyi yazıp durduğumu ima etmişsiniz. ama çok yanılıyorsunuz. ben ezberden yazmıyorum yorumlarımı olay ve kişilere göre yaparım gayet de. burda kesin okumuşsunuzdur, hani kucağında bebeğiyle dayak yiyen bir kadın vardı. ona herkes boşan diyordu. kesinlikle ben de katılıyorum korkunç bir ortamı var. evlilik evlilik omaktan çıkmış, hele ki çocuk için çok tehlikeli. yalnız o konu sahibi hiç de sessiz ürkek bir kadın değildi, tüm aileye laf yetiştiriyor, kv ile laf dalaşından geri kalmıyor. İstese rahatça boşanır kişiliği müsait. benim arkadaşım öyle değil. kim ne dese boynunu büküp kabullenen biri. aman kimseyi kırmayayım diyen biri. ben ona şimdi gidip saf mısın sen de amma koca delisi çıktın mı diyeyim? yazık değil mi ona bir sürü kadın vardır arkadaşım gibi. yaklaşım tarzı çok yanlış burdaki hanımların çoook

Allah rahmet eylesin binlerce örnekten biri malesef. Ee yani siz şimdi ilk tokatta terketseydi öldürmeyecekti mi dediniz? yoksa keşke hiç evlenmeseydi mi dediniz? boşan diyenlere ne gibi bir pay çıktı burda anlaşılmadı? kadın zaten evi terketmiş belli ki boşanacakmış evde oturup öldürülmeyi beklememiş ki

Valla bizim içimiz dağlanıyor kendileri hayatlarından memnun oluyor ben de bunu çözemiyorum. En son enişte bey baldızı için çok gelip gidiyor, zaten orda burda da çok geziyor hayatını tasvip etmiyorum diyip ayağını evden kesmeye çalışmış. Ne yapsın şimdi kızcağız böyle enişteye? zaten aralarında 500 km yol var. Gitti mi doya doya görmek ister ablasını yeğenini. Siz olsanız, sizin ablanızın kocası size böyle bir laf etse, o ablaya boşan demez misiniz? tabi ki diyor nasıl demez. bana bile hırstan dişini sıkarak anlatıyor. ne halleri varsa görsünler aşamasına gelecekler sonunda

Koca delisi değil ama sebebi ne olabilir? Bazen fiziksel bir bulgu yoktur ama o evde neler oluyordur. Hadi kendilerini bu hayata mahkum ediyorlar ama o evde çocuk yetiştiren kadına bu hayatı çocuğuna da layık gören kadına benim koca delisinden daha kötü laflarım var. Benim yumuşak karnım da çocuklar. Tamam vücudunda morluk yok ama telefonu bile elinden alıncak kadar tuhaf bir yaşam içinde. Allah ailesine sabır versin.

Saçma sapan yuvalar yıkılsın.net, saçma sapan olduğuna ben mi karar veriyorum evet bu yorumun sınırları dahilinde ben karar veriyorum,bir tokat dayaktan sayılmıyorsa buraya gelip kocam bana tokat attı demenin bir anlamı yok, ama eğer önemli bir konuysa da tokat atan adamın kendinin bulmadığı bahaneleri ona atfetmeyin, yüzüme bakamıyo da bilmem ne...bakmasın zaten, kadın cinayetlerinde hep duyuyoruz çok seviyodum diyolar ah ulan aşk be diyelim o zaman

Stockholm sendromu olabilir, höt zöt bir tavrı daha erkeksi buluyo olabilir

ben zaten boşancıyım malum. o ablaya zaten boşan derim.

Bu şiddet eğilimli adamlar nedense hep çok aşık olurlar. Aşktan çılgınca jestler yaparlar, romantik evlilik teklifleri filan. Sonra bir anda hastalıklı birine dönüşürler. Örnekler hep böyle anlatılıyor. Önce göz boyama, kendine aşık etme, sonra iç yüzünü gösterme, dayak, hakaret

Polemiğe giremicem. Boşanın... bu konuya ne denir ki? Bi bakın bakalım sizi öldüresiye dövmezse idare edersinizmi diyeceğiz.

Bravo size.dusuncenizden dolayi tebrik ediyorum sizi.size tamamiyle katiliyorum.Hep bir tokatla Birsey olmaz diyip Kabul ediyoruz.Boylecede siddetin devaminida getirtiyoruz( Butun suc biz kadinlarda cunku her yapilan kotu bir davranisa bir kilif bulup kendimizi yapacak dogru davranislardan geri birakiyoruz.Boylece herturlu kotu muameleye davetiye cikariyoruz.Bende yillarca fiziksel,ruhsal,maddi ve manevi siddete maruz kaldim.evet 25 yilin sonunda hersey duzeldi .( bulundugum ortam ve ulkeden dolayi) ama bu sikintilarin odulu bana sagligimi kaybetme(kanser teshisi olarak kesin sonuc birkacgune birkac testen sonar kesin teshis konulacak) Hadi artik konu sahibi tercihini yapsin ayrilip ayrilmamasi konusunda.

Şimdi bunu ister kabul edin ister etmeyin, dayak alışkanlıktır. Bir kere oldu mu gerisi hep gelir, özellikle ses çıkarılmadıysa, iki trip atılıp affedildiyse muhakkak gelir. Çünkü karşı taraf kendisini haklı çıkarmak için şiddetle susturmaya ya da istediklerini yaptırmaya çalışır. "Bu sefer yaptı ama bir daha yapmaz" demek fazla polyannacılık.

Boşanın ya da boşanmayın diyemiyorum ama bunun gerisi gelir. O yüzden çift terapisti öneriyorum, eğer bu tokat sineye çekilirse buraya daha çok konu açacağınız kesin. Eşinize ya terapi ya boşanma tarzı seçenek sunun ve terapinizde şiddet olayını muhakkak belirtin. Terapiye rağmen devam ediyorsa zaten hiçbir şey kurtaramaz, dayak yemek ağırınıza gitmiyorsa boşanmazsınız. Ama boşanmak da dünyanın sonu değil, kangren olmuş bacakla nasıl yaşayamazsanız kangren olmuş evliliği de sürdüremezsiniz.

Geçmiş olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın. Güzel haberler alırsınız inşallah.

Kesinlikle doktora gitmeli ben işte bunu çocukken de çok söyledim ona. İstemediğin birşeyi asla yapma, HAYIR demeyi bil dedim. Evlenmeden önceki bir olayını anlatayım mesela. Bu arkadaşım o kadar iyi cömert bir kızdır ki, hep sömürülmeye müsait. bir yere oturduk mu hep hesapları o ödemek ister, küser darılır kaç tartıştık bu yüzden. İşte bigün yanımıza arkadaşımın başka bir arkadaşı geldi yenildi içildi. Hesaplara sıra gelince ben her zamanki gibi kendi hesabımı ödedim, tabi arkadaşım atıldı hayır benim davetlimsiniz yok asla olmaz ben ödiyicem, ben yok olmaz diyorum elimizde adisyon çekip duruyoruz saçma bir durum yani. 3. şahıs kaptı adisyonu benim arkadaşa uzattı, bana da dedi ki bir ortamda o varsa hesapları o öder. sen niye cüzdanını çıkardın ki dedi. şoke oldum tabi ben. nasıl yani hep hesapları y. mi öder dedim (arkadaşımı kastederek tabi). tabi cnm dedi sonra ben arkadaşımı sıkıştırdım, öğrendim ki bu kız arkadaş hemen hergün öğle yemeğinde arkadaşımla buluşup bir güzel onun cebinden yiyormuş. O kadar kızdım ki neden kendini kullandırıyorsun dedim, bu kız senin arkadaşın filan değil sırf sen hesapları ödüyorsun diye hergün senle buluşuyor dedim. Görüşmiyceksin bir daha dedim. Hemen ağladı, nasıl görüşmiycem diyim ya ben öyle şey diyemem dedi, tamam ara ben söylerim dedim, arkadaşımı bir daha kullanmaya kalkma derim dedim. Arattırmadı yalvardı yakardı, aramadım. benim zorumla kızla daha az görüşmeye başladı ama emin ol yine hesapları arkadaşım ödüyordu. Sonra öğrendim ki arkadaşım sevgilisinden ayrılınca bu kıza içini dökmüş, niye terketti beni demiş. Kız ne demiş biliyor musun? sen pek güzel bir kız değilsin ya daha güzel bir kız bulmuştur demiş! arkadaşım da gayet güzel bir kız yani, 1.75 boylarında, gamzeli, incecik sülün gibi bir kızdır inan. Dedim bu kız kötü niyetli gör artık. Zorumla samimiyetini azalttı yani. Elimden geldiğince hep yardım etmeye çalıştım evliliğine kadar.

O destek alsın bu denli sünepeliğe ender rastlanır

Konu sahibi anne babadan tokat yemekle alakası ne? Sen kafanda durumu normalleştirmissin sadece bunu kendine itiraf edemiyorsun, anne babanla kocan bir mı? Ki anne baba da vuramaz çocuğuna, varmamalı,vajinismus olman bir eksiklik değil elbette yanında olacak onun sorunu olsa sen yanında olmayacak misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…