Kocamdan Tokat Yedim

kadın vajinusmus yahu.
düzgün okuyun.

Bu az mesajlı çok yuvacı saçma üyeler de yeni moda oldu.

Vajinismus evlilikleri yıpratıcı bir süreç. Tedavi oluyor musunuz? Kolayca cozebilirsiniz bunu. Özel durumunuz varmış. Siddetin affi olmaz ama sizi zorlamayıp destek olmasının hatrına 2.şans verilmeli. Burda en önemli şey duygularınızı her seferinde açıkça ifade etmeniz. Kirildiginizda kızdığınızda sevdiğinizde hep ifade edin birbirinize bağınızı güçlendirin. Şiddetin nedeni iletişim eksikliğidir

biz sana ayrıl demedik ki.
kocana iyi bir ders ver dedik.
üstelik özür bile dilemiyor.
cinsel sorun yaşadığınız için sana vurmaya hakkı olmaz, asla.

kocanda cinsel sorun olsa ilk fırsatta küfür mü edersin, boşanmayı mı düşünürsün?

hayır değil mi? eşine güvenmiyorsun ki boşar diye korkuyorsun rahatsızlığından dolayı.

ne kadar anlayışlı bir kocan varmış hakikaten.

Canim bu sefer altan alsan yarin daha buyuk sonra yoldan cikar bence burnu sürtulene kadar babanda kal benim esim bi ara kafasina koymuştu seni bosayacam diye bende surekli susuyordum bi ara dayanamadim babama soyledim ailem aksam beni almaya geldiler gerseniz esim nasilda yalvariyordu goturmeyin diye bi 3 ay surekli bizm kapida yatti bi dahada agzina alamadi o kelimeyi

eğer kadınlar da öfkeden deliye döndüğünde kocasına tekme tokat giriyor, yerden yere atıyorsa o zaman haklı olabilirsiniz bu örnekte.

Napsın mesela konu sahibi ?
Erimsin ben ettim sen etme vurduğun yerde gül biter diyip hiç birşey yokmuş gibi mi davransın

kadın vajinusmus yahu.
düzgün okuyun.

Öncelikle hayranlığımı belirtmek istiyorum, sizin dokundurmalarınıza bayılıyorum B Began ablacığım

Konumuza dönelim, mümkünse "o senin kocandır döver de söver de sonra kalkar aldatır ama yine de kocandır kölesi olmalısın" zihniyetine bi güneş doğsun... Ya da bu zihniyet ıslah olmayacaksa bi' yoklukta kaybolsun. Yeter. Hemen de iki dini etiket, oh ne âlâ! Milleti de soğutuyorsunuz dinden imandan. Yok öyle dünya!

Hiçbir kadının kraliçe olması için bir prense ihtiyacı yoktur. Bizim zaten babamız kral ablacığım. Allâh'tan başka kimseye muhtaç değilsiniz. Zorunlu da değilsiniz.

O omurgasızla naparsınız bilemem. Ancak siz şunu bilin ; çakalların hükmü aslan ayağa kalkana kadardır. Gerektiğinde kükremesini bilin ki herkes haddini, hududunu bilsin.

Elbette ben kaidelerden bahsettim, belirttiğim gibi okuduğum makale ve istatistiklerden, yaşanmış hikayelerden bu kanıya vardım. Ama tabi ki sakin erkekleri çileden cikaran kadınlar yok mu? Var tabi. Hatta yakın bir arkadaşım kendisi. Oldum olası çevremizde sakinligiyle, beyefendiligiyle bilinir. Ama evlendikten sonra ayarlari bozuldu. aynı anlattığınız gibi acayip bir karısı var. Birgün karisina tokat atmış kulaklarımıza inanamadık. Kadın da gitmiş almış darp raporunu. Şimdi tehdit ediyormuş mahkemeye vericem bilmem ne kadar tazminat alıcam diye. Rica etti avukat komsumuza goturdum, koca adam avukata ağlayarak anlattı. Karısının mesajlarını gösterdi, inanır mısın sokak serserisi filan diyeceğin adamlardan öyle laflar beklemezsin, okurken yuzun kizarir genç bir kadının bunları nasıl yazdığına şaşar kalırsın. Avukat mesajlar kanıt sakın silme dedi. Çocuk da var öyle devam ediyorlar ikisi de kozunu elinde tutup bekliyor. Çok kötü. Elbette şiddet, kavgacilik, saldırganlık cinsiyete bakmıyor. Hiçbir insana yakışmayan davranislar bunlar.

teşekkür ederim :)

cinsellik evlilikte en önemli 3 şeyden biridir sevgi ve saygıdan sonra.

bu dini bilmeyen veya az bilenlere çok kızıyorum bazen. kadın dinen hiçbir şeyden sorumlu değil, evliliğin neredeyse tüm yükü (yaklaşık % 90) erkeğe aittir. ev işi çocuk bakımı geçimi vs. yok olamaz diye isyan eder bunlar. kraliçe olmam illa köle olacağım diye ayak diretiyorlar.

kesinlikle canım . burda bayanlar bir şiddet konusu açılır açılmaz boşa gitsin , nee bir tokatmı devamı kesin gelecek , sen dayak yemeye devam et gibi şeyler söylüyolarda , o kavga anında burdaki konu sahipleri acaba nasıl davranışlarda bulundu yada ortada ağır tahrik varmı hadi bunları geçtim bir çözüm orta yol bulunsun diyen yok hemen boşatmaya o kadar meraklılarki . şiddet kavga tahrik edici sözler bunların cinsiyeti yok , ne kadınlarda var eşine kavga anında tırnaklarını geçiren , tekme atan . hepsi çok kötü şeyler benim demek istediğim kimsenin üstüne fazla gitmemek , biraz anlayış ve ananem hep derki evlilikte kocan sinirlendiyse sen suscan , sen sinirlendiğinde kocan suscakki geçim olsun , aynende öyle bence...

İroni yapıyorsunuz değil mi? Ufak şeyler derken? Kadın prensesler gibi yetiştirilsin ailesinin evinde sonra elin oğlu vurmaya hak bulsun dalga mı geçiyorsunuz? Belli ki sen de çok sinirlendirmişsin ne demek? Sanırım şiddet görmeyi seviyorsunuz hiç onurunuz kırılmıyor bu yoruma bakılırsa...

in_cim siz de lütfen tavrınızı daha net koyun, evden ayrılmak zorunda değilsiniz ama yatağınızdan kovun, bu kadar kısa sürede yapıldıysa tekrarı gelebilir, eğer sizi kaybedeceğinden korkmazsa ya da evdeki otorite sahibinin o olmadığını göstermezseniz tekrarı gelecektir bence. En azından kesinlikle yemeğini yapmayın kendinize yemek yapıp yiyin bilhassa... Hiçbir isteğini yerine getirmeyin, kesinlikle konuşmayın, evde sanki tek yaşıyormuşsunuz gibi davranın. Bence kesinlikle yatağınızdan kovun, böyle durumlarda siz diş göstermezseniz, her zaman şiddet karşısında susup oturacağınızı düşünecek.

bayan zaten 10 aydır vajinismus . evlendikten beri durum böyleymiş üstüne birde yataktan kovarsa o adamı ne kadar soğutacak haberiniz var mı ? konuşmayabilir , o hatasını anlayıp özür dileyene kadar . ama yataktan kovma , evime gitme bu tür akıl verişlerle bayanın evliliğine dinamit döşüyosunuz..

Her kelimene katılıyorum canim. İnan tüm benzer konularda aynı yorumu yazmaktan bıkmadım: Bazi hanımlar bariz şekilde, şiddet gördüm diyen konu sahiplerini gaza getirmeye çalışıyor. "Hemen boşa, böyle kocaya dayanılır mi, bosamazsan eziksin gurursuzsun" vs neler neler... buradan yazmak kolay. Allahaskina hangisi ilk tokatta kocasını bosayabiliyor yada ilk aldatılmada. Sanırsın memleketteki kadınların hepsi gurur abidesi. Ben gerçekçi yorumlar yapılsın diyorum. Ütopik yorumlar çok gereksiz. Yapıcı olalım yol gösterelim diye konu açıyor buraya kadincagizlar. Hakaret dinlemek için değil. Yazık günah. Bir kere önce şunu anlayalım, dayak yiyen değil dayak atan eziktir. Annanen ne güzel demiş, karşılıklı alttan alacaksin, üstüne gitmeyeceksin. Burda konu sahibinin özel durumu varmış, vajinismus hastasıymış, eşi destekçiymiş. Boşanıp ne yapsın, günah. Kurtaracaklar evliliği. Olması gereken bu

Ya şu an o kadar çok şey yazmak istiyorum ama inan terbiyemi kişiliksiz insanlıktan nasibini almamış bir hayvan için bozmak istemem. Ulan şerefsiz sen kimsin de sana güvenip seninle evlenen, seninle bir yastığa başkoymuş bir kadına vurursun.
Elin ayağın kırılsın pislik herif.
Canım bunu söylemek ne kadar doğru bilemem ama ben istanbul da yaşıyorum ailemle kimin kimsen yoksa bile buyur gel başımın üstünde yerin var.
Ezdirme kendini istemediğin hiçbir şeyi yapma

Kusura bakmayın ama bundan soğuyacaksa soğusun. Tıbbi bir durum vajinismus, kocası anlayış göstermek zorunda zaten. Hatasını anlayana kadar tavrını koyacak tabii ki. Hem suçlu hem güçlü adamı bir de kendi hatalıymış gibi yatağına mı alacak? Siz ne yapmasını istersiniz? Tokat yedi diye otursun mu?

işte boşamak bu kadar kolay olsaydı konu sahibini üzmek istemem ama 10 aydır adamcagız vajinismusla savaşıyor eşini zorlamıyor destek olmaya çalışıyor , bu taraftan bakıldığında buda adam için katlanılamayacak bir durum , bunu kaç erkek yapar ? tamam şiddeti savunmuyoruz ama bir insanın bir hatası yüzünden hemen sil boşa demek çok kolay , ozaman adamın çevreside desin napcan böyle evliliği boşa gitsin , sonuçta evlilikte en önemli şeylerin başında cinsellik geliyor , birde demişler yok yatagından kov daha neler ya .. neyse konu sahibi umarım eşinle birbirinize karşı daha anlayışlı , daha çözümcü olursunuz , birde bu vajinismustan bian önce kurtulmaya bak tatlım doktora gidiyosundur zaten . eşin içinde kolay değil anlamaya çalış. inşallah sorunlarınızı aşıp mutlulukla devam edersiniz evliliğinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…