kadın vajinusmus yahu.Yaa cnm hiç kimse kimseye durduk yere tokat atmaz belki sende adamı çok sinirlendirmissin bazı insanların elinde değil kendilerine hakim olamıyorlar onu torpulemekde senin elinde en büyük yanlısı onunla aynı yatağa girmeyerek yapıyorsun peygamberimiz de diyor ne olursa olsun yataginizi ayırmayın allah yardım etsin yuvanizi yıkmayın böyle ufak şeylere yorum yapan arkadaşlar sizde bu kadar yıkıcı olmayın biraz yapıcı olun allah sizden de sorar hesabını
Yaa cnm hiç kimse kimseye durduk yere tokat atmaz belki sende adamı çok sinirlendirmissin bazı insanların elinde değil kendilerine hakim olamıyorlar onu torpulemekde senin elinde en büyük yanlısı onunla aynı yatağa girmeyerek yapıyorsun peygamberimiz de diyor ne olursa olsun yataginizi ayırmayın allah yardım etsin yuvanizi yıkmayın böyle ufak şeylere yorum yapan arkadaşlar sizde bu kadar yıkıcı olmayın biraz yapıcı olun allah sizden de sorar hesabını
Vajinismus evlilikleri yıpratıcı bir süreç. Tedavi oluyor musunuz? Kolayca cozebilirsiniz bunu. Özel durumunuz varmış. Siddetin affi olmaz ama sizi zorlamayıp destek olmasının hatrına 2.şans verilmeli. Burda en önemli şey duygularınızı her seferinde açıkça ifade etmeniz. Kirildiginizda kızdığınızda sevdiğinizde hep ifade edin birbirinize bağınızı güçlendirin. Şiddetin nedeni iletişim eksikliğidirTesekkur ederim sağduyulu yorumunuz için. Burdakı bazı arkadasların yorumlarını anlayamıyorum gercekten... Ya hiç sorun yaşamamıslar yada uzaktan konusmak çok kolay onlar için. Bende isterdim Bitti diyip arkamı dönüp gitmek. 10 aylık evliyim vajınusmus hastasıyım zaman zaman tartısmalarımız oldu ama ilkkez tokat yedim. Kocam vajınusmusu bile dert etmedi destek olmaya çalıştı hep. Zorlamadı , kızmadı. Anlayısla yardım etmeye çalıştır.
Belki bitti diyip gitmem gerekiyor , belki affedip zmaanla eskisi gib iolmayı denemem gerekiyor kafam karısık. Ruhum acıyor ...
biz sana ayrıl demedik ki.Tesekkur ederim sağduyulu yorumunuz için. Burdakı bazı arkadasların yorumlarını anlayamıyorum gercekten... Ya hiç sorun yaşamamıslar yada uzaktan konusmak çok kolay onlar için. Bende isterdim Bitti diyip arkamı dönüp gitmek. 10 aylık evliyim vajınusmus hastasıyım zaman zaman tartısmalarımız oldu ama ilkkez tokat yedim. Kocam vajınusmusu bile dert etmedi destek olmaya çalıştı hep. Zorlamadı , kızmadı. Anlayısla yardım etmeye çalıştır.
Belki bitti diyip gitmem gerekiyor , belki affedip zmaanla eskisi gib iolmayı denemem gerekiyor kafam karısık. Ruhum acıyor ...
eğer kadınlar da öfkeden deliye döndüğünde kocasına tekme tokat giriyor, yerden yere atıyorsa o zaman haklı olabilirsiniz bu örnekte.peki bişey sorucam , eşinizle kavga ettiğinizde siz nasıl bir tepki veriyorsunuz ? sürekli bir dırdır , ağır sözler yada tahrik edici davranışlarda bulunurmusunuz mesela ? evet bazı erkekler malesefki şiddete eğilimli kusur bahane bulup en ufakta kavgada kadına şiddet uyguluyolar ama bazılarıda ciddi anlamda tahrike maruz kaldıgı için yada bayan o an hiç susmuyorsa öfke patlaması yaşayabiliyor. size baya önce yaşadığım bir olayı anlatıcam örnek olsun diye. avmde geziyordum biara dinlenmek için durdum teelfonumla oynuyordum avm kapanacaktı herkes acele içindeydi , bir mağaza kepenklerini yarıya indirmiş bir adam dışarda karısını bekliyordu ama bayadır beklemişki oldukça sinirli bir hali vardı , derken kadın içerden seslendi hayatım gel şu kazağa bak nasıl diye adam çık artık kapancak fln dedi kadın çıkmadı , adam o sinirle mağazadan içeri giriyim derken kafasını kepenke vurdu ve o acıyla yere çömeldi , kadın koşarak geldi ve adama ne dese beğenirsiniz elinde kazak hayatım ben bunu alcam nasıl , ben şoook . adam avm nin ortasında kadını yerden yere attı zor ayırdılar . şimdi burda görenler elbet adama saydırdı kadına şiddet vs. diye . tabiki şiddeti savunmuyorum , ama biz kadınlarda bazen sabrın sınırlarını zorlayıcı hareketlerde bulunabiliyoruz belki farkındayız belki değiliz . ama bu yaşadıığım örnekteki gibi , kadını erkeği yok aslında , kimsenin üstüne gereğinden fazla gitmemek , kavga anında iki tarafta çok aşırı sinirlenmişse birinin orayı terk etmesi , odasına çekilmesi , susması bence çok şeyi engeller.. sevgilerimle
Napsın mesela konu sahibi ?Yaa cnm hiç kimse kimseye durduk yere tokat atmaz belki sende adamı çok sinirlendirmissin bazı insanların elinde değil kendilerine hakim olamıyorlar onu torpulemekde senin elinde en büyük yanlısı onunla aynı yatağa girmeyerek yapıyorsun peygamberimiz de diyor ne olursa olsun yataginizi ayırmayın allah yardım etsin yuvanizi yıkmayın böyle ufak şeylere yorum yapan arkadaşlar sizde bu kadar yıkıcı olmayın biraz yapıcı olun allah sizden de sorar hesabını
kadın vajinusmus yahu.
düzgün okuyun.
Elbette ben kaidelerden bahsettim, belirttiğim gibi okuduğum makale ve istatistiklerden, yaşanmış hikayelerden bu kanıya vardım. Ama tabi ki sakin erkekleri çileden cikaran kadınlar yok mu? Var tabi. Hatta yakın bir arkadaşım kendisi. Oldum olası çevremizde sakinligiyle, beyefendiligiyle bilinir. Ama evlendikten sonra ayarlari bozuldu. aynı anlattığınız gibi acayip bir karısı var. Birgün karisina tokat atmış kulaklarımıza inanamadık. Kadın da gitmiş almış darp raporunu. Şimdi tehdit ediyormuş mahkemeye vericem bilmem ne kadar tazminat alıcam diye. Rica etti avukat komsumuza goturdum, koca adam avukata ağlayarak anlattı. Karısının mesajlarını gösterdi, inanır mısın sokak serserisi filan diyeceğin adamlardan öyle laflar beklemezsin, okurken yuzun kizarir genç bir kadının bunları nasıl yazdığına şaşar kalırsın. Avukat mesajlar kanıt sakın silme dedi. Çocuk da var öyle devam ediyorlar ikisi de kozunu elinde tutup bekliyor. Çok kötü. Elbette şiddet, kavgacilik, saldırganlık cinsiyete bakmıyor. Hiçbir insana yakışmayan davranislar bunlar.peki bişey sorucam , eşinizle kavga ettiğinizde siz nasıl bir tepki veriyorsunuz ? sürekli bir dırdır , ağır sözler yada tahrik edici davranışlarda bulunurmusunuz mesela ? evet bazı erkekler malesefki şiddete eğilimli kusur bahane bulup en ufakta kavgada kadına şiddet uyguluyolar ama bazılarıda ciddi anlamda tahrike maruz kaldıgı için yada bayan o an hiç susmuyorsa öfke patlaması yaşayabiliyor. size baya önce yaşadığım bir olayı anlatıcam örnek olsun diye. avmde geziyordum biara dinlenmek için durdum teelfonumla oynuyordum avm kapanacaktı herkes acele içindeydi , bir mağaza kepenklerini yarıya indirmiş bir adam dışarda karısını bekliyordu ama bayadır beklemişki oldukça sinirli bir hali vardı , derken kadın içerden seslendi hayatım gel şu kazağa bak nasıl diye adam çık artık kapancak fln dedi kadın çıkmadı , adam o sinirle mağazadan içeri giriyim derken kafasını kepenke vurdu ve o acıyla yere çömeldi , kadın koşarak geldi ve adama ne dese beğenirsiniz elinde kazak hayatım ben bunu alcam nasıl , ben şoook . adam avm nin ortasında kadını yerden yere attı zor ayırdılar . şimdi burda görenler elbet adama saydırdı kadına şiddet vs. diye . tabiki şiddeti savunmuyorum , ama biz kadınlarda bazen sabrın sınırlarını zorlayıcı hareketlerde bulunabiliyoruz belki farkındayız belki değiliz . ama bu yaşadıığım örnekteki gibi , kadını erkeği yok aslında , kimsenin üstüne gereğinden fazla gitmemek , kavga anında iki tarafta çok aşırı sinirlenmişse birinin orayı terk etmesi , odasına çekilmesi , susması bence çok şeyi engeller.. sevgilerimle
teşekkür ederim :)
Öncelikle hayranlığımı belirtmek istiyorum, sizin dokundurmalarınıza bayılıyorum B Began ablacığım
Konumuza dönelim, mümkünse "o senin kocandır döver de söver de sonra kalkar aldatır ama yine de kocandır kölesi olmalısın" zihniyetine bi güneş doğsun... Ya da bu zihniyet ıslah olmayacaksa bi' yoklukta kaybolsun. Yeter. Hemen de iki dini etiket, oh ne âlâ! Milleti de soğutuyorsunuz dinden imandan. Yok öyle dünya!
Hiçbir kadının kraliçe olması için bir prense ihtiyacı yoktur. Bizim zaten babamız kral ablacığım. Allâh'tan başka kimseye muhtaç değilsiniz. Zorunlu da değilsiniz.
O omurgasızla naparsınız bilemem. Ancak siz şunu bilin ; çakalların hükmü aslan ayağa kalkana kadardır. Gerektiğinde kükremesini bilin ki herkes haddini, hududunu bilsin.
kesinlikle canım . burda bayanlar bir şiddet konusu açılır açılmaz boşa gitsin , nee bir tokatmı devamı kesin gelecek , sen dayak yemeye devam et gibi şeyler söylüyolarda , o kavga anında burdaki konu sahipleri acaba nasıl davranışlarda bulundu yada ortada ağır tahrik varmı hadi bunları geçtim bir çözüm orta yol bulunsun diyen yok hemen boşatmaya o kadar meraklılarki . şiddet kavga tahrik edici sözler bunların cinsiyeti yok , ne kadınlarda var eşine kavga anında tırnaklarını geçiren , tekme atan . hepsi çok kötü şeyler benim demek istediğim kimsenin üstüne fazla gitmemek , biraz anlayış ve ananem hep derki evlilikte kocan sinirlendiyse sen suscan , sen sinirlendiğinde kocan suscakki geçim olsun , aynende öyle bence...Elbette ben kaidelerden bahsettim, belirttiğim gibi okuduğum makale ve istatistiklerden, yaşanmış hikayelerden bu kanıya vardım. Ama tabi ki sakin erkekleri çileden cikaran kadınlar yok mu? Var tabi. Hatta yakın bir arkadaşım kendisi. Oldum olası çevremizde sakinligiyle, beyefendiligiyle bilinir. Ama evlendikten sonra ayarlari bozuldu. aynı anlattığınız gibi acayip bir karısı var. Birgün karisina tokat atmış kulaklarımıza inanamadık. Kadın da gitmiş almış darp raporunu. Şimdi tehdit ediyormuş mahkemeye vericem bilmem ne kadar tazminat alıcam diye. Rica etti avukat komsumuza goturdum, koca adam avukata ağlayarak anlattı. Karısının mesajlarını gösterdi, inanır mısın sokak serserisi filan diyeceğin adamlardan öyle laflar beklemezsin, okurken yuzun kizarir genç bir kadının bunları nasıl yazdığına şaşar kalırsın. Avukat mesajlar kanıt sakın silme dedi. Çocuk da var öyle devam ediyorlar ikisi de kozunu elinde tutup bekliyor. Çok kötü. Elbette şiddet, kavgacilik, saldırganlık cinsiyete bakmıyor. Hiçbir insana yakışmayan davranislar bunlar.
Yaa cnm hiç kimse kimseye durduk yere tokat atmaz belki sende adamı çok sinirlendirmissin bazı insanların elinde değil kendilerine hakim olamıyorlar onu torpulemekde senin elinde en büyük yanlısı onunla aynı yatağa girmeyerek yapıyorsun peygamberimiz de diyor ne olursa olsun yataginizi ayırmayın allah yardım etsin yuvanizi yıkmayın böyle ufak şeylere yorum yapan arkadaşlar sizde bu kadar yıkıcı olmayın biraz yapıcı olun allah sizden de sorar hesabını
bayan zaten 10 aydır vajinismus . evlendikten beri durum böyleymiş üstüne birde yataktan kovarsa o adamı ne kadar soğutacak haberiniz var mı ? konuşmayabilir , o hatasını anlayıp özür dileyene kadar . ama yataktan kovma , evime gitme bu tür akıl verişlerle bayanın evliliğine dinamit döşüyosunuz..İroni yapıyorsunuz değil mi? Ufak şeyler derken? Kadın prensesler gibi yetiştirilsin ailesinin evinde sonra elin oğlu vurmaya hak bulsun dalga mı geçiyorsunuz? Belli ki sen de çok sinirlendirmişsin ne demek? Sanırım şiddet görmeyi seviyorsunuz hiç onurunuz kırılmıyor bu yoruma bakılırsa...
in_cim siz de lütfen tavrınızı daha net koyun, evden ayrılmak zorunda değilsiniz ama yatağınızdan kovun, bu kadar kısa sürede yapıldıysa tekrarı gelebilir, eğer sizi kaybedeceğinden korkmazsa ya da evdeki otorite sahibinin o olmadığını göstermezseniz tekrarı gelecektir bence. En azından kesinlikle yemeğini yapmayın kendinize yemek yapıp yiyin bilhassa... Hiçbir isteğini yerine getirmeyin, kesinlikle konuşmayın, evde sanki tek yaşıyormuşsunuz gibi davranın. Bence kesinlikle yatağınızdan kovun, böyle durumlarda siz diş göstermezseniz, her zaman şiddet karşısında susup oturacağınızı düşünecek.
Her kelimene katılıyorum canim. İnan tüm benzer konularda aynı yorumu yazmaktan bıkmadım: Bazi hanımlar bariz şekilde, şiddet gördüm diyen konu sahiplerini gaza getirmeye çalışıyor. "Hemen boşa, böyle kocaya dayanılır mi, bosamazsan eziksin gurursuzsun" vs neler neler... buradan yazmak kolay. Allahaskina hangisi ilk tokatta kocasını bosayabiliyor yada ilk aldatılmada. Sanırsın memleketteki kadınların hepsi gurur abidesi. Ben gerçekçi yorumlar yapılsın diyorum. Ütopik yorumlar çok gereksiz. Yapıcı olalım yol gösterelim diye konu açıyor buraya kadincagizlar. Hakaret dinlemek için değil. Yazık günah. Bir kere önce şunu anlayalım, dayak yiyen değil dayak atan eziktir. Annanen ne güzel demiş, karşılıklı alttan alacaksin, üstüne gitmeyeceksin. Burda konu sahibinin özel durumu varmış, vajinismus hastasıymış, eşi destekçiymiş. Boşanıp ne yapsın, günah. Kurtaracaklar evliliği. Olması gereken bukesinlikle canım . burda bayanlar bir şiddet konusu açılır açılmaz boşa gitsin , nee bir tokatmı devamı kesin gelecek , sen dayak yemeye devam et gibi şeyler söylüyolarda , o kavga anında burdaki konu sahipleri acaba nasıl davranışlarda bulundu yada ortada ağır tahrik varmı hadi bunları geçtim bir çözüm orta yol bulunsun diyen yok hemen boşatmaya o kadar meraklılarki . şiddet kavga tahrik edici sözler bunların cinsiyeti yok , ne kadınlarda var eşine kavga anında tırnaklarını geçiren , tekme atan . hepsi çok kötü şeyler benim demek istediğim kimsenin üstüne fazla gitmemek , biraz anlayış ve ananem hep derki evlilikte kocan sinirlendiyse sen suscan , sen sinirlendiğinde kocan suscakki geçim olsun , aynende öyle bence...
bayan zaten 10 aydır vajinismus . evlendikten beri durum böyleymiş üstüne birde yataktan kovarsa o adamı ne kadar soğutacak haberiniz var mı ? konuşmayabilir , o hatasını anlayıp özür dileyene kadar . ama yataktan kovma , evime gitme bu tür akıl verişlerle bayanın evliliğine dinamit döşüyosunuz..
işte boşamak bu kadar kolay olsaydı konu sahibini üzmek istemem ama 10 aydır adamcagız vajinismusla savaşıyor eşini zorlamıyor destek olmaya çalışıyor , bu taraftan bakıldığında buda adam için katlanılamayacak bir durum , bunu kaç erkek yapar ? tamam şiddeti savunmuyoruz ama bir insanın bir hatası yüzünden hemen sil boşa demek çok kolay , ozaman adamın çevreside desin napcan böyle evliliği boşa gitsin , sonuçta evlilikte en önemli şeylerin başında cinsellik geliyor , birde demişler yok yatagından kov daha neler ya .. neyse konu sahibi umarım eşinle birbirinize karşı daha anlayışlı , daha çözümcü olursunuz , birde bu vajinismustan bian önce kurtulmaya bak tatlım doktora gidiyosundur zaten . eşin içinde kolay değil anlamaya çalış. inşallah sorunlarınızı aşıp mutlulukla devam edersiniz evliliğinize..Her kelimene katılıyorum canim. İnan tüm benzer konularda aynı yorumu yazmaktan bıkmadım: Bazi hanımlar bariz şekilde, şiddet gördüm diyen konu sahiplerini gaza getirmeye çalışıyor. "Hemen boşa, böyle kocaya dayanılır mi, bosamazsan eziksin gurursuzsun" vs neler neler... buradan yazmak kolay. Allahaskina hangisi ilk tokatta kocasını bosayabiliyor yada ilk aldatılmada. Sanırsın memleketteki kadınların hepsi gurur abidesi. Ben gerçekçi yorumlar yapılsın diyorum. Ütopik yorumlar çok gereksiz. Yapıcı olalım yol gösterelim diye konu açıyor buraya kadincagizlar. Hakaret dinlemek için değil. Yazık günah. Bir kere önce şunu anlayalım, dayak yiyen değil dayak atan eziktir. Annanen ne güzel demiş, karşılıklı alttan alacaksin, üstüne gitmeyeceksin. Burda konu sahibinin özel durumu varmış, vajinismus hastasıymış, eşi destekçiymiş. Boşanıp ne yapsın günah. Kurtaracaklar evliliği. Olması gereken bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?