- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Bu gece değişik bişey yap adamı sasirt hopluyonmu zipliyonmu işte bişey yap başlangıç olsun .Neden hemen boyle dalga gecip yargılıyosunuz ki... Utanmayarak 2 çocugu nasıl yaptına getiriyosunuz anladım... Yaptık yapmasına da benimki genel bi sorun.. Yani istekli gorunemiyorum surekli bi kaçma hali var.. Oluyor olmuyo degıl ama bi iki tarafın karsılıklı istemesi ile olması var bi de tek tarafın cabalayarak olması var...
dalga geçip yadırgamıyoruz elden bahsetmiyosun ki kocan yani 5 sene azda değil azcık kendine güvenip sen atıl bakalım çok utanıyosan ışıkları yakmadan yanaş belki ozmn rahat olursunNeden hemen boyle dalga gecip yargılıyosunuz ki... Utanmayarak 2 çocugu nasıl yaptına getiriyosunuz anladım... Yaptık yapmasına da benimki genel bi sorun.. Yani istekli gorunemiyorum surekli bi kaçma hali var.. Oluyor olmuyo degıl ama bi iki tarafın karsılıklı istemesi ile olması var bi de tek tarafın cabalayarak olması var...
Ben ne diyorum siz ne diyodunuz ya... Hala çocuk nasıl olduysa dıosunuz???Bu gece değişik bişey yap adamı sasirt hopluyonmu zipliyonmu işte bişey yap başlangıç olsun .
Utananin çocuğu olmaz derledi ya senin olmuş nasil olduysa
Gereksiz bişey bence... İlişki falan.. Oyle dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?